Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
hm, tak to asi do léta nebude ![]()
asho, nevíš, kde se dají na netu splašit střihy? bych si zkusila upravit střih bundy na nosící
zuzanecka81 píše:
hm, tak to asi do léta nebude
asho, nevíš, kde se dají na netu splašit střihy? bych si zkusila upravit střih bundy na nosící
To nevim, ja jsem bundu kupovala.
pomeranca píše:ivuska.h píše:To by bylo fajn… jakou máš velikost?
Pomeranco, mužů ti půjčit naši Pandu na vyzkoušení.
Toddler standard (tak teď koukám, že jsem mystifikovala, není to ta nejmenší), popruhy standard, pas standard.
ivuska.h píše:pomeranca píše:Toddler standard (tak teď koukám, že jsem mystifikovala, není to ta nejmenší), popruhy standard, pas standard.ivuska.h píše:To by bylo fajn… jakou máš velikost?
Tak že to je ta střední velikost? Tzn. že ta nejmenší bude fakt něco jako manduca? Asi jo co?
Katy- ja na to koukala a ty nejmensi jsou 9-18 mesicu, takze asi fakt neco jako manduca… uvazuju, ze ted koupim manducu a pak objednam pandu… asi to budu muset risknout, protoze pochybuju, ze ji nekde vyzkousim ![]()
xlin píše:
Katy- ja na to koukala a ty nejmensi jsou 9-18 mesicu, takze asi fakt neco jako manduca… uvazuju, ze ted koupim manducu a pak objednam pandu… asi to budu muset risknout, protoze pochybuju, ze ji nekde vyzkousim
No manducu máš možnost vyzkoušet, tak že zkus a uvidíš, ono pokud dítě není moc dlouhé, tak do toho roku a půl by měla být v pohodě.
Panda zase tak dlouhé čekačky nemá, já čekala na svou tuším 5 měsíců. Ale většinou mívá i nějaké v nabídce, které by byly k odeslání téměř hned. Jen pokud si chce šama vybrat látku, tak je ta čekačka delší.
ivuska.h píše:pomeranca píše:Toddler standard (tak teď koukám, že jsem mystifikovala, není to ta nejmenší), popruhy standard, pas standard.ivuska.h píše:To by bylo fajn… jakou máš velikost?
Tak až odrodíš… tak se domluvíme. Nespěchám na to, teď už stejně moc nezvládám nosit. Budu si muset najít srovnání šířek u manducy, skaldina a pandy
Moje dítě si samo sundalo zavazovačku (jsem si téměř jistá, že jsem uzlovala na dva uzly) Pak se nechal posadit na nočník a nechtěl slézt
Kařždý den si pro mě připraví nějakou novinku ![]()
Katy2 píše:xlin píše:No manducu máš možnost vyzkoušet, tak že zkus a uvidíš, ono pokud dítě není moc dlouhé, tak do toho roku a půl by měla být v pohodě.
Katy- ja na to koukala a ty nejmensi jsou 9-18 mesicu, takze asi fakt neco jako manduca… uvazuju, ze ted koupim manducu a pak objednam pandu… asi to budu muset risknout, protoze pochybuju, ze ji nekde vyzkousim
Panda zase tak dlouhé čekačky nemá, já čekala na svou tuším 5 měsíců. Ale většinou mívá i nějaké v nabídce, které by byly k odeslání téměř hned. Jen pokud si chce šama vybrat látku, tak je ta čekačka delší.
jj, prave, manducu snad budu mit uz tento tyden na tri dny, tak odzkousime, odnosime a uvidime… no ted ma maly 71cm v 8mi mesicich, zatim ted za dva mesice porostl jen cm, ale manza ma 2 metry a bojim se, aby se mi pak nevytahl z niceho nic, manzel mel v pul roce 77cm! ja taky nejsem nejmensi, tak abych nemela manducu tak na par mesicu a ahoj
z toho mam trochu strach…
Katy2 píše:ivuska.h píše:Tak že to je ta střední velikost? Tzn. že ta nejmenší bude fakt něco jako manduca? Asi jo co?pomeranca píše:Toddler standard (tak teď koukám, že jsem mystifikovala, není to ta nejmenší), popruhy standard, pas standard.ivuska.h píše:To by bylo fajn… jakou máš velikost?
Jo, asi to tak bude.
pomeranca píše:ivuska.h píše:Tak až odrodíš… tak se domluvíme. Nespěchám na to, teď už stejně moc nezvládám nosit. Budu si muset najít srovnání šířek u manducy, skaldina a pandypomeranca píše:Toddler standard (tak teď koukám, že jsem mystifikovala, není to ta nejmenší), popruhy standard, pas standard.ivuska.h píše:To by bylo fajn… jakou máš velikost?
OK.
Tak kdyby to někoho zajímalo, tak:
Řekla jsem manželovi, že jsem objednala skaldino a on: třeba se už pak nebude chtít Šimon tolik nosit… no to chci vidět, jak bude určitě chtít víc chodit, než nosit
Navíc letos jsme krásně zvládli všechny terénní výlety s manducou, nedokážu si představit, že bychom museli plánovat cesty podle sjízdnosti kočárem ![]()
pomeranca píše:
Tak kdyby to někoho zajímalo, tak:
- manduca 35 cm
- petite panda velikost standart (prostřední 1,5-3 roky) 53 cm
- skaldino 56 cm
Tak to je dost podstatný rozdíl, no. Změřila bych Beco, ale už tam spí děcka.. To bude mít určitě ještě míň jak ta Manduca.