Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
18.12.11 17:11

hm, tak to asi do léta nebude :?
asho, nevíš, kde se dají na netu splašit střihy? bych si zkusila upravit střih bundy na nosící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.11 17:16
zuzanecka81 píše:
hm, tak to asi do léta nebude :?
asho, nevíš, kde se dají na netu splašit střihy? bych si zkusila upravit střih bundy na nosící

To nevim, ja jsem bundu kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.11 19:13
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Pomeranco, mužů ti půjčit naši Pandu na vyzkoušení.
To by bylo fajn… jakou máš velikost?

Toddler standard (tak teď koukám, že jsem mystifikovala, není to ta nejmenší), popruhy standard, pas standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.12.11 19:18
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Toddler standard (tak teď koukám, že jsem mystifikovala, není to ta nejmenší), popruhy standard, pas standard.

Tak že to je ta střední velikost? Tzn. že ta nejmenší bude fakt něco jako manduca? Asi jo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.11 19:33

Katy- ja na to koukala a ty nejmensi jsou 9-18 mesicu, takze asi fakt neco jako manduca… uvazuju, ze ted koupim manducu a pak objednam pandu… asi to budu muset risknout, protoze pochybuju, ze ji nekde vyzkousim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.12.11 19:38
xlin píše:
Katy- ja na to koukala a ty nejmensi jsou 9-18 mesicu, takze asi fakt neco jako manduca… uvazuju, ze ted koupim manducu a pak objednam pandu… asi to budu muset risknout, protoze pochybuju, ze ji nekde vyzkousim :-(

No manducu máš možnost vyzkoušet, tak že zkus a uvidíš, ono pokud dítě není moc dlouhé, tak do toho roku a půl by měla být v pohodě.
Panda zase tak dlouhé čekačky nemá, já čekala na svou tuším 5 měsíců. Ale většinou mívá i nějaké v nabídce, které by byly k odeslání téměř hned. Jen pokud si chce šama vybrat látku, tak je ta čekačka delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 19:41
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:

Tak až odrodíš… tak se domluvíme. Nespěchám na to, teď už stejně moc nezvládám nosit. Budu si muset najít srovnání šířek u manducy, skaldina a pandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 19:42

Právě jsem si objednala mikinu AW :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 19:45

Moje dítě si samo sundalo zavazovačku (jsem si téměř jistá, že jsem uzlovala na dva uzly) Pak se nechal posadit na nočník a nechtěl slézt 8o :mrgreen: Kařždý den si pro mě připraví nějakou novinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.11 19:49
Katy2 píše:
xlin píše:
Katy- ja na to koukala a ty nejmensi jsou 9-18 mesicu, takze asi fakt neco jako manduca… uvazuju, ze ted koupim manducu a pak objednam pandu… asi to budu muset risknout, protoze pochybuju, ze ji nekde vyzkousim :-(
No manducu máš možnost vyzkoušet, tak že zkus a uvidíš, ono pokud dítě není moc dlouhé, tak do toho roku a půl by měla být v pohodě.
Panda zase tak dlouhé čekačky nemá, já čekala na svou tuším 5 měsíců. Ale většinou mívá i nějaké v nabídce, které by byly k odeslání téměř hned. Jen pokud si chce šama vybrat látku, tak je ta čekačka delší.

jj, prave, manducu snad budu mit uz tento tyden na tri dny, tak odzkousime, odnosime a uvidime… no ted ma maly 71cm v 8mi mesicich, zatim ted za dva mesice porostl jen cm, ale manza ma 2 metry a bojim se, aby se mi pak nevytahl z niceho nic, manzel mel v pul roce 77cm! ja taky nejsem nejmensi, tak abych nemela manducu tak na par mesicu a ahoj :-( z toho mam trochu strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.11 20:09
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Tak že to je ta střední velikost? Tzn. že ta nejmenší bude fakt něco jako manduca? Asi jo co?

Jo, asi to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.11 20:10
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Tak až odrodíš… tak se domluvíme. Nespěchám na to, teď už stejně moc nezvládám nosit. Budu si muset najít srovnání šířek u manducy, skaldina a pandy

OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 20:25

Tak kdyby to někoho zajímalo, tak:

• manduca 35 cm
  • petite panda velikost standart (prostřední 1,5-3 roky) 53 cm
  • skaldino 56 cm
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 20:27

Řekla jsem manželovi, že jsem objednala skaldino a on: třeba se už pak nebude chtít Šimon tolik nosit… no to chci vidět, jak bude určitě chtít víc chodit, než nosit :lol: Navíc letos jsme krásně zvládli všechny terénní výlety s manducou, nedokážu si představit, že bychom museli plánovat cesty podle sjízdnosti kočárem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.11 21:04
pomeranca píše:
Tak kdyby to někoho zajímalo, tak:
  • manduca 35 cm
  • petite panda velikost standart (prostřední 1,5-3 roky) 53 cm
  • skaldino 56 cm

Tak to je dost podstatný rozdíl, no. Změřila bych Beco, ale už tam spí děcka.. To bude mít určitě ještě míň jak ta Manduca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure