Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
15.12.11 11:28

Tak jsme u doktorky dostali nafukovací žábu :mrgreen: A přemlouvala mě, že ať naočkujeme ten odložený prirorix někdy na jaře (těsně před 2. narozeninama) Haha, to by pak mělo velkej význam to odložení :lol: A najednou neměla problém s tím, že by to pojišťovna neuhradila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
15.12.11 13:12
pomeranca píše:
Tak jsme u doktorky dostali nafukovací žábu :mrgreen: A přemlouvala mě, že ať naočkujeme ten odložený prirorix někdy na jaře (těsně před 2. narozeninama) Haha, to by pak mělo velkej význam to odložení :lol: A najednou neměla problém s tím, že by to pojišťovna neuhradila :think:

Heeee, proč tě přemlouvala? Však na Priorix je času dost. :cert:

A žába je zelená a má na sobě napsáno PROSAM? Nebo tak něco? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.12.11 14:23
Flyingfrog píše:
pomeranca píše:
Tak jsme u doktorky dostali nafukovací žábu :mrgreen: A přemlouvala mě, že ať naočkujeme ten odložený prirorix někdy na jaře (těsně před 2. narozeninama) Haha, to by pak mělo velkej význam to odložení :lol: A najednou neměla problém s tím, že by to pojišťovna neuhradila :think:

Heeee, proč tě přemlouvala? Však na Priorix je času dost. :cert:

A žába je zelená a má na sobě napsáno PROSAM? Nebo tak něco? :-)

Asi se bála, abych na to náhodou nechtěla zapomenout :mrgreen:
jj, Prospan. Další krám do baráku… ale když jemu se tak líbila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.12.11 17:22

Ahoj holky, mám dotaz, začali se mi na některých plenkách dělat fialové flíčky, napřed to bylo tu a tam, nejvíc na bavlněném froté, pak bambusove froté a vázačky, na vv ani čč to nemám… Nevíte z čeho az to mohlo být? Bylo to jako že tu a tam flíček, ale dneska ráno když jsem dávala prát pleny, tak ta jedna vypadala jako bych jí koupala v genciáně :-( kýbl na pleny i pračku jsem kontrolovala snad miliónkrát a nic jsem nenašla a hlavně žádná jiná plena se od té barevné neobarvila… Tak fakt nevim co s tím :nevim: prala jsem na 90 s belidlem a stejně to tam zůstalo,od teda všechno, ale jde to vidět dost :-(
Napadlo mě jestli to nemůže být z toho čím mažu malou,ale je to blbost, teď jsme střídali Imazol,Canesten, Sudocream a Excipial a z toho nic nebarví, tak jsem z toho jelen :-( hlavně nevim jak to dostat dolů, evidentně to není obarvené aby pomohl odbarvovač nebo tak něco…
Díky moc za rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
15.12.11 18:35

pomerančo: Já ji viděla, tu žábu, v lékárně a má ji kamarádka a mně ji nikdo nedá. :-( :-)

Myšičko. Ráda bych poradila, ale bohužel netuším, z čeho se to dělá. Mně se na žádné plíně nikdy nic takového neudělalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.12.11 18:44
Flyingfrog píše:
pomerančo: Já ji viděla, tu žábu, v lékárně a má ji kamarádka a mně ji nikdo nedá. :-( :-)

já ju za čas schovám… až na ni Šimon zapomene, tak Ti ji pošlu… já z ní totiž tak odvázaná nejsem, další krám do baráku :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.12.11 19:44

Žábu jo :mrgreen: teď by měli dávat spíš medvídky :mrgreen:
Po nás moč na 18měsíční kontrole nikdo nechtěl :think: měla jsem sebou a nechtěli ji :nevim: tak jsem to malý otestovala doma :mrgreen: mám proužky páč jak jsem byla s Kiki těhu, tak jsem měla testovat bílkovinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.12.11 20:56

fly, naše doktorka je debilka - jak jí rozumně můžu vyargumentovat, proč priorix nedávat? (zatím)

ivusko, budou ty trénikovky vzorované? nebo jen fádně jednobarevné jako aio? mě je atest fuk a bohužel nové kalhotkovky už nemůžu kupovat, neb mám nadbytek. tak bych chtěla uspokojit plínového maniaka v sobě aspoň vzorovanými puly na těch tréninkových… tak jak to bude? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.12.11 21:35
zuzanecka81 píše:
fly, naše doktorka je debilka - jak jí rozumně můžu vyargumentovat, proč priorix nedávat? (zatím)ivusko, budou ty trénikovky vzorované? nebo jen fádně jednobarevné jako aio? mě je atest fuk a bohužel nové kalhotkovky už nemůžu kupovat, neb mám nadbytek. tak bych chtěla uspokojit plínového maniaka v sobě aspoň vzorovanými puly na těch tréninkových… tak jak to bude? 8)

Argumentuj tím, že čím je imunitní systém dítěte zralejší, tím líp snese živou vakcínu a navíc po 2. roce se uzavírá hematoencefalická bariéra, což taky zvyšuje bezpečnost této vakcíny. Plus můžeš říct, že se dítě nepohybuje v kolektivu, takže možnost nákazy je snížena.

Tréningáče budou vzorované, jestli jsi na FB ve skupině Anavy, tak tam jsou fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.12.11 21:42
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
fly, naše doktorka je debilka - jak jí rozumně můžu vyargumentovat, proč priorix nedávat? (zatím)ivusko, budou ty trénikovky vzorované? nebo jen fádně jednobarevné jako aio? mě je atest fuk a bohužel nové kalhotkovky už nemůžu kupovat, neb mám nadbytek. tak bych chtěla uspokojit plínového maniaka v sobě aspoň vzorovanými puly na těch tréninkových… tak jak to bude? 8)

Argumentuj tím, že čím je imunitní systém dítěte zralejší, tím líp snese živou vakcínu a navíc po 2. roce se uzavírá hematoencefalická bariéra, což taky zvyšuje bezpečnost této vakcíny. Plus můžeš říct, že se dítě nepohybuje v kolektivu, takže možnost nákazy je snížena.

Tréningáče budou vzorované, jestli jsi na FB ve skupině Anavy, tak tam jsou fotky.

JJ, koukala jsem, viděla jsem tam ogga bogga (či jak se tomu nadává)…

ha, tak tu odpověď se musím naučit a pochybuju, že tomu bude doktorka rozumět… nela má nejspíš (čekáme na výsledky všemožných testů z gastra) abkm - vadí jí i nutrilon allergy care, na ksichtě exém, takže se mi to očkování nelíbí… momentálně dva měsíce bojkotuju roční hexu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.12.11 22:08
Mysicka31 píše: Žábu jo :mrgreen: teď by měli dávat spíš medvídky :mrgreen:
Po nás moč na 18měsíční kontrole nikdo nechtěl :think: měla jsem sebou a nechtěli ji :nevim: tak jsem to malý otestovala doma :mrgreen: mám proužky páč jak jsem byla s Kiki těhu, tak jsem měla testovat bílkovinu…

Nám řekli, že když se podaří. A protože se podařilo, tak jsem ji vzala s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.12.11 22:08

holky, ty neimunitní reakce při priorixu jsou možné i u hexy? si tak říkám, jak měla nela ty šílený stavy při usínání (hodinové řevy, hysteráky, celková kňouravost…) jestli to nemohlo být z těch očkování… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.12.11 22:13
zuzanecka81 píše:
holky, ty neimunitní reakce při priorixu jsou možné i u hexy? si tak říkám, jak měla nela ty šílený stavy při usínání (hodinové řevy, hysteráky, celková kňouravost…) jestli to nemohlo být z těch očkování… 8o

Jo, to je dost mozny. Zvlast, jestli to byl neutisitelny plac, trvajici delsi dobu, tyhle veci jsou i nekolikahodinovy… zpusobuje to ockovani, je to tzv. encefaliticky plac :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.12.11 22:14

Ivu, to je v pytli. Drahous se proste do treningovek nevycura. Kdyz uz, tak do slipu :zed: :mrgreen: Takze si pockam na ty novinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.12.11 22:18

Mně už se Kiki nevyčůrá přes den ani do plenek :( do plenek čůrá jen při nočním spaní, někdy přes den když spí dýl… jásala bych, kdyby to nebylo tak, že nechce čůrat ani do travičky ani na záchod :( jen do svého nočníku, když jsme venku, tak mi pak nečůrá třeba i 7 hodin a to se mi fakt nelíbí :( :think: Nevim jak to vymyslet, snad se to brzy prolomí páč nočník sebou přeci nebudu šude vláčet… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure