Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
14.12.11 10:42

Malá v postýlce nespala nikdy a vůbec mě to neštve :mrgreen:
Spí se mnou v posteli a v noci se krásně tulí :* Teda tulí - roztahuje se, až mě vyštípe na kraj :mrgreen: Ale spí celou noc, vstáváme mezi osmou a půl devátou :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
14106
14.12.11 12:11

Stela s náma už spát nedokáže, potřebuje mantinel, což postýlka je, jinak zoufale hledá pozici. Ne, že by mi to vadilo. Já nejsem noční tulivý typ. :-D I od manžela se odvracím. Kdysi jsem četla príma moudro, že manželé, kteří usínají zády k sobě, každý na své půlce postele, mají problém. Hm. :think: My tak usínáme od chvíle, co spolu jsme. :lol:

pomerančo: Pěkné perníčky. :palec: Já mám jen rohlíčky, tmavé a světlé linecké a finíto. Potřebuju trochu zhubnout, do čehož Vánoce nejdou a druhak mě to pečení nějak nejde. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.12.11 12:19
Flyingfrog píše:
Já nejsem noční tulivý typ. :-D I od manžela se odvracím.

To já taky, neb v lepším případě děsně funí, v horším rovnou chrápe :cert:
Tulila jsem se dřív se psema, teď s díťátkem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
14.12.11 12:21

Ondra je taková kombinace, večer a po obědě usíná v postýlce sám, ale v noci se dost často stěhuje do naší postele. Asi by zas brzo zabral i u sebe, jenže by asi chvíli kňoural a to by vzbudilo Klárku… Tak doufám, že se pak nebudou budit s miminem navzájem, když budou část noci oba tady (teda mimino furt, ale Ondra tu část). Nebo že ho nebude rušit svícení při kojení atd. No hodil by se ještě jeden dětský pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
14.12.11 12:23
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Já nejsem noční tulivý typ. :-D I od manžela se odvracím.
To já taky, neb v lepším případě děsně funí, v horším rovnou chrápe :cert:
Tulila jsem se dřív se psema, teď s díťátkem :mrgreen:

Já to fakt v noci nedokážu. :-) Přes den se k sobě lísáme, to joooo, ale v noci chci svatý klid a ona naštěstí už fakt s námi spát nedokáže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.12.11 13:08

ahoj!
ivusko, nechystáš přidat do sortimentu tréninkový kaťata? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.12.11 13:21

Dite s hlavou na nocnim stolku me pobavilo :mrgreen:

Ja si Izi taky bravam vecer do postele, jsou dny kdy spi ve svem celou noc v klidu a nekdy se probere a fnuka, beru ji k sobe hlavne proto aby neprobudila Denisku a take proto ze Deniska vstava dost brzo a kdyz se probudi,tak vzbudi Izi. Kdyz ji mam u sebe v loznici,tak chrape treba do 8 :mrgreen: a to podotykam ze v 19 vecer uz je tuha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.12.11 13:39
Mirii píše:
Kdyz ji mam u sebe v loznici,tak chrape treba do 8 :mrgreen: a to podotykam ze v 19 vecer uz je tuha :palec:

Aha, to u nás se aktuálně chodí skoro v jedenáct (rozuměj 23) hodin. :oops:
Předevčírem že půjdeme dřív, ve čtvrt na jedenáct (ano, ve 22:15). Uprostřed uspávání se zvedla, slezla z postele a odešla z ložnice, bez hlesu, prostě si šla ještě půl hodinky hrát :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
14.12.11 13:46

tak mala spi od 8 do 8 tkz si nemuzu stezovat, akorat obcas ji cosi zlobi, tak v noci poknourava, kdyz je to moc tak ji vezmu k nam a dospi u nas az do rana, ale jak v postylce tak u nas spi az do 8…
dneska se spani po obede nekona, jednak je randal na chodbe a od rana ji tece z nosu :( tak doufam, ze z toho nic vic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.12.11 14:34
zuzanecka81 píše:
ahoj!
ivusko, nechystáš přidat do sortimentu tréninkový kaťata? :mavam:

Chystám, ale teď už fakt ne :lol: Testování proběhlo úspěšně, ještě jsme dolaďovali způsob zkracování gumy v pase, ale to už je taky vyřešené, takže po novém roce, jak zas začne výroba, se začnou šít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.12.11 14:35

perníčky vypadaj krásně jenom zdálky :lol:

Dneska sjem si udělal radost a koupila jsem ještě jedny vlňáčky disana modré :srdce: a pak jsem si už dopředu koupila na mimino dvoje disaní vlňaáčky - zelené a červené :pankac: No a navíc ještě jednu anavku na snapku a jedny anavy flísáky :dance: manžel jen prohlásil: to zas bude vítr na účtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 15:58

Testovaci katata ma ted Ben na sobe. Bohuzel je jeste nikdy nepocural, takze nejsem schopna se vyjadrit :mrgreen: Ale mame je radi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 15:59

Holky, neco smutnyho…ale myslim ze jste ji tu taky znaly a treba nic nevite…
 https://www.emimino.cz/…uceni-91017/?…

Bohuzel to neslo poslat jako clanek, jako diskuzi tomu davam hodinu, pak to zapadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.11 15:59

Ivusko: úplně jsem zapoměla napsat, u nás teda tréningáče sedí perfektně, dávám je malé jen na ven, ale sedí dobře, jednu nehodu v pohodě udrží- možná teda i víc, někdy je má dost mokré někdy vydrží i venku suchá, ale neprotekly ani jednou.
Doma je přes den bez plíny- občas teda je nehoda v kalhotkách, ale max 1-2× denně, někdy vůbec. A na noc a polední spaní.má vlňáky + kalhotkovou plínku.
Jinak taky koukám, že se Ti to už blíží, tak držím palušky ať je všechno v pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.11 16:01

Asho: můžeš dát bližší info? kdo to byl? podle nicku a co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure