Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
8.12.11 22:51

No a stačilo si postěžovat a mladej vzal nočník zase na milost. Sice úspěšnost je taková střídavá, ale aspoň něco.

Zato spaní :zed: . Začala jsem ho učit usínat ve vlastní postýlce (dřív usínal vedle mě) no a dneska hysterák jak blázen :pocitac: nevím jestli si chtěl jenom hrát s tátou, nebo byl prostě přetaženej, ale takovej řev při tom, když se řekne, že půjde spát, jsem ještě nezažila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.12.11 22:55
pomeranca píše:
No a stačilo si postěžovat a mladej vzal nočník zase na milost. Sice úspěšnost je taková střídavá, ale aspoň něco.Zato spaní :zed: . Začala jsem ho učit usínat ve vlastní postýlce (dřív usínal vedle mě) no a dneska hysterák jak blázen :pocitac: nevím jestli si chtěl jenom hrát s tátou, nebo byl prostě přetaženej, ale takovej řev při tom, když se řekne, že půjde spát, jsem ještě nezažila :?

Jůůů stejně jako u nás s řevem koukám :))) - dneska poprvé od doby co jsme jí vystěhovali do pokoje a zase vzali zpět protože jinak by se nám řevem udusila (případně zvratkama které při tom řevu šli ven) usnula v pohodě sama, ale v posteli a ne v postýlce. :cert:

• Citovat
  • Upravit
10713
8.12.11 23:11

no já na to jdu postupně… nejdřív odstav a usínání v posteli spolu (do odstavu usínal u kojení). Teď jsme ve fázi: on v postýlce a já vedle na posteli. Sice řve každý večer, ale protože jsem tam s ním, tak to není vyřvávání ze strachu, že je tam sám, spíš protest. Za pár minut ztichne a povídá si a pak usne (no to pak někdy trvá i třeba hodinu :zed: )

Po novém roce plánujeme koupit velkou postel se zábranou a dát ji do pokojíku. To budu asi sedět na křesle a čekat až usne. A pak někdy prostě usne sám (jako třeba že budu v kuchyni něco dělat a on bude sám v tom pokoji… ale to je zatím hudba budoucnosti :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.12.11 23:13

jinak jsem teda rozhodnutá neustoupit a nevzít si ho zpět na uspávání do naší postele, tak doufám, že se to podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.12.11 23:15

holky myslíte, že je možný, že jsem přelanolinovala vlňáky? Dělala jsem teprv asi podruhé vlastní lanolinovou impregnaci a od od té doby se mi zdá, jakoby ty vlňáky víc nasály vlhkost a pak nestačí je nechat vyvětrat (pár minut), ale musím je nechat vyloženě usušit (pár hodin) a teprve pak to z nich není cítit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
8.12.11 23:39
pomeranca píše:
holky myslíte, že je možný, že jsem přelanolinovala vlňáky? Dělala jsem teprv asi podruhé vlastní lanolinovou impregnaci a od od té doby se mi zdá, jakoby ty vlňáky víc nasály vlhkost a pak nestačí je nechat vyvětrat (pár minut), ale musím je nechat vyloženě usušit (pár hodin) a teprve pak to z nich není cítit :zed:

To je diný :think: to se mi nikdy nestalo… i když já vlastně nevím, vlňáky házím ráno na balkon a točím 3, takže bych to asi ani nepoznala :mrgreen: ale myslím si, že přeimpregnovat snad nejdou ne? :think: co je zkusit vyprat bez impregnace? tím by se to mělo trochu stáhnout…
Jináč já dělám kůru z bezvodého lanolínu z lékárny a dávám 1 lžičku na cca litr vody, nechávám pře noc a vydrží mi takhle 4-6 týdnů nebo 3-4 vyprání, než začnou lehce propouštět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.12.11 23:47

hm, já mám jen dvoje… asi jsem si ty třetí měla fakt koupit, já blbec se otočila pár kroků před obchodem, že nebudu „zbytečně“ utrácet :zed: No ale naštěstí mám ještě flísáky a vlňáky anavy, tak se to stíhá točit (ty anavy vlňáky moc ráda nepoužívám, má to milion patentek a pomalu se zatínají vytrhávat :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
9.12.11 00:09
pomeranca píše:
hm, já mám jen dvoje… asi jsem si ty třetí měla fakt koupit, já blbec se otočila pár kroků před obchodem, že nebudu „zbytečně“ utrácet :zed: No ale naštěstí mám ještě flísáky a vlňáky anavy, tak se to stíhá točit (ty anavy vlňáky moc ráda nepoužívám, má to milion patentek a pomalu se zatínají vytrhávat :? )

A nechceš nějaký uplíct ;-)
tu je malá ochutnávka, dělám i cyklisťáčky a pro Kiki jsem dělala jedny longies ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.12.11 08:26

Tak my jsme dali postýlky do pokoje, první noc jedna báseň klasika - flaška, usnula. Druhou noc začala řvát u mlíka tak že se málem udusila, mlíko vyzvracela, stála a natahovala ruce, asi po půl hodině jsme jí uspali v posteli u nás, pak přenesli do pokoje. Dobrý spala celou noc opět, až do rána. Další den totéž. Pak jsme nebyli dva dny doma, ale u tchánů a tam stejné rodeo (nikdy tam nepředváděla nic neobvyklého, usínala tam stejně jako doma). No a v neděli už doma se opět řevem zeblila, tak že jsem musela převlíkat povlečení i jí. A to teda manžel nevydržel a vrátil postýlku do ložnice. Od té doby je sice v ložnici, ale usíná výhradně na posteli s řevem, musíme být u ní. Včera první noc, kdy jsem jí donesla mlíko a usnula sama na posteli. Uvidíme co předvede dnes.

Nábytek v pokoji budeme mít nejdříve za 6týdnu poté co ho objednáme, jelikož se nemůžeme shodnout :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , tak to stále odkládáme. Takže jen doufám že to stihneme do května. Z naší tempem to budeme mít prvního května, a pak se budeme divit že malá nechce jít z postýlky. Leč má smůlu, dvě postýlky u nás být nemůžou, nejsou kam dát.

• Citovat
  • Upravit
14103
9.12.11 14:04

Nám holka spí už od začátku září sama. Nijak jí to nevadí, naopak když si ji chci vzít k ránu k sobě (to ji kojím), tak nemůžu, protože si chce hrát, takže nakojím a šupajdí zpět a chrní dál (akorát už teda ne moc dlouho). A spí tak stejně i jinde. Aaach, já vím, chlubím se, ale aspoň něco, když ve všem ostatním je brzda. .-)

pomerančo: S těmi vlňáky nevím. Já i když mám pocit, že jsem to s lanolinem přehnala, tak do jednoho dne je ten pocit pryč a vyvětrají téměř hned. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
10.12.11 18:46

Holky,věříte na zóny v bytě?Já jo,napadlo mě to když čtu,že vám mimouš někde usne v poho a někde ne.Moje sestřenice,když byla mimi,tak prý měla přesně tohle.Strejda nechal „přeměřit“ byt a postýlkou ji vedla zóna.Posunuli ji jinam bylo po pláči. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.12.11 18:53

Ahoj holky, jdu vas po case zkontrolovat :mrgreen: U nas uz se plinuje jen na noc, dalsi mimino na obzoru stale neni… Jo a myslim, ze uz se po vic jak mesici muzu pochlubit: tentokrat nam odplinovani trvalo pul hodiny 8o Kterou samozrejme prorval, ja ho drzela na nocniku. No ale vycural se, tak jsme predvedli indiansky tance, nadsenim se mohli pominout…a od ty doby chodi s nadsenim :lol: Ale teda je fakt, ze prevazne je porad naostro, protoze jak ma slipy nebo teplaky, jeho rozpoznavaci schopnost bere za svy. Jeste tak, kdyz je sam, jak jsou vsichni spolu, je to jeste nejisty :D Ale venku v pohode, to necura.
Tak a jestli jsem to zakrikla, jdu se zastrelit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
10.12.11 20:50

asho: Tak to rychle zaťukej, nebo my se budem tvářit, že jsme to tady nečetly. ;-) Každopádně ale gratuluju.

Alishio: Na zónách může něco být, citlivější lidi to třeba cítí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.12.11 08:28

asho: pak si sem přijď postěžovat a třeba to zase bude dobrý (u nás to zabralo :mrgreen: ) Ale jinak gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.12.11 13:42

hlásím úspěch: Šimon usnul úplně sám v postýlce :pankac: tak teď už jen koupit velkou postel, udělat pokojíček a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure