Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
11.12.11 15:32

:mrgreen: diky… no ted jsou u babicky, od vcera, ma tam teplaky a plinu :zed: Teplaky, aby nenastydl a plinu, protoze je to jednodussi :roll: Ale rika si! Takze d opliny necura. A ted jsem to zakrikla :mrgreen:
Pomeranco, super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
11.12.11 20:22
pomeranca píše:
hlásím úspěch: Šimon usnul úplně sám v postýlce :pankac: tak teď už jen koupit velkou postel, udělat pokojíček a je to :mrgreen:

Super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.12.11 08:40

Zóny - nevěřím a v malém bytě nemám tu postýlku ani postel kam posunout, je to bohužel dáno prostorem a tím co vše v tom pokoji bude muset být a budeme to muset nějak uspořádat. Zóny nezóny.

• Citovat
  • Upravit
29730
12.12.11 11:45

Ja na zony verim. Neni to nic nadprirozenyho. Stacilo vysledovat, kam si lehaji psi a kam si nikdy nelehnou. Naopak kocky je vyhledavaji.

Holky, dneska jsem byla lehce v soku, tak to jdu sem zakriknout, protoze vyvoj se mi zas tak nezamlouva. B. se probudil pred pulnoci, rval a pak z nej vylezlo, ze chce curat. A ze do pliny nebude, ze na nocnik. Spi v overalu a spacaku, takze celkem zdlouhava zalezitost. Rano byl suchy. Tak jsem zvedava, jak to bude pokracovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.12.11 12:04

asho: to vyoadá slibně :pankac:

Šimon celkem ochotně čůrá do nočníku (hlídat to musím já) ale bobana tam neudělá ani za nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.12.11 12:08
pomeranca píše:
asho: to vyoadá slibně :pankac:Šimon celkem ochotně čůrá do nočníku (hlídat to musím já) ale bobana tam neudělá ani za nic :zed:

U nás opačně, boban je v nočníku vždy, poznám když se chysta tlačit a letím na nočník, ale čůrání jen omylem :(

• Citovat
  • Upravit
29730
12.12.11 12:14

No ja prave tohle hlidani nepraktikuju, musi si to hlidat sam, ja jsem na to moc lina matka :mrgreen: Uvidime, jak to bude teda v noci, pokud se odplinuje i pres noc, trhne rekord. Bracha byl az ve dvou a trictvrte (dosly pliny :mrgreen: ) a segra ve trech a pul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.12.11 13:50

asho: To fakt vypadá slibně. :palec:

U nás nočník nic. Já nejsem z matek, které vysazují. Ona ví (protože mi velice dobře rozumí) nač nočník je. Klidně si na něj i sedne, ale nic do něj nedělá. Dneska před plaváním hošík seděl na nočníku, madam si vytáhla druhý a chtěla sednout, tak tam oba dřepěli a oba neudělali vůbec nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.12.11 13:53
Flyingfrog píše:
asho: To fakt vypadá slibně. :palec:U nás nočník nic. Já nejsem z matek, které vysazují. Ona ví (protože mi velice dobře rozumí) nač nočník je. Klidně si na něj i sedne, ale nic do něj nedělá. Dneska před plaváním hošík seděl na nočníku, madam si vytáhla druhý a chtěla sednout, tak tam oba dřepěli a oba neudělali vůbec nic. :lol:
:mrgreen: To je dobry :lol: Ja se teda tohohle posledniho odplinovani bala, protoze on byl celkem dlouho rezistentni :mrgreen: Zadny ve dvou a ctvrt. Byli mu dva a 5 mesicu…ale zas stacila jen ta pulhodina.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.12.11 20:18

Asho treba si to zakrikla a za mesic napises ze ses tehotna :mrgreen: ;)
Izi spi a usina v pohode v postylce, nastehovala jsem je uz spolu do jednoo pokoje s Deniskou a pohoda. U nas se spis porad budi Deniska a dela brajgl :pocitac:
Izi na nocnik chodi sedat pokazde kdyz jde na velkej zachod Deniska, bohuzel tam chodi oblecena :mrgreen: ookud ji vysvlecu a posadim na nocnik,tak zacne hned jecet :nevim: Takze nocnik jeste nejakou dobu nehrozi :evil: ona se teda obecne nerada vzdava obleceni, treba kdyz se pokadi a ja ji jdu umyt,tak dostane hysterak pac ji musim sundat i ponozky :mrgreen: a beda kdyz ma na sobe jeste i capaky :zed: to stejne ma s oblecenim venku, prijdeme nekam do tepla( kamkoli mimo domova) a kdyz ji chci sundat bundu,tak rev :mrgreen: :roll: a toho drzkovani kdyz odchazime z domu, beda ze bych ji vzala do auta a nedala ji boty,cepici a bundu :zed: jako takove dite jsem jeste nezazila, nevim co s ni budu delat v lete :cert:
Pomeranco vlnaky jsem prelanolinovala xkrat,ale pokazde se to projevi tim,ze strasne lepi,ale ze by nesly vyvetrat :mrgreen: to neee :nevim: ale ja pres den tocim cca 3-5 vlnaku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.12.11 20:19

Na zony v byte verim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.12.11 20:32

Mirii: To já musím holce punčocháče sundat, protože jinak řve. Takže si začne sedat na nočník, což v jejím podání vypadá legračně, když se tam šteluje ze země zadkem, tak ji na něj posadím a stáhnu punčošky a to je řeeeeeev. Chce je sundat. :lol:

asho: Prostě si počkal na svůj čas. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.12.11 20:47

Fly tak to je dobry, ty deti maj strasne zazity nektery veci :mrgreen: Izi je schopna me honit po byte s ponozkama ci butama v ruce a u toho silene drzkovat dokud ji je nenasadim :mrgreen: Roman rika ze je proste cela po mne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.12.11 20:50

No to mi povídejte… Šimon má zažitý, že ven se chodí s kočárem, nebo na nosičových zádech. Včera jsme šli na procházku pěšky (když teda už pár týdnů chodí), aby se trochu unavil. Prořval tak 3/4 procházky. A dneska? Sotva jsem řekla, že půjdem ven, tak spustil hysterák a skončil, až když zjistil, že fakt pojede v kočáře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.12.11 20:51

Ivi, už rodíš :twisted: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat