Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
diky… no ted jsou u babicky, od vcera, ma tam teplaky a plinu
Teplaky, aby nenastydl a plinu, protoze je to jednodussi
Ale rika si! Takze d opliny necura. A ted jsem to zakrikla ![]()
Pomeranco, super!
pomeranca píše:
hlásím úspěch: Šimon usnul úplně sám v postýlcetak teď už jen koupit velkou postel, udělat pokojíček a je to
Super. ![]()
Zóny - nevěřím a v malém bytě nemám tu postýlku ani postel kam posunout, je to bohužel dáno prostorem a tím co vše v tom pokoji bude muset být a budeme to muset nějak uspořádat. Zóny nezóny.
Ja na zony verim. Neni to nic nadprirozenyho. Stacilo vysledovat, kam si lehaji psi a kam si nikdy nelehnou. Naopak kocky je vyhledavaji.
Holky, dneska jsem byla lehce v soku, tak to jdu sem zakriknout, protoze vyvoj se mi zas tak nezamlouva. B. se probudil pred pulnoci, rval a pak z nej vylezlo, ze chce curat. A ze do pliny nebude, ze na nocnik. Spi v overalu a spacaku, takze celkem zdlouhava zalezitost. Rano byl suchy. Tak jsem zvedava, jak to bude pokracovat ![]()
asho: to vyoadá slibně ![]()
Šimon celkem ochotně čůrá do nočníku (hlídat to musím já) ale bobana tam neudělá ani za nic ![]()
pomeranca píše:
asho: to vyoadá slibněŠimon celkem ochotně čůrá do nočníku (hlídat to musím já) ale bobana tam neudělá ani za nic
U nás opačně, boban je v nočníku vždy, poznám když se chysta tlačit a letím na nočník, ale čůrání jen omylem ![]()
No ja prave tohle hlidani nepraktikuju, musi si to hlidat sam, ja jsem na to moc lina matka
Uvidime, jak to bude teda v noci, pokud se odplinuje i pres noc, trhne rekord. Bracha byl az ve dvou a trictvrte (dosly pliny
) a segra ve trech a pul…
asho: To fakt vypadá slibně. ![]()
U nás nočník nic. Já nejsem z matek, které vysazují. Ona ví (protože mi velice dobře rozumí) nač nočník je. Klidně si na něj i sedne, ale nic do něj nedělá. Dneska před plaváním hošík seděl na nočníku, madam si vytáhla druhý a chtěla sednout, tak tam oba dřepěli a oba neudělali vůbec nic. ![]()
Flyingfrog píše:
asho: To fakt vypadá slibně.U nás nočník nic. Já nejsem z matek, které vysazují. Ona ví (protože mi velice dobře rozumí) nač nočník je. Klidně si na něj i sedne, ale nic do něj nedělá. Dneska před plaváním hošík seděl na nočníku, madam si vytáhla druhý a chtěla sednout, tak tam oba dřepěli a oba neudělali vůbec nic.
Asho treba si to zakrikla a za mesic napises ze ses tehotna
![]()
Izi spi a usina v pohode v postylce, nastehovala jsem je uz spolu do jednoo pokoje s Deniskou a pohoda. U nas se spis porad budi Deniska a dela brajgl ![]()
Izi na nocnik chodi sedat pokazde kdyz jde na velkej zachod Deniska, bohuzel tam chodi oblecena
ookud ji vysvlecu a posadim na nocnik,tak zacne hned jecet
Takze nocnik jeste nejakou dobu nehrozi
ona se teda obecne nerada vzdava obleceni, treba kdyz se pokadi a ja ji jdu umyt,tak dostane hysterak pac ji musim sundat i ponozky
a beda kdyz ma na sobe jeste i capaky
to stejne ma s oblecenim venku, prijdeme nekam do tepla( kamkoli mimo domova) a kdyz ji chci sundat bundu,tak rev
a toho drzkovani kdyz odchazime z domu, beda ze bych ji vzala do auta a nedala ji boty,cepici a bundu
jako takove dite jsem jeste nezazila, nevim co s ni budu delat v lete ![]()
Pomeranco vlnaky jsem prelanolinovala xkrat,ale pokazde se to projevi tim,ze strasne lepi,ale ze by nesly vyvetrat
to neee
ale ja pres den tocim cca 3-5 vlnaku ![]()
Mirii: To já musím holce punčocháče sundat, protože jinak řve. Takže si začne sedat na nočník, což v jejím podání vypadá legračně, když se tam šteluje ze země zadkem, tak ji na něj posadím a stáhnu punčošky a to je řeeeeeev. Chce je sundat. ![]()
asho: Prostě si počkal na svůj čas. ![]()
Fly tak to je dobry, ty deti maj strasne zazity nektery veci
Izi je schopna me honit po byte s ponozkama ci butama v ruce a u toho silene drzkovat dokud ji je nenasadim
Roman rika ze je proste cela po mne ![]()
No to mi povídejte… Šimon má zažitý, že ven se chodí s kočárem, nebo na nosičových zádech. Včera jsme šli na procházku pěšky (když teda už pár týdnů chodí), aby se trochu unavil. Prořval tak 3/4 procházky. A dneska? Sotva jsem řekla, že půjdem ven, tak spustil hysterák a skončil, až když zjistil, že fakt pojede v kočáře ![]()