Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14105
13.12.11 15:48
pomeranca píše:
mě nenaštveš :mrgreen: já ho tam dala, řekla mu spi, musela jsem ho teda dvakrát přebalit, ale usnul sám. Já tam nemusela ležet s ním, stihla jsem naskládat myčku, pověsit plínky a ještě pěkně dlouho zkejsnout na emiminu. Takže i když mu to trvalo dýl, tak usnul sám a mě to naubralo žádný čas :lol: Ale teď asi půjdu stejně spát :oops:

Tak takhle usíná holka. A právě vždycky já ten čas, kdy takhle usíná a usne, trávím na emiminu. :-) Ačkoliv dneska jsem si stihla i vyškubat obočí a pověsit prádlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.12.11 15:59

Tak ja vas nastvu jeste vic :mrgreen: Izi usina pres den i vecer sama tak od 4 mesicu :jazyk: ale ona je fakt zlaty dite v mnoha ohledech :hug: dle me je to nejspis tim,ze pokud ma s usinanim problem,tak si ji klidne vezmu do velke postele apod…nejspis usina s klidnym pocitem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.12.11 16:52

Mládě usínalo do 14 měsíců „samo“ vždy při kojení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.12.11 16:53
Mirii píše:
Tak ja vas nastvu jeste vic :mrgreen: Izi usina pres den i vecer sama tak od 4 mesicu :jazyk: ale ona je fakt zlaty dite v mnoha ohledech :hug: dle me je to nejspis tim,ze pokud ma s usinanim problem,tak si ji klidne vezmu do velke postele apod…nejspis usina s klidnym pocitem :think:

Ondra odjakživa, prostě ho položím a leží, za chvíli usne. Akorát se teď celkem často budí na mlíko, tak snad je to jen nějaká vývojová fáze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.12.11 17:00

Mirii - nám malá usínala sama ještě před 14ti dny, cca od 4m. Takže teď máme akorát takový blbý vývojový zlom :mrgreen: , způsobený nežádoucím stěhováním postýlky do pokoje (pro ní nežádoucím, pro mě hodně žádoucím). Teď už zase po týdnu boje usíná sama, ale v naší posteli, neležím u ní, prostě jí dám flašku a usne tam sama v pohodě (no včera teda s hlavou na nočním stolku, ale usnula :mrgreen: ).

• Citovat
  • Upravit
10713
13.12.11 19:31

tak Šimon vehementně ukazoval na nočník, plínka suchá… tak jsem se radovala, že třeba pochopil o co gou. Marně :mrgreen: upozorňoval mě pouze na „krásný“ bobek v plínce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
13.12.11 20:07
Mirii píše:
Tak ja vas nastvu jeste vic :mrgreen: Izi usina pres den i vecer sama tak od 4 mesicu :jazyk: ale ona je fakt zlaty dite v mnoha ohledech :hug: dle me je to nejspis tim,ze pokud ma s usinanim problem,tak si ji klidne vezmu do velke postele apod…nejspis usina s klidnym pocitem :think:

Hm, tak od čtyřech měsíců, jsi mě vážně naštvala. :mrgreen: Stela kolem těch čtyřech měsíců už usínala relativně v pohodě, ale museli jsme u ní být a přes den to tehdá tuším byly ty půlhodiny.

Já si holku brávala do postele, byly dny, kdy spala s námi, pak zase v postýlce. Jí bylo ale vždycky jedno, kde spí, spala vždycky stejně blbě/dobře. Má to i v jiném prostředí. To jedině, že uspání trvá o fous déle, ale spí stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.12.11 21:22

Tak já vás asi naštvu ještě víc :mrgreen: edík usíná od narození sám :mrgreen: Až teda na těch pár měsíců teď v létě,které ale už jsou naštěstí pryč:-) No i když…já tady vždycky něco prohlásím a hned je to všechno jinak…tak abych se zas nedivila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.12.11 22:27

Holky, neštvěte mě :cert: ta naše příšerka je totální nespavec, od narození do 4 měsíců spala jen s námi v posteli nebo se chovala, jinak neusla ani na minutu :zed: pak se to zlepšilo, ale sama neusla… někdy kolem roka začla usínat sama po obědě, ale vždy tomu předcházel půl hodinový řev, teď se „zkrátil“ na 5-50 minut :mrgreen: večer neusne sama ani omylem, donedávna usínala při kojení, pak už ani to ne, dneska máme první noc, kdy jsem večír nekojila, tak jsem zvědavá jaká bude noc :think: když jsem jí dávala um, tak jsem ležela vedle ní a přitulili jsme se jako při kojení, ale pak začla s flaškou dělat kravinky… a pak se urazila že jsem jí nedala prso :nevim: no, v postýlce řvala asi 5 minut a usnula, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.12.11 22:28
pomeranca píše:
tak Šimon vehementně ukazoval na nočník, plínka suchá… tak jsem se radovala, že třeba pochopil o co gou. Marně :mrgreen: upozorňoval mě pouze na „krásný“ bobek v plínce :cert:

Tak to se povedlo :mrgreen: ale evidentně si uvědomuje co dělá, tak to je k nočníku už jen kousínek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.12.11 23:28

Tak prosím pěkně, uložila jsem teď večer Šimona do postele a šla zdobit perníčky. Trvalo mu to sice pěkně dlouho, ale usnul sám (s knížkou v ruce :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.12.11 08:57
pomeranca píše:
Tak prosím pěkně, uložila jsem teď večer Šimona do postele a šla zdobit perníčky. Trvalo mu to sice pěkně dlouho, ale usnul sám (s knížkou v ruce :lol: )

intelektuál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.12.11 09:05
Brokianaa píše:
pomeranca píše:
Tak prosím pěkně, uložila jsem teď večer Šimona do postele a šla zdobit perníčky. Trvalo mu to sice pěkně dlouho, ale usnul sám (s knížkou v ruce :lol: )
intelektuál :mrgreen:

to teda jo…akorát jsem mu ji zapomněla sebrat a pak se málem probudil, když se převaloval s knížkou v ruce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.12.11 09:09

tak me mala asi 14 dnu, mozna 3 tydny spi po obede cca 3 hodiny, sice trosku protestuje kdyz ji davam do postylky, dostane oblybenyho mysaka, reknu ji odpocivej po obidku, sice se zacne chechtat ale do 10minut je tuha jak zavru dvere…
s nocnikem je to u nas na nic, sice vi co po ni chci, ale boji se do nej neco udelat, to z nej utika jako kdyby v nem horelo, ale kdyz se ji zeptam, jestli se pujde vycurat tak mi prinese nocnik, kdyz beha s holym zadkem tak mi chodi ukazovat louzicky a bobky co kde udelala a kdyz se ji zeptat jakto ze to tam je a kam se dela ee tak prinese nocnik, ale proste do nej nic nevytvori :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.12.11 10:37
pomeranca píše:

Máš to krásné, já jsem dělala hlavně srdíčka, aby se to jednoduše zdobilo, pak ještě pár autíček a 4 velké ryby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure