Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:
mě nenaštvešjá ho tam dala, řekla mu spi, musela jsem ho teda dvakrát přebalit, ale usnul sám. Já tam nemusela ležet s ním, stihla jsem naskládat myčku, pověsit plínky a ještě pěkně dlouho zkejsnout na emiminu. Takže i když mu to trvalo dýl, tak usnul sám a mě to naubralo žádný čas
Ale teď asi půjdu stejně spát
Tak takhle usíná holka. A právě vždycky já ten čas, kdy takhle usíná a usne, trávím na emiminu.
Ačkoliv dneska jsem si stihla i vyškubat obočí a pověsit prádlo. ![]()
Tak ja vas nastvu jeste vic
Izi usina pres den i vecer sama tak od 4 mesicu
ale ona je fakt zlaty dite v mnoha ohledech
dle me je to nejspis tim,ze pokud ma s usinanim problem,tak si ji klidne vezmu do velke postele apod…nejspis usina s klidnym pocitem ![]()
Mirii píše:
Tak ja vas nastvu jeste vicIzi usina pres den i vecer sama tak od 4 mesicu
dle me je to nejspis tim,ze pokud ma s usinanim problem,tak si ji klidne vezmu do velke postele apod…nejspis usina s klidnym pocitem
Ondra odjakživa, prostě ho položím a leží, za chvíli usne. Akorát se teď celkem často budí na mlíko, tak snad je to jen nějaká vývojová fáze…
Mirii - nám malá usínala sama ještě před 14ti dny, cca od 4m. Takže teď máme akorát takový blbý vývojový zlom
, způsobený nežádoucím stěhováním postýlky do pokoje (pro ní nežádoucím, pro mě hodně žádoucím). Teď už zase po týdnu boje usíná sama, ale v naší posteli, neležím u ní, prostě jí dám flašku a usne tam sama v pohodě (no včera teda s hlavou na nočním stolku, ale usnula
).
tak Šimon vehementně ukazoval na nočník, plínka suchá… tak jsem se radovala, že třeba pochopil o co gou. Marně
upozorňoval mě pouze na „krásný“ bobek v plínce ![]()
Mirii píše:
Tak ja vas nastvu jeste vicIzi usina pres den i vecer sama tak od 4 mesicu
dle me je to nejspis tim,ze pokud ma s usinanim problem,tak si ji klidne vezmu do velke postele apod…nejspis usina s klidnym pocitem
Hm, tak od čtyřech měsíců, jsi mě vážně naštvala.
Stela kolem těch čtyřech měsíců už usínala relativně v pohodě, ale museli jsme u ní být a přes den to tehdá tuším byly ty půlhodiny.
Já si holku brávala do postele, byly dny, kdy spala s námi, pak zase v postýlce. Jí bylo ale vždycky jedno, kde spí, spala vždycky stejně blbě/dobře. Má to i v jiném prostředí. To jedině, že uspání trvá o fous déle, ale spí stejně.
Tak já vás asi naštvu ještě víc
edík usíná od narození sám
Až teda na těch pár měsíců teď v létě,které ale už jsou naštěstí pryč:-) No i když…já tady vždycky něco prohlásím a hned je to všechno jinak…tak abych se zas nedivila ![]()
Holky, neštvěte mě
ta naše příšerka je totální nespavec, od narození do 4 měsíců spala jen s námi v posteli nebo se chovala, jinak neusla ani na minutu
pak se to zlepšilo, ale sama neusla… někdy kolem roka začla usínat sama po obědě, ale vždy tomu předcházel půl hodinový řev, teď se „zkrátil“ na 5-50 minut
večer neusne sama ani omylem, donedávna usínala při kojení, pak už ani to ne, dneska máme první noc, kdy jsem večír nekojila, tak jsem zvědavá jaká bude noc
když jsem jí dávala um, tak jsem ležela vedle ní a přitulili jsme se jako při kojení, ale pak začla s flaškou dělat kravinky… a pak se urazila že jsem jí nedala prso
no, v postýlce řvala asi 5 minut a usnula, tak uvidíme ![]()
pomeranca píše:
tak Šimon vehementně ukazoval na nočník, plínka suchá… tak jsem se radovala, že třeba pochopil o co gou. Marněupozorňoval mě pouze na „krásný“ bobek v plínce
Tak to se povedlo
ale evidentně si uvědomuje co dělá, tak to je k nočníku už jen kousínek ![]()
Tak prosím pěkně, uložila jsem teď večer Šimona do postele a šla zdobit perníčky. Trvalo mu to sice pěkně dlouho, ale usnul sám (s knížkou v ruce
)
pomeranca píše:
Tak prosím pěkně, uložila jsem teď večer Šimona do postele a šla zdobit perníčky. Trvalo mu to sice pěkně dlouho, ale usnul sám (s knížkou v ruce)
intelektuál ![]()
Brokianaa píše:pomeranca píše:intelektuál
Tak prosím pěkně, uložila jsem teď večer Šimona do postele a šla zdobit perníčky. Trvalo mu to sice pěkně dlouho, ale usnul sám (s knížkou v ruce)
to teda jo…akorát jsem mu ji zapomněla sebrat a pak se málem probudil, když se převaloval s knížkou v ruce… ![]()
tak me mala asi 14 dnu, mozna 3 tydny spi po obede cca 3 hodiny, sice trosku protestuje kdyz ji davam do postylky, dostane oblybenyho mysaka, reknu ji odpocivej po obidku, sice se zacne chechtat ale do 10minut je tuha jak zavru dvere…
s nocnikem je to u nas na nic, sice vi co po ni chci, ale boji se do nej neco udelat, to z nej utika jako kdyby v nem horelo, ale kdyz se ji zeptam, jestli se pujde vycurat tak mi prinese nocnik, kdyz beha s holym zadkem tak mi chodi ukazovat louzicky a bobky co kde udelala a kdyz se ji zeptat jakto ze to tam je a kam se dela ee tak prinese nocnik, ale proste do nej nic nevytvori ![]()
pomeranca píše:
Máš to krásné, já jsem dělala hlavně srdíčka, aby se to jednoduše zdobilo, pak ještě pár autíček a 4 velké ryby ![]()