Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
15.12.11 22:20
asha píše:
zuzanecka81 píše:
holky, ty neimunitní reakce při priorixu jsou možné i u hexy? si tak říkám, jak měla nela ty šílený stavy při usínání (hodinové řevy, hysteráky, celková kňouravost…) jestli to nemohlo být z těch očkování… 8o
Jo, to je dost mozny. Zvlast, jestli to byl neutisitelny plac, trvajici delsi dobu, tyhle veci jsou i nekolikahodinovy… zpusobuje to ockovani, je to tzv. encefaliticky plac :(

no hele ona ječela průměrně hoďku, někdy téměř dvě. ale řvala každý večer. a vlastně od té doby spí blbě furt - děsně lehce, každý prd jí vzbudí (doslova 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.12.11 22:22
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
holky, ty neimunitní reakce při priorixu jsou možné i u hexy? si tak říkám, jak měla nela ty šílený stavy při usínání (hodinové řevy, hysteráky, celková kňouravost…) jestli to nemohlo být z těch očkování… 8o
Jo, to je dost mozny. Zvlast, jestli to byl neutisitelny plac, trvajici delsi dobu, tyhle veci jsou i nekolikahodinovy… zpusobuje to ockovani, je to tzv. encefaliticky plac :(
no hele ona ječela průměrně hoďku, někdy téměř dvě. ale řvala každý večer. a vlastně od té doby spí blbě furt - děsně lehce, každý prd jí vzbudí (doslova 8) )

Jestli to predtim nedelala, tak tipuju na to ocko. Vecer je dite unaveny a tyhle veci vic vnima, i to, ze ho boli hlava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.12.11 22:22
Mysicka31 píše:
Mně už se Kiki nevyčůrá přes den ani do plenek :( do plenek čůrá jen při nočním spaní, někdy přes den když spí dýl… jásala bych, kdyby to nebylo tak, že nechce čůrat ani do travičky ani na záchod :( jen do svého nočníku, když jsme venku, tak mi pak nečůrá třeba i 7 hodin a to se mi fakt nelíbí :( :think: Nevim jak to vymyslet, snad se to brzy prolomí páč nočník sebou přeci nebudu šude vláčet… :zed:

No tak asi budeš muset no :nevim:

Mě se dneska doktorka ptala, jestli už občas čůrá do nočníku, tak jsem řekla že jo. Akorát tam nechce kadit… a hned: no to je teď často problém, děti kakají do plínek ještě ve třech letech. Hm a co mám jako dělat :nevim: nebudu ho násilím držet na nočníku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.12.11 22:24
asha píše:
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
no hele ona ječela průměrně hoďku, někdy téměř dvě. ale řvala každý večer. a vlastně od té doby spí blbě furt - děsně lehce, každý prd jí vzbudí (doslova 8) )
Jestli to predtim nedelala, tak tipuju na to ocko. Vecer je dite unaveny a tyhle veci vic vnima, i to, ze ho boli hlava :(

doprčic a proč se furt tvrdí, jak je očko úžasná věc? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.12.11 22:25
pomeranca píše:
Mysicka31 píše:
Mně už se Kiki nevyčůrá přes den ani do plenek :( do plenek čůrá jen při nočním spaní, někdy přes den když spí dýl… jásala bych, kdyby to nebylo tak, že nechce čůrat ani do travičky ani na záchod :( jen do svého nočníku, když jsme venku, tak mi pak nečůrá třeba i 7 hodin a to se mi fakt nelíbí :( :think: Nevim jak to vymyslet, snad se to brzy prolomí páč nočník sebou přeci nebudu šude vláčet… :zed:

Mě se dneska doktorka ptala, jestli už občas čůrá do nočníku, tak jsem řekla že jo. Akorát tam nechce kadit… a hned: no to je teď často problém, děti kakají do plínek ještě ve třech letech. Hm a co mám jako dělat :nevim: nebudu ho násilím držet na nočníku :think:

Tak je jeste fakt maly..ale u nas prave to lehky nasili zabralo :mrgreen: Padla na to teda cokoska, takze nedoporucuju zkouset pred druhym rokem :mrgreen: Chce to zlomit ten strach z neznama, u nas to vzdycky stacilo jednou, pak uz to slo bez problemu. Jinak se taky fakt muzes dockat, az kdyz uz poberou rozum, kolem toho 3. roku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.12.11 22:26
pomeranca píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
Jestli to predtim nedelala, tak tipuju na to ocko. Vecer je dite unaveny a tyhle veci vic vnima, i to, ze ho boli hlava :(
doprčic a proč se furt tvrdí, jak je očko úžasná věc? 8o

Tak ono uz i spousta doktoru to netvrdi… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.12.11 22:28
asha píše:
pomeranca píše:
Mysicka31 píše:

Mě se dneska doktorka ptala, jestli už občas čůrá do nočníku, tak jsem řekla že jo. Akorát tam nechce kadit… a hned: no to je teď často problém, děti kakají do plínek ještě ve třech letech. Hm a co mám jako dělat :nevim: nebudu ho násilím držet na nočníku :think:
Tak je jeste fakt maly..ale u nas prave to lehky nasili zabralo :mrgreen: Padla na to teda cokoska, takze nedoporucuju zkouset pred druhym rokem :mrgreen: Chce to zlomit ten strach z neznama, u nas to vzdycky stacilo jednou, pak uz to slo bez problemu. Jinak se taky fakt muzes dockat, az kdyz uz poberou rozum, kolem toho 3. roku. :think:

já plánuju v létě sebrat plínky úplně. Myslím, že to nebude problém… budem zase pár týdnů (nebo aspoň jeden :-D) v přírodě, tam může klidně běhat s holým zadkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.12.11 22:30
pomeranca píše:
asha píše:
pomeranca píše:
Mysicka31 píše:

Tak je jeste fakt maly..ale u nas prave to lehky nasili zabralo :mrgreen: Padla na to teda cokoska, takze nedoporucuju zkouset pred druhym rokem :mrgreen: Chce to zlomit ten strach z neznama, u nas to vzdycky stacilo jednou, pak uz to slo bez problemu. Jinak se taky fakt muzes dockat, az kdyz uz poberou rozum, kolem toho 3. roku. :think:
já plánuju v létě sebrat plínky úplně. Myslím, že to nebude problém… budem zase pár týdnů (nebo aspoň jeden :-D) v přírodě, tam může klidně běhat s holým zadkem

To funguje nejlip. My se konecne dostavame ke slipum a teplakum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.12.11 22:36

hm, tak to je bájo! takže teď se s další hexou můžu zas těšit na šílený mimino :zed: je ta 4tá hexa taky nutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.12.11 22:43

holky, prd tomu rozumím. nemůže mít souvislost vzniku exému a alergie na mléko s očkováním? neluši se to rozjelo po třetí hexe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.12.11 22:49
pomeranca píše:
Mysicka31 píše:

To není zase tak jednoduchý, hlavně když jdeme bez kočáru :( ještě jsem nezkoušela úplatky, jako třeba bombonek za čůrání apod. tak to zkusím… ale jako mrně čůrala v klubíčku normálně, kamkoliv, ale jakmile přišel nočník, tak to utnula a ani omylem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeňka K.
15.12.11 23:02

Krásný den, koukám, že téma se rozjelo a skoro až ujelo… Můžete mi prosím poradit s praním plín? Mám 3 měsíční prďolku a zajímá mě, jak nejlíp vyčistit plínu od toho žlutého zázraku, co miminka vyrábí. Pokud ji hned dvakrát nepřeperu v rukách, tak v pračce to nepustí a flek úspěšně přetrvá. Ale tenhle postup mě moc nebaví, jelikož kaká několikrát denně a praní mi tak zabere docela dost času. Je klidně možný že někde dělám chybu (nízká teplota, prací prostředek…). Děkuji za radu :-)

• Citovat
  • Upravit
10713
15.12.11 23:10

Zdeňko: já to dělám (a dělala jsem) takto: separačku vyhodím, plínku osprchuju studenou vodou a namyslím žlučovým mýdlem (přetřu, nijak to nedrbu). Hodím do kýble a pak vyperu. Ve slizu a na 60.

Na skvrny hodně pomůže ten žlučák a potom sluníčko. Vzpomínám si jak na začátku nějaké fleky zůstávaly, ale časem se mi vypralo všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.12.11 23:35
zuzanecka81 píše:
hm, tak to je bájo! takže teď se s další hexou můžu zas těšit na šílený mimino :zed: je ta 4tá hexa taky nutná?

4. dávka nutná není, viz příbalový leták.

zuzanecka81 píše:
holky, prd tomu rozumím. nemůže mít souvislost vzniku exému a alergie na mléko s očkováním? neluši se to rozjelo po třetí hexe :think:

Jo, to je klidně možné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.12.11 00:15
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
hm, tak to je bájo! takže teď se s další hexou můžu zas těšit na šílený mimino :zed: je ta 4tá hexa taky nutná?

4. dávka nutná není, viz příbalový leták.

zuzanecka81 píše:
holky, prd tomu rozumím. nemůže mít souvislost vzniku exému a alergie na mléko s očkováním? neluši se to rozjelo po třetí hexe :think:
Jo, to je klidně možné :?

jj, díky, už jsem se radila stran té hexy v tématu o očkování. takže na 4tou hexu i synflorix kašlu! momentálně se pokusím nelu ukecat, ať nedělá blbosti a vykašle se na abkm a po dvou letech se uvidí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure