Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Koukam na tu pandu a delaji ji i 9-18 mesicu, to vypada dost dobre, cena je srovnatelna s manducou… co myslite, ze by bylo lepsi?
xlin píše:
Koukam na tu pandu a delaji ji i 9-18 mesicu, to vypada dost dobre, cena je srovnatelna s manducou… co myslite, ze by bylo lepsi?
Jen ta panda nebude hned, jak dlouhe jsou cekacky? To nevim.
Ja prave vaham, co poridit na leto.. jestli krosnu (tu by nosil manzel
) anebo batoleci nositko pro mne. Ja nenosim pravidelne, spis to mame na vylety, kam se nedostanem s kocarem a tak.
xlin: Odkud jsi? Ono by to chtělo vyzkoušet. Šátek umotáš podle dítěte, nosítko chce opravdu koupit na míru - dítěti a Tobě, každé má malinko jiné popruhy a tak, tak aby za ty prachy opravdu vyhovovalo oběma.
Vím, že v Brně a v Praze se dají nosítka půjčit.
xlin píše:
No maly ma ted 71cm a 8200g, ma 8 mesicu.. toz vy mi v tom delate gulaskdyby byla manduca dobra aspon do roku a pul, tak do ni jdu… a pak by se koupilo neco vetsiho, pokud by to bylo potreba.. na co pouzivate ty batoleci,k dyz uz prckove chodi celkem dobre? na vylety? nebo misto golfek?
Na výlety a pak když Ondra je v golfáči a Klárka se chce nést…
Bruni - jsem z Ostravy, manducu budu mit pujcenou z bavlnky a muzu si pujcit i jina nositka, ale tu Pandu asi tezko… v praze a brne nekde maji tu pandu k pujceni? manzel jezdi kazdy den po cele CR, takze by nebyl problem to pujcit tam…
Na cekacky na pandu se zeptam…
Na léto doufám, že moje dítě bude chodit. Případně z domu rovnou půjde v šátku, na delší výlety máme Deuter Kid Comfort. Ale budu kupovat i nějaké golfky.
Flyingfrog píše:
Na léto doufám, že moje dítě bude chodit. Případně z domu rovnou půjde v šátku, na delší výlety máme Deuter Kid Comfort. Ale budu kupovat i nějaké golfky.
To mi moc ergonomické nepřijde. Je to úzké mezi nožkama, to dítě tam visí jak v klokánce, ne? ![]()
http://www.svetoutdooru.cz/…fortII_4.jpg
http://www.svetoutdooru.cz/…ortII_10.jpg
Bruni: Dá se s tím trochu pohnout, aby tam dítě neviselo, co jsem tak koumala, když to přitáhl. Každopádně já to nekupovala a jestli tam bude viset, tak má chlap smůlu a kopnu ho do zadku. On to koupil od kolegy za celkem slušnou cenu.
Hm, jak fakt koukám na tu fotku, visí. No já ho roztrhnu, to jsem zase něco nechala na něm. Mně to doma přišlo větší, to sedátko, dítě jsem tam dávat nezkoušela.
Docela jste mě nalomili na nové nosítko
Šimon se za půl roku vytáhl o 6 cm a jestli to tak půjde dál, tak mu manduca v létě bude fakt malá (zatím se zdá ještě tak tak ok) a když budem chtít jít někam na výlet… tak by se hodilo mít dvě nosidla na léto
Jdu se napsat na pořadník ![]()
ivuska.h píše:
Pomeranco, mužů ti půjčit naši Pandu na vyzkoušení.
To by bylo fajn… jakou máš velikost?
ahoj!
tak já už se přihlásila o pořadník na skaldino
doufám, že se to do léta stihne
nevíte, jaké jsou teď čekačky?
já mám beco - teď jsem už nějak nenosila - neb jsem zatím nepřišla na chuť nošení na zádech. teď pořád čekám, až napadne sníh, že zas budu nelu tahat. ovšem nemám jaksi nosící oblečení. mám ale tip pro aspoň trochu šikovné na nošení vpředu - kamarádka mi poradila, ať si nekupuju nosící bundu, když bych jí použila jen párkrát. že si ušila na svojí budnu nástavec - prostě se koupí zip padnoucí k normální bundě. ušije se pruh z nějakých vyhovujících látek (něco teplého, nepromokavého…) a ze stran se našijí části zipu. no a pak se to připne při nošení ke svojí budně ![]()
apropoooo - nemáte některá střih, na nosící bundu? bych se i pokusila něco spíchnout…
Ja Skaldino objednavala v unoru a doma jsem ho mela v pulce rijna… Takze pro mne akorat, potrebuju ho ted v zime, jinak cekacka desiva.
Zuzi čekačka na Skaldino je dost dlouhá, já loni čekala půl roku a koukám, že letos je to ještě více.