Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
17.12.11 14:34
Flyingfrog píše:
Brunifid: A co je rychle vyroste? Holce bylo včera 15 měsíců a do Beca se v pohodě vejde.
A pokud vím, tak kvalitní batolecí nosítka mají dlouhé čekačky. :nevim:

Ukaž foto. A kolik malá měří? Za chvíli jí bude malé mezi nožkama, jakože málo široké, nebude od kolínka ke kolínku.
Já nosítko nikdy nesháněla, takže čekačky moc neznám, ale skladem jich asi moc nebude, to je fakt. Dají se taky koupit z druhé ruky.

• Citovat
  • Upravit
7712
17.12.11 16:03

no mi se i libi ten ring sling, jen se bojim, abych to umela uvazat, protoze satek jsem fakt vzadla, maly jecel jak pavian a mi to taky moc sympaticke nebylo… mate to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
17.12.11 17:45

No foto neukážu, páč jsem s sebou zrovna dneska neměla foťák. Měli jsme ji dneska s sebou na trhy. Ona je celkem malá, v roce měla 74cm. :nevim:

Každopádně co vím tady z diskuze (jen jsem četla), tak i kdyby batolecí z druhé ruky, tak jsou hned pryč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.12.11 20:06
Flyingfrog píše:
No foto neukážu, páč jsem s sebou zrovna dneska neměla foťák. Měli jsme ji dneska s sebou na trhy. Ona je celkem malá, v roce měla 74cm. :nevim:Každopádně co vím tady z diskuze (jen jsem četla), tak i kdyby batolecí z druhé ruky, tak jsou hned pryč. :nevim:

Viky je taky manduca porad dobre… v roce mela 73 cm… pocitam, ze do jara dle mne vydrzi.

• Citovat
  • Upravit
51750
17.12.11 20:27

Tak nám byla Manduca brzo úzká, už v necelém roce se mi moc nezamlouvala. Eli měla v roce 83cm, tak že byla opravdu dost vysoká. V roce a třech měsících jsme začali nosit ve Skaldinu a teď ve dvou letech a čtvrt máme Petite pandu vel. předškolák.
Tady na fotce má rok a tři měsíce a je ve skaldinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.12.11 20:28

Tady 2 roky a 3 měsíce v Petite Panda vel. předškolák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.12.11 20:52

Ja myslim, ze v 7mi mesicich je na batoleci jeste brzo, to bude desne velky. Ben ma dva a pul a ne ze by se v nem ztracel, ale jeste do nej urcite bude dorustat :) V Ergu jsem nosila do roka a pul v pohode, pak uz jsem nenosila, v Becu uz to bylo po roce a pul maly, ne ze by se nedalo, ale nebylo to uz ono… Oni ty nositka jsou tak na ten rok a pul dejme tomu…kdyz pocitam od narozeni. Kolem roku a pul batoleci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.12.11 20:56
Katy2 píše:
Tak nám byla Manduca brzo úzká, už v necelém roce se mi moc nezamlouvala. Eli měla v roce 83cm, tak že byla opravdu dost vysoká. V roce a třech měsících jsme začali nosit ve Skaldinu a teď ve dvou letech a čtvrt máme Petite pandu vel. předškolák.

Tak bud mas obrovsky dite, nebo zmenili strih :mrgreen: Ben ma to batoleci asi jako ty tu predskolni Pandu :) Kolik ted meri netusim, nejspis kolem 90 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.12.11 20:59
asha píše:
Katy2 píše:
Tak bud mas obrovsky dite, nebo zmenili strih :mrgreen: Ben ma to batoleci asi jako ty tu predskolni Pandu :) Kolik ted meri netusim, nejspis kolem 90 :think:

NO hele ELi je fakt vysoká, ona má teď tak cca 95cm, jen teda já jsem široká, tak že se na mě může Skaldino jevit že je menšího střihu, ale opravdu není, Skaldino se šije stále stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.12.11 21:00
asha píše:
Ja myslim, ze v 7mi mesicich je na batoleci jeste brzo, to bude desne velky. Ben ma dva a pul a ne ze by se v nem ztracel, ale jeste do nej urcite bude dorustat :) V Ergu jsem nosila do roka a pul v pohode, pak uz jsem nenosila, v Becu uz to bylo po roce a pul maly, ne ze by se nedalo, ale nebylo to uz ono… Oni ty nositka jsou tak na ten rok a pul dejme tomu…kdyz pocitam od narozeni. Kolem roku a pul batoleci.

Já jsem měla testovací Pandu v té nejmenší velikosti když bylo Ondrovi cca 8 měs a už se v tom dal nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.12.11 21:06
ivuska.h píše:
asha píše:
Já jsem měla testovací Pandu v té nejmenší velikosti když bylo Ondrovi cca 8 měs a už se v tom dal nosit.

NO ale nejmenší Panda je skoro stejná jako Manduca ne? Nebo je o dost větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.12.11 21:07
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
Tak bud mas obrovsky dite, nebo zmenili strih :mrgreen: Ben ma to batoleci asi jako ty tu predskolni Pandu :) Kolik ted meri netusim, nejspis kolem 90 :think:
NO hele ELi je fakt vysoká, ona má teď tak cca 95cm, jen teda já jsem široká, tak že se na mě může Skaldino jevit že je menšího střihu, ale opravdu není, Skaldino se šije stále stejně.

Aha :mrgreen: No tak my mame Skaldino tak nejak po pandovsku :mrgreen: Myslim, ze z nej mi uz nevyroste, to ho driv neunesu. Ale jestli bude 4. tak pujde z Beca pochopitelne driv, kdyz je na co navazat. Ja mam ty decka ale drobnejsi, v roce nemely ani 9 kilo, B. ani 8, takze jit v pul roce do batoleciho, normalne se mi v tom ztrati :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.12.11 21:09
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
Aha :mrgreen: No tak my mame Skaldino tak nejak po pandovsku :mrgreen: Myslim, ze z nej mi uz nevyroste, to ho driv neunesu. Ale jestli bude 4. tak pujde z Beca pochopitelne driv, kdyz je na co navazat. Ja mam ty decka ale drobnejsi, v roce nemely ani 9 kilo, B. ani 8, takze jit v pul roce do batoleciho, normalne se mi v tom ztrati :mrgreen:

NO ELi je taky hubená, ale prostě vysoká, taková žížala. :mrgreen: Po mě fakt není. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.12.11 21:11
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Já jsem měla testovací Pandu v té nejmenší velikosti když bylo Ondrovi cca 8 měs a už se v tom dal nosit.
NO ale nejmenší Panda je skoro stejná jako Manduca ne? Nebo je o dost větší?

O dost větší, určitě. Mám ji teď už svou a je dobrá i pro Klárku. Kdyžtak nafotím. Klárka má teda aktuálně 104 cm a 18 kg, nějak nám na zimu přibrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.12.11 09:42

No maly ma ted 71cm a 8200g, ma 8 mesicu.. toz vy mi v tom delate gulas :-) kdyby byla manduca dobra aspon do roku a pul, tak do ni jdu… a pak by se koupilo neco vetsiho, pokud by to bylo potreba.. na co pouzivate ty batoleci,k dyz uz prckove chodi celkem dobre? na vylety? nebo misto golfek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure