Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
uf a co teď s tím?
znovu vyprat a namočit? a kolik toho šamponu?
alchemilka píše:
uf a co teď s tím?znovu vyprat a namočit? a kolik toho šamponu?
Přiměřeně ![]()
Cca lžíci a lžičku lanolinu. Musí se to bíle zabarvit, ne každý šampon funguje, bacha na to.
Brunifid píše:alchemilka píše:Přiměřeně
Cca lžíci a lžičku lanolinu. Musí se to bíle zabarvit, ne každý šampon funguje, bacha na to.
A který máš vyzkoušený? mám dětskou niveu a hipp a pak dospělácké
Teeeda holky…můj chlap váží 108 kg/185cm-já bych klidně v jeho bundě nosit mohla
Já mám 160cm a váha
Jen nemám čím nosit… Ale dneska se asi vydám na vánoční náměstíčko tady u nás na procházku…Krásně tady sněží
Už se těším na svařáček…trochu mi to kazí opět zvýšené hodnoty polétavého prachu nad povolený limit…
alchemilka píše:
A který máš vyzkoušený? mám dětskou niveu a hipp a pak dospělácké
Dětské šampony nevedu. Vždycky tam zkouším vrznout nějaký můj, co zrovna najdu, naposledy to tuším byla Nivea? ![]()
Broki: Tady poletuje leda sníh, ničeho jiného jsem si nevšimla ![]()
alchemilka píše:Brunifid píše:A který máš vyzkoušený? mám dětskou niveu a hipp a pak dospěláckéalchemilka píše:Přiměřeně
asi bych radši dala dospělácký. zkoušela jsem zatím asi 4 druhy (vždy co bylo po ruce) a musím zaťukat (ťuk, ťuk) - vždy to bylo OK.
Důležité je, aby se ti to zabarvilo do bíla.
Já dávám vždy do horké vody (cca jeden malý hrneček) vrchovatou lžičku lanolinu a pak tak nějak podobně šamponu. To rozmíchám - vznikne mléčná tekutina a v ní se postupně ten lanolin rozpouští. Jakmile je rozpuštěn, přidám teplou vodu dle potřeby, aby se mi celé vlňáky ponořily. Pak to tam nechám naležet, vyždímu v ruce, suším na ručníku ve vodorovné poloze.
Tak ať se to na druhý pokus povede! ![]()
Manžel váží míň jak já (za netěhotna, teď samozřejmě
) a to měří o 5 cm víc. Je to holt vychrtlina ![]()
Bruni: no to buď ráda
no jo Ostravo! Ostravo!
Ale i tak ji mám ráda ![]()
Já teda šampon už nepřídávám, lanolin krásně rozpustím horkou vodou, kterou na něj naliju. A fleky mi udělal starší lanolin, ale já je neřeším, nijak mi tam nevadí.
ivuska.h píše:
Manžel váží míň jak já (za netěhotna, teď samozřejmě) a to měří o 5 cm víc. Je to holt vychrtlina
Hele a dáváš mu dost najíst
![]()
pomeranca píše:ivuska.h píše:Hele a dáváš mu dost najíst
Manžel váží míň jak já (za netěhotna, teď samozřejmě) a to měří o 5 cm víc. Je to holt vychrtlina
![]()
Ne, třetí dítě na cestě, hypotéka na krku, musíme šetřit!
Zato já jsem nabrala 15 kilo ![]()
ivuska.h píše:Šetřit se značkou anavy?pomeranca píše:Ne, třetí dítě na cestě, hypotéka na krku, musíme šetřit!ivuska.h píše:Hele a dáváš mu dost najíst
![]()
Zato já jsem nabrala 15 kilo
pomeranca píše:ivuska.h píše:Šetřit se značkou anavy?pomeranca píše:Ne, třetí dítě na cestě, hypotéka na krku, musíme šetřit!ivuska.h píše:Hele a dáváš mu dost najíst
![]()
Zato já jsem nabrala 15 kilo
![]()
Ty kila shodíš… tři děti tě beztak nenechají skoro ani sednout, ne? Já nabrala zatím jedno
![]()
Prudce rostoucí business nevydělává ani korunu, bohužel spíš naopak
A kila shodím, toho se nebojím, v předchozích těh. jsem nabrala 14 kg a za půl roku jsem byla na původní váze, na cvičení ani diety nemám disciplínu, takže to jde holt pomaleji…
Ivusko,já chci aspon touto cestou poděkovat za Anavy, mám doma už dvě a vždycky se těším,až se vyperou a uschnou,až je malé zase obléknu!!!
Nepřidala jsi šampon.