Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
21.12.11 14:11
alchemilka píše:
holky prosím poradíte mi, kde jsem udělala chybu při lanolínování?
Zůstaly mi na vlňáčkách fleky toho lanolínu :zed:
Lanol. mám z lékárny, takový tuhý, rozpustila jsem lžičku v horké vodě v lavoru, pak dolila teplou a vlňáčky ponořila. Lanolín se okamžitě nalepil na ty vlňáky v podstatě tak jak tam plavaly ty mastné oka. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? :think:
díky moc!

Nepřidala jsi šampon.

• Citovat
  • Upravit
5986
21.12.11 14:18

uf a co teď s tím? :think: znovu vyprat a namočit? a kolik toho šamponu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.11 14:22
alchemilka píše:

Přiměřeně :mrgreen:
Cca lžíci a lžičku lanolinu. Musí se to bíle zabarvit, ne každý šampon funguje, bacha na to.

• Citovat
  • Upravit
5986
21.12.11 14:34
Brunifid píše:
alchemilka píše:
Cca lžíci a lžičku lanolinu. Musí se to bíle zabarvit, ne každý šampon funguje, bacha na to.

A který máš vyzkoušený? mám dětskou niveu a hipp a pak dospělácké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.12.11 15:11

Teeeda holky…můj chlap váží 108 kg/185cm-já bych klidně v jeho bundě nosit mohla :mrgreen: Já mám 160cm a váha :roll: Jen nemám čím nosit… Ale dneska se asi vydám na vánoční náměstíčko tady u nás na procházku…Krásně tady sněží :dance: Už se těším na svařáček…trochu mi to kazí opět zvýšené hodnoty polétavého prachu nad povolený limit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.11 15:29
alchemilka píše:

Dětské šampony nevedu. Vždycky tam zkouším vrznout nějaký můj, co zrovna najdu, naposledy to tuším byla Nivea? :think:

Broki: Tady poletuje leda sníh, ničeho jiného jsem si nevšimla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4373
21.12.11 17:57
alchemilka píše:
Brunifid píše:
alchemilka píše:
Cca lžíci a lžičku lanolinu. Musí se to bíle zabarvit, ne každý šampon funguje, bacha na to.

asi bych radši dala dospělácký. zkoušela jsem zatím asi 4 druhy (vždy co bylo po ruce) a musím zaťukat (ťuk, ťuk) - vždy to bylo OK.
Důležité je, aby se ti to zabarvilo do bíla.

Já dávám vždy do horké vody (cca jeden malý hrneček) vrchovatou lžičku lanolinu a pak tak nějak podobně šamponu. To rozmíchám - vznikne mléčná tekutina a v ní se postupně ten lanolin rozpouští. Jakmile je rozpuštěn, přidám teplou vodu dle potřeby, aby se mi celé vlňáky ponořily. Pak to tam nechám naležet, vyždímu v ruce, suším na ručníku ve vodorovné poloze.

Tak ať se to na druhý pokus povede! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.12.11 18:20

Manžel váží míň jak já (za netěhotna, teď samozřejmě :lol: ) a to měří o 5 cm víc. Je to holt vychrtlina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.12.11 19:02

Bruni: no to buď ráda :mrgreen: no jo Ostravo! Ostravo! :lol: Ale i tak ji mám ráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
21.12.11 20:09

Já teda šampon už nepřídávám, lanolin krásně rozpustím horkou vodou, kterou na něj naliju. A fleky mi udělal starší lanolin, ale já je neřeším, nijak mi tam nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.11 20:49
ivuska.h píše:
Manžel váží míň jak já (za netěhotna, teď samozřejmě :lol: ) a to měří o 5 cm víc. Je to holt vychrtlina :lol:

Hele a dáváš mu dost najíst :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.12.11 21:00
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Manžel váží míň jak já (za netěhotna, teď samozřejmě :lol: ) a to měří o 5 cm víc. Je to holt vychrtlina :lol:

Ne, třetí dítě na cestě, hypotéka na krku, musíme šetřit! :mrgreen: Zato já jsem nabrala 15 kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.11 21:02
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Ne, třetí dítě na cestě, hypotéka na krku, musíme šetřit! :mrgreen: Zato já jsem nabrala 15 kilo :lol:
Šetřit se značkou anavy? 8o :think: Ty kila shodíš… tři děti tě beztak nenechají skoro ani sednout, ne? Já nabrala zatím jedno :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.12.11 21:58
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
Ne, třetí dítě na cestě, hypotéka na krku, musíme šetřit! :mrgreen: Zato já jsem nabrala 15 kilo :lol:
Šetřit se značkou anavy? 8o :think: Ty kila shodíš… tři děti tě beztak nenechají skoro ani sednout, ne? Já nabrala zatím jedno :think: :think:

Prudce rostoucí business nevydělává ani korunu, bohužel spíš naopak :? A kila shodím, toho se nebojím, v předchozích těh. jsem nabrala 14 kg a za půl roku jsem byla na původní váze, na cvičení ani diety nemám disciplínu, takže to jde holt pomaleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
21.12.11 22:13

Ivusko,já chci aspon touto cestou poděkovat za Anavy, mám doma už dvě a vždycky se těším,až se vyperou a uschnou,až je malé zase obléknu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure