Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
hm, tak kisy má nic…
já to snad risknu a zkusím dát na noc nějakou látku, co tu mám ![]()
fly, proč ty na noc hnuskuješ?
Jj, Babylove Nature. Stejny vyrobce, jiny nazev, jina cena. A navic nemaji nasi velikost, furt je to vyprodany.
V našem DM naštěstí aspoň tu velikost měli.
Zuzko: Nu protože jsem nechtěla, aby měla obří zadek na noc. Ona někdy čůrá málo, takže ráno přebalím skoro sucho plínu, někdy moc. Já ji kojím ještě tak k ránu. Aby usnula, což třeba se 2× v tomto týdnu nezdařilo, takže jeden budíček v 5 a jeden v 5:40. Hezky se napila mlíka a pak hezky vstala. ![]()
Jako malé jsem jí dávala látkovky víc, ale to jak jsem kojila víc, tak jsem vždycky přebalovala a když byla suchá, věděla jsem, že se vyčůrá na podložku.
Možná zase zkusím dávat anavy na noc, až je všechny projedu miofreshem (všechny plíny mi totiž děsivě zasmrádají i po malém počůrání). Uvidím. No nejvíc je to používání hnusek z lenosti. ![]()
Jé peťko, koukám, že máte vybraná jména, moc pěkná
My taky máme vybráno, ale neprozradím ![]()
Já právě nemám odvahu dát na noc (nebo jindy) hnusku
já je totiž vůbec nepoužívám, tak nevím, co by to udělalo
(naposledy je měl v létě, když jsem si ždímáním rozedřela ruce na dovolené, měl jich jeden den asi 5 a hned červenej zadek
)
pomerančo: No Stela mívá rudý zadek i z látkovek. Hnuska na noc znamená, že nic, leda když se pokadí. ![]()
zuzanecka81 píše:
hm, tak kisy má nic…
já to snad risknu a zkusím dát na noc nějakou látku, co tu mám
fly, proč ty na noc hnuskuješ?
ona ted nesije, stihla jsem to tak tak… ![]()
pomeranca píše:
Jé peťko, koukám, že máte vybraná jména, moc pěknáMy taky máme vybráno, ale neprozradím
Já prozradím jména, ale neprozradím pohlaví ![]()
Ale zatím nevím jestli je to konečná podoba, sice jsme se víceméně shodli rychle, ale v první jsme říkali až do skoro 7m e čekáme EMU, a až pak se z toho vyklubala Alžbětka. Tak uvidíme co tentokrát.
zuzanecka81 píše:xlin píše:jj, já si zas spíchnu k bundě jakoby nástavec - na zipy kus šusťákuzuzanecka81 píše:
ahoj!
já taky hnuskuju na nocchtěla jsem sice přejít na látku, ovšem když dítě má plínu od 7 večer do 7 rána, tak by musela mít snad na zadku peřinu
![]()
já se zrovna chystám si tu kapsu na nošence ušít. někde jsem o těch prodávaných četla, že jsou hodně slabé. a já to budu dělat tak, že dám mimino na svojí mikinu, ale pod budnu a tu nechám rozepnutou - stejně bude všude hřát ta kapsa
zuzi, ja mam site primo od Kisy z Fleru nocni plinky, maly procura jakoukoliv jednorazovku, ale jeji nocni nikdy jeste neprotekly, resp. jsou mokre, to jo, ale svrchnaky i flisaky to udrzely!
Uvazuju nad stejnym figlem, na sebe mikinu, na to maleho v pande, prikryt ho kapsou a na sebe kabat a na kabat si necham usit ouska s gumickama, abych ho dopla aspon spodem nejak a z boku, aby tam nefucelo… a jak moc se oblika mimco pod tu kapsu? asi mene, ze?
jdu kouknout na kisy
myslis, jako ze to zapnes do zipu od bundy, jo? no jo, jenze kde sehnat ten stejny zip, aby to sedelo, tot otazka…
taky me to tak napadlo…
Peťko, takže pohlaví víte?
Aha, víte, jak čtu z metříku. ![]()
pomerančo: Takže u tebe se dozvíme až porodem. ![]()
no tak já pohlaví nevím, tož vám ho taky neprozradím
minule jsem byla přesvědčená, že je to kluk a měla jsem pravdu. Teď vůbec žádné tušení nemám, jen teoužebné přání, aby to byla holka… ale to nic neznamená
(minule jsem si to přála taky, ale „věděla jsem“ že je to kluk)
Jé, všimla jsem si že achdarek je těhu… sice sem už nechodí, ale potěšilo mě to ![]()
létající žábo, pošli mi svou adresu
až se dostanu na poštu, pošlu Ti překvapení