Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
22.12.11 21:17

hm, tak kisy má nic…
já to snad risknu a zkusím dát na noc nějakou látku, co tu mám :think:
fly, proč ty na noc hnuskuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.12.11 21:19

Jj, Babylove Nature. Stejny vyrobce, jiny nazev, jina cena. A navic nemaji nasi velikost, furt je to vyprodany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.12.11 21:27

V našem DM naštěstí aspoň tu velikost měli.

Zuzko: Nu protože jsem nechtěla, aby měla obří zadek na noc. Ona někdy čůrá málo, takže ráno přebalím skoro sucho plínu, někdy moc. Já ji kojím ještě tak k ránu. Aby usnula, což třeba se 2× v tomto týdnu nezdařilo, takže jeden budíček v 5 a jeden v 5:40. Hezky se napila mlíka a pak hezky vstala. :cert:
Jako malé jsem jí dávala látkovky víc, ale to jak jsem kojila víc, tak jsem vždycky přebalovala a když byla suchá, věděla jsem, že se vyčůrá na podložku.
Možná zase zkusím dávat anavy na noc, až je všechny projedu miofreshem (všechny plíny mi totiž děsivě zasmrádají i po malém počůrání). Uvidím. No nejvíc je to používání hnusek z lenosti. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.12.11 21:29

Jé peťko, koukám, že máte vybraná jména, moc pěkná :palec: My taky máme vybráno, ale neprozradím :oops:

Já právě nemám odvahu dát na noc (nebo jindy) hnusku :think: já je totiž vůbec nepoužívám, tak nevím, co by to udělalo :mrgreen: (naposledy je měl v létě, když jsem si ždímáním rozedřela ruce na dovolené, měl jich jeden den asi 5 a hned červenej zadek :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.12.11 21:30

pomerančo: No Stela mívá rudý zadek i z látkovek. Hnuska na noc znamená, že nic, leda když se pokadí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.12.11 21:31
zuzanecka81 píše:
hm, tak kisy má nic…
já to snad risknu a zkusím dát na noc nějakou látku, co tu mám :think:
fly, proč ty na noc hnuskuješ?

ona ted nesije, stihla jsem to tak tak… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.12.11 21:32
pomeranca píše:
Jé peťko, koukám, že máte vybraná jména, moc pěkná :palec: My taky máme vybráno, ale neprozradím :oops:

Já prozradím jména, ale neprozradím pohlaví :mrgreen:

Ale zatím nevím jestli je to konečná podoba, sice jsme se víceméně shodli rychle, ale v první jsme říkali až do skoro 7m e čekáme EMU, a až pak se z toho vyklubala Alžbětka. Tak uvidíme co tentokrát.

• Citovat
  • Upravit
7712
22.12.11 21:32
zuzanecka81 píše:
xlin píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
já taky hnuskuju na noc :nevim: chtěla jsem sice přejít na látku, ovšem když dítě má plínu od 7 večer do 7 rána, tak by musela mít snad na zadku peřinu 8) :nevim:já se zrovna chystám si tu kapsu na nošence ušít. někde jsem o těch prodávaných četla, že jsou hodně slabé. a já to budu dělat tak, že dám mimino na svojí mikinu, ale pod budnu a tu nechám rozepnutou - stejně bude všude hřát ta kapsa :lol:

zuzi, ja mam site primo od Kisy z Fleru nocni plinky, maly procura jakoukoliv jednorazovku, ale jeji nocni nikdy jeste neprotekly, resp. jsou mokre, to jo, ale svrchnaky i flisaky to udrzely!

Uvazuju nad stejnym figlem, na sebe mikinu, na to maleho v pande, prikryt ho kapsou a na sebe kabat a na kabat si necham usit ouska s gumickama, abych ho dopla aspon spodem nejak a z boku, aby tam nefucelo… a jak moc se oblika mimco pod tu kapsu? asi mene, ze?
jj, já si zas spíchnu k bundě jakoby nástavec - na zipy kus šusťáku
jdu kouknout na kisy :palec:

myslis, jako ze to zapnes do zipu od bundy, jo? no jo, jenze kde sehnat ten stejny zip, aby to sedelo, tot otazka… :nevim: taky me to tak napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.12.11 21:35

Peťko, takže pohlaví víte? :-) Aha, víte, jak čtu z metříku. :-)

pomerančo: Takže u tebe se dozvíme až porodem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.12.11 21:44

Já hnusky nedala dobře rok! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10713
22.12.11 22:14

no tak já pohlaví nevím, tož vám ho taky neprozradím :mrgreen: minule jsem byla přesvědčená, že je to kluk a měla jsem pravdu. Teď vůbec žádné tušení nemám, jen teoužebné přání, aby to byla holka… ale to nic neznamená :mrgreen: (minule jsem si to přála taky, ale „věděla jsem“ že je to kluk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.12.11 22:20

Tak si holt na tvoje mimi chvíli počkáme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.12.11 22:23

No jooo, ale já nemám termín porodu, jako NĚKDO :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.12.11 22:29

Jé, všimla jsem si že achdarek je těhu… sice sem už nechodí, ale potěšilo mě to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.12.11 10:30

létající žábo, pošli mi svou adresu ;) až se dostanu na poštu, pošlu Ti překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure