Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Farska chtěla jsem se tě zeptat. KDyž máš 4 holky, byly všechny těhotenství stejné nebo každé jiné? Jen mě to tak napadlo ![]()
M-a-j-a píše:
Zuzi přesně vím jak vypadají… humus!! NEchápu jak může někdo přebalovat, až když je plína těžká (mluvím jednorázovkách) Jednou se mi teda stalo, že jsem musela přebalit později a bylo mi malé šíleně líto.Zuzi tak to máš teda nepijákaMi malá konečně začala pít, tak vypije někdy i 0,5l za den (bez mlíka) a to potom ty plíny vypadají. Poslední dobou nějak nestíháme vychytat nočník
hele manželova ségra je taky takový pr*se! taky měla jeden balík babylove plín (84ks) na měsíc a ještě s tím machrovala, jak je spořivá ![]()
nela prostě nepije
zkoušíme tisíce flašek, hrníčků, druhů pití a prd ![]()
Zuzi já bych se tím moc nechlubila. Jako důvod k výměně plýny, že je už dostatečně nasátá je na
Copak si to dítě nezaslouží být v suchu a čistém???? Hlavně, že potom všechny plácají jak by dítěti nedaly to nebo ono a všechno jen bio, ale co se týče čistoty ![]()
Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džus
Čaje moc nechce (max s tím džusem) a o vodě ani nemluvím.
No když je na plínách napsáno, že jsou do pěti kil
A hlavně že se v čase uspořeném na přebalování mohou věnovat dítěti ![]()
M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džus![]()
máme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat
je divná… asi po mě ![]()
pomeranca píše:
No když je na plínách napsáno, že jsou do pěti kil![]()
A hlavně že se v čase uspořeném na přebalování mohou věnovat dítěti
A to je přeci důležité
![]()
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džusmáme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat![]()
je divná… asi po mě
A když jí dáš pít normálně z hrnku (bez savičky), tak nepije více? Třeba by tp pro ni bylo zajímavější. ![]()
no ano, to bude ten zádrhel. Já mám malého pijana. Má oblíbenou flašku a tu mu nesmím sebrat, dokud není prázdná
má tři deci, dávám mu ji dvkrát až třikrát denně, krom toho má ještě hrníček ke každému jídlu, ale ten moc nepije, jak kdy, a mlíko třikrát denně. Dát mu tu flašku častěji, tak nestíhám prát ![]()
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džusmáme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat![]()
je divná… asi po mě
Zuzi i když ho naředíš jen lehce tak to pozná nechce ho?
M-a-j-a píše:zuzanecka81 píše:A když jí dáš pít normálně z hrnku (bez savičky), tak nepije více? Třeba by tp pro ni bylo zajímavější.M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džusmáme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat![]()
je divná… asi po mě
jj, zajímavý to je. nabere pití do pusy a plive si to na triko
a bavííí ji to fest ![]()
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:jj, zajímavý to je. nabere pití do pusy a plive si to na trikozuzanecka81 píše:A když jí dáš pít normálně z hrnku (bez savičky), tak nepije více? Třeba by tp pro ni bylo zajímavější.M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džusmáme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat![]()
je divná… asi po mě
a bavííí ji to fest
Mi přesně tohle dělala malá. Koupila jsem snad všchny typy flašek a nic. Vzdala jsem to a potom z ničeho nic začala pít ten džus ![]()
Katy2 píše:zuzanecka81 píše:Zuzi i když ho naředíš jen lehce tak to pozná nechce ho?M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džusmáme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat![]()
je divná… asi po mě
katy, pozná a pije míň. je to vopice
už jsme fakt zkoušeli snad všechno. prostě nemá potřebu pít. tak se aspoň snažím já ládovat polívkama, aby měla těch tekutin dost ![]()
A farska: taky mě to zajímá, jestli bylo každé těhotenství jiné. Porod to je jasný, to už jsem od Tebe četla. Já jen přemýšlím, jestli mám naději na holku ![]()
Pomerančo vždycky je naděje ![]()
ZUzi tak ona od narození pije méně, ne? Třeba to na ni ještě příjde ![]()