Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
29.12.11 11:54

Farska chtěla jsem se tě zeptat. KDyž máš 4 holky, byly všechny těhotenství stejné nebo každé jiné? Jen mě to tak napadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.11 11:56
M-a-j-a píše:
Zuzi přesně vím jak vypadají… humus!! NEchápu jak může někdo přebalovat, až když je plína těžká (mluvím jednorázovkách) Jednou se mi teda stalo, že jsem musela přebalit později a bylo mi malé šíleně líto.Zuzi tak to máš teda nepijáka 8o Mi malá konečně začala pít, tak vypije někdy i 0,5l za den (bez mlíka) a to potom ty plíny vypadají. Poslední dobou nějak nestíháme vychytat nočník :zed:

hele manželova ségra je taky takový pr*se! taky měla jeden balík babylove plín (84ks) na měsíc a ještě s tím machrovala, jak je spořivá 8o

nela prostě nepije :zed: zkoušíme tisíce flašek, hrníčků, druhů pití a prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.12.11 12:00

Zuzi já bych se tím moc nechlubila. Jako důvod k výměně plýny, že je už dostatečně nasátá je na :poblion: Copak si to dítě nezaslouží být v suchu a čistém???? Hlavně, že potom všechny plácají jak by dítěti nedaly to nebo ono a všechno jen bio, ale co se týče čistoty :poblion:

Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džus :oops: :zed: Čaje moc nechce (max s tím džusem) a o vodě ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.12.11 12:00

Nemá to asi cenu :roll:

• Citovat
  • Upravit
10713
29.12.11 12:07

No když je na plínách napsáno, že jsou do pěti kil :? :zed: A hlavně že se v čase uspořeném na přebalování mohou věnovat dítěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.11 12:07
M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džus :oops: :zed: Čaje moc nechce (max s tím džusem) a o vodě ani nemluvím.

máme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat :nevim: je divná… asi po mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.12.11 12:08
pomeranca píše:
No když je na plínách napsáno, že jsou do pěti kil :? :zed: A hlavně že se v čase uspořeném na přebalování mohou věnovat dítěti :mrgreen:

A to je přeci důležité :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.12.11 12:09
zuzanecka81 píše:
M-a-j-a píše:Ty tak u malé zabral hrníček Nuby z DMka. Jo a malé musím ředit jablečný džus :oops: :zed: Čaje moc nechce (max s tím džusem) a o vodě ani nemluvím.
máme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat :nevim: je divná… asi po mě :mrgreen:

A když jí dáš pít normálně z hrnku (bez savičky), tak nepije více? Třeba by tp pro ni bylo zajímavější. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.12.11 12:10

no ano, to bude ten zádrhel. Já mám malého pijana. Má oblíbenou flašku a tu mu nesmím sebrat, dokud není prázdná :zed: má tři deci, dávám mu ji dvkrát až třikrát denně, krom toho má ještě hrníček ke každému jídlu, ale ten moc nepije, jak kdy, a mlíko třikrát denně. Dát mu tu flašku častěji, tak nestíhám prát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.11 12:12
zuzanecka81 píše:
máme a k ničemu. ještě nejvíc bere hrníček s brčkem. a aby vypila ty dvě decky, musí to být neředěný džus - a to jí zas odmítám dávat :nevim: je divná… asi po mě :mrgreen:

Zuzi i když ho naředíš jen lehce tak to pozná nechce ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.11 12:13
M-a-j-a píše:
zuzanecka81 píše:
A když jí dáš pít normálně z hrnku (bez savičky), tak nepije více? Třeba by tp pro ni bylo zajímavější. :think:

jj, zajímavý to je. nabere pití do pusy a plive si to na triko :zed: a bavííí ji to fest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.12.11 12:14
zuzanecka81 píše:
M-a-j-a píše:
zuzanecka81 píše:
A když jí dáš pít normálně z hrnku (bez savičky), tak nepije více? Třeba by tp pro ni bylo zajímavější. :think:
jj, zajímavý to je. nabere pití do pusy a plive si to na triko :zed: a bavííí ji to fest :lol:

Mi přesně tohle dělala malá. Koupila jsem snad všchny typy flašek a nic. Vzdala jsem to a potom z ničeho nic začala pít ten džus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
29.12.11 12:15
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
Zuzi i když ho naředíš jen lehce tak to pozná nechce ho?

katy, pozná a pije míň. je to vopice :nevim: už jsme fakt zkoušeli snad všechno. prostě nemá potřebu pít. tak se aspoň snažím já ládovat polívkama, aby měla těch tekutin dost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.12.11 12:22

A farska: taky mě to zajímá, jestli bylo každé těhotenství jiné. Porod to je jasný, to už jsem od Tebe četla. Já jen přemýšlím, jestli mám naději na holku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.12.11 12:25

Pomerančo vždycky je naděje :-)

ZUzi tak ona od narození pije méně, ne? Třeba to na ni ještě příjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure