Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
30.12.11 09:03

Tady v tom článku je i tabulka, kolik by mělo tekutin za den na kg cca být.
 http://www.maminkam.cz/…cu-a-batolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.11 09:05
PetkaK píše:
eivlis píše:
Plínku má ale věčně mokrou (jakože čůrá dost - aby nedošlo k omylu, že ji nechávám v mokré plíně :mrgreen:), tak snad je to OK… :nevim:
No to právě malá taky má plínu počůránou vždy a dost, navíc čůrá i do nočníku a tam je taoho taky dost. Tak mi nepříjde že pije málo právě. :nevim: Prostě jí to asi stačí a když nestačí tak se zase napije, pití má přístupné celý den na poličce u stolu a chodí si sama, anebo když jí řeknu ať se napije tak se napije. :nevim:

Petko to já ELi musím upozorňovat pořád aby se napila, kdybych jí to nepřipomínala, tak nepije snad celý den. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.12.11 09:25
Katy2 píše:
Petko to já ELi musím upozorňovat pořád aby se napila, kdybych jí to nepřipomínala, tak nepije snad celý den. :roll:

To já nemusím, ona si třeba i u jídla sama řekne ať jí podám pití, ukazuje na něj na tu poličku, tak se jen zeptám jestli chce pít a odkýve mi to, tak jí podám a napije se. Uvidíme jak dlouho si sama bude říkat, třeba jí to časem taky budu muset nutit.

A podle té tabulky pije teda málo, tak uvidíme třeba jí donutím pít víc.

• Citovat
  • Upravit
51750
30.12.11 09:27
PetkaK píše:
Katy2 píše:
Petko to já ELi musím upozorňovat pořád aby se napila, kdybych jí to nepřipomínala, tak nepije snad celý den. :roll:

To já nemusím, ona si třeba i u jídla sama řekne ať jí podám pití, ukazuje na něj na tu poličku, tak se jen zeptám jestli chce pít a odkýve mi to, tak jí podám a napije se. Uvidíme jak dlouho si sama bude říkat, třeba jí to časem taky budu muset nutit.

A podle té tabulky pije teda málo, tak uvidíme třeba jí donutím pít víc.

Ono některým dětem stačí jen to pití častěji nabízet a hned pijou více. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.11 11:41
Mirii píše:
Ivusko jeste jednou gratuluji a tesim se na nejake podrobjosti z dom porodu, snad denicek :think: :kytka: ;)

Díky! Deníček nevím, jestli se mi chce sem dávat… Průběh už jsem sepsala, musela jsem za čerstvé paměti, protože mi hrozně rychle vyprchávají takové ty bezprostřední pocity, za týden už bych nevěděla nic :lol: Jenže se bojím, že tady na deníčkách na emiminu bych se tam dočkala kvant komentářů o nezodpovědnosti a podobně :nevim: Asi to dám jen na BC, tam je přecejen „alternativnější“ osazenstvo. Pak sem dám odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.11 11:44

A samozřejmě díky všem za gratulace, jste moc hodné! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.12.11 11:48

Ivuš stejně máš můj velký obdiv. Já bych teda do domáciho porodu nešla, ale jen ze strachu :oops: :oops:
Věřím, že to musí být příjemné v teple domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.12.11 12:00
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ivusko jeste jednou gratuluji a tesim se na nejake podrobjosti z dom porodu, snad denicek :think: :kytka: ;)
Díky! Deníček nevím, jestli se mi chce sem dávat… Průběh už jsem sepsala, musela jsem za čerstvé paměti, protože mi hrozně rychle vyprchávají takové ty bezprostřední pocity, za týden už bych nevěděla nic :lol: Jenže se bojím, že tady na deníčkách na emiminu bych se tam dočkala kvant komentářů o nezodpovědnosti a podobně :nevim: Asi to dám jen na BC, tam je přecejen „alternativnější“ osazenstvo. Pak sem dám odkaz.

Chi, rikam chlapovi „Tak Ivuska uz porodila ........ doma na posteli …“ … " COZEEE????!!" :-D :-D prej ne aby te neco takovyho napadlo :-D jenze my mame nejblizsi dobrou porodnici hodinu cesty autem, tak u nas nic takovyho nepripada v uvahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.12.11 12:00

co se tyce piti tak ja mam doma kachnu, pije tak konvicku denne coz je neco kolem litru, mozna 800ml nevim presne, plus polivky a plus kojeni rano vecer, ma neco pres 9 kilo tak u nas asi dobry, tuk tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.12.11 12:06

Ivuš,to asi bude lepší nápad…Tady člověk musípoužívat jen Pampersky,vozit v luxusním kočáře,dávat UM a rodit v nadstandartním pokoji U Apolináře…Takže ty se rozhodně nechytáš :mrgreen: Už se těším na článek…Já bych do toho nešla,ale respektuju to a myslím,že to musí být super,pokud vše klapne :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.11 12:12
careynka píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Díky! Deníček nevím, jestli se mi chce sem dávat… Průběh už jsem sepsala, musela jsem za čerstvé paměti, protože mi hrozně rychle vyprchávají takové ty bezprostřední pocity, za týden už bych nevěděla nic :lol: Jenže se bojím, že tady na deníčkách na emiminu bych se tam dočkala kvant komentářů o nezodpovědnosti a podobně :nevim: Asi to dám jen na BC, tam je přecejen „alternativnější“ osazenstvo. Pak sem dám odkaz.
Chi, rikam chlapovi „Tak Ivuska uz porodila ........ doma na posteli …“ … " COZEEE????!!" :-D :-D prej ne aby te neco takovyho napadlo :-D jenze my mame nejblizsi dobrou porodnici hodinu cesty autem, tak u nas nic takovyho nepripada v uvahu :-)

Vedle postele! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.12.11 12:13
Brokianaa píše:
Ivuš,to asi bude lepší nápad…Tady člověk musípoužívat jen Pampersky,vozit v luxusním kočáře,dávat UM a rodit v nadstandartním pokoji U Apolináře…Takže ty se rozhodně nechytáš :mrgreen: Už se těším na článek…Já bych do toho nešla,ale respektuju to a myslím,že to musí být super,pokud vše klapne :palec: :potlesk:

No právě, ten nedávný děníček od Celestad, resp. ty reakce pod ním ve mě zanechaly celkem hluboký dojem v tom smyslu, jak píšeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.12.11 12:25

Ivusko hlavne pak nezapomen hodit odkaz :kytka: se tesim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
30.12.11 13:34

pomerančo: Ad ta diskuze o počtu plen… Je pěkné, že látkařky tam napíší, jak je ta holka nechutná, jenže to je přesně to samé chování, které nesnášíme na těch, co přišly kopat do deníčku od Celestad. :roll:

Já bych se na ně vyprdla. Jejich názor se nezmění a my budeme ještě akorát podivínštější.

Jinak já sice látkuju, ale na noc je hnuska a sama používám tampony, takže co jsem pak? Hm?

Ivuško: Na deníček se těším. Na BC zapadne líp. :-) Na druhou stranu Gladys taky dávala domarodní a komentáře nebyly tak špatné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.12.11 13:43

Ivuš já nevím, ale tuším, že když dávala Gladys deníček o domácím porodu, tak ty rekace až tak strašné nebyly. :think: Každopádně se na deníček těším ať bude kde bude. Psala jsi deníček i o porodu Ondry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure