Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
30.12.11 20:07

baronekk - já to právě začala řešit teď, snad není pozdě, do porodu ještě 5m. No po Novém roce to chci koupit.

Peti děkuji za odkaz, to už jsem někde četla že ty od Aventu jsou nejlepší. :think:

Holky a asi ještě blbější dotaz :oops: - když to budu používat, to mi pořád budou stát bradavky, tak jako je na obrázku? :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaSv
30.12.11 20:12

Peti to je dobrá otázka, to vůbec netušim :think:
Brunifid já bych to měla stejně, ještě že máme malý město a práci jsme měla tak nějak ve středu od centra i od baráku, takže jsme většinou končila tam :-) měli ze mě radost :-) a s výchovou psíku, to je těžký oni vědí že za to dostanou odměnu, takže pro žrádlo ten náš pitomec udělá všechno i to co nechci ale Bětce je nějaký jídlo když po ní něco chci ukradený :-)

• Citovat
  • Upravit
baronekk
30.12.11 20:14
PetkaK píše:
baronekk - já to právě začala řešit teď, snad není pozdě, do porodu ještě 5m. No po Novém roce to chci koupit.

Peti děkuji za odkaz, to už jsem někde četla že ty od Aventu jsou nejlepší. :think:

Holky a asi ještě blbější dotaz :oops: - když to budu používat, to mi pořád budou stát bradavky, tak jako je na obrázku? :oops:
PetkaK píše:

Holky a asi ještě blbější dotaz :oops: - když to budu používat, to mi pořád budou stát bradavky, tak jako je na obrázku? :oops:

kamarádka měla formovače od medely a byla spokojená :mrgreen: pod podprsenkou nebyly vidět a neříkala nic o tom, že by byly bradavky v pozoru :mrgreen: hlavně rukou si na bradavky sahej až ten měsíc před porodem, ptž to působí na dělohu :mrgreen: tak abys nerodila dřív :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
30.12.11 20:18
PetkaK píše:
Peti, ty myslíš kloboučky na kojení, to ale nejsou fomovače bradavek před porodem, to jsou dvě rozdílné věci.

Bruni, ano srovnávám neporovnatelné, já to vím, ale pro mě to bylo a je pohodlnější. A opravdu není nic jednoduššího než mít termosku a dát dítěti napít kdekoliv. To že se tahám s flaškou, to je jako se tahat s plenama. Navíc dokud byla kojena a pila co hodinu nejela jsem nikam, po přechodu na UM jsem mezi jídly stihla vyřídit naprosto vše, protože najednou jedla co 3-4-5h, to jsem s sebou netahala nic a stihli jsme se vrátit domů.

Za mě kojení ano, u druhého to chci praktikovat déle než 6týdnu, ale po zkušenostech vím, že to pro mě nebude tak pohodlné jako flaška. :nevim: (Asi jsem divná)

Tak já se přiznám, že pro mě láhev byla taky pohodlnější, i když ELi bylo fuk zda jí rvu odstříkané MM, či UM, pít stejně nechtěla ani jedno.
Tak že ano, pokud je dítě žravec a pije tak jak má, tak kojení pohodlnější je, pokud je ale dítě takové jaké mám doma já, kterému jídlo nic neříkalo, tak je to pak na mašlu. :roll:
I přesto ale nelituji toho, že jsem tak dlouho odstříkávala a dávala jsem jí MM z láhve, spíš mě štvalo, že se s tím tak prcám a ona to stejně pít nechtěla. Ale děla bych to znovu, přeci jen MM je zadarmo a odstříkávání mi zase takovou práci nedalo, pro mě bylo spíš těžké to kombinovat s ježděním se starší dcerou do školky 40km od baráku, kde jsem pak s ELi celé dopoledne na ní čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.12.11 21:35

Petko,mám doma formovače od Medely kdybys chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.12.11 15:23

Holky chtěla bych vám popřát krásného silvestra a do nového roku hlavně zdraví, pohodu lásku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.12.11 15:43

Přála jsem už vedle,přeju i tady:-) Holky,krásný celý nový rok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.12.11 15:48

Holky krasny novy rok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
31.12.11 16:43

**Holky skomčím to i sem chci Vám popřát vše nejlepší do nového roku, ať valchy spokojeně vrní, sluníčko svítí a suší, děti ať kadí a čurají a hlavně ať se jim v té naší látce líbí, trochu těch starostí okolo našich prcků a maželů :-) ať víme že je máme :-) a další spokojené látkařky jako jsme my tady:-) :kytka: **

• Citovat
  • Upravit
4509
31.12.11 23:29

Do Nového roku hodně pohody, šťastné náhody, legrační příhody, žádné nehody, důležité dohody a další výhody všem :-)) PF 2012 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
1.1.12 12:19

ahoj holky!
tak nás vítám v dalším roce! a přeji všem jen samé dobré věci

a nabízím nerafinované bambucké máslo a bio avokádový olej (dobrý pro atopickou pleť).
100g másla/35Kč
100ml oleje/82Kč
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.1.12 13:13

Zuzanecko si zacala v novem roce podnikat,jooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.1.12 17:34
Mirii píše:
Zuzanecko si zacala v novem roce podnikat,jooo :mrgreen:

a ze by se pochlubila, ze je tehotna, to ne :-D Moc gratuluju, jestli jsem to „vedle“ dobre pochopila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
1.1.12 19:27

CokeLady já třeba rodila v porodnici v Mladé Boleslavi a měli jsme látku od narození, ale byly to čtverce, což mi nevadilo jelikož jsem v nich jela i doma :-) ten tvůj odkaz to jsou jenom čtvercové pleny, jestli chceš jinačí jako jsou ty kalhotkové ( jsou to jako pemprsky ale musí na ně svrchní kalhotky, protože po namočení protečou a ty svrchňáky to podrží :-) a nebude to na oblečení) tady je odkaz kolik toho asi tak zhruba a čeho potřebuješ :-)

• Citovat
  • Upravit
10713
1.1.12 19:28

:mavam: Zdravím v novém roce… konečně jsem přibrala :mrgreen: a začala jsem uvažovat o ambulantním porodu, manžel je též nakloněn :pankac: teď už „jen“ překecat dětskou doktorku. Ale ona pracuje v porodce, tak snad by neměl být problém… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure