Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
2.1.12 19:59
Brokianaa píše:
A nesmrdí to máslo :oops: :mrgreen: ? Zuzi,kolik bych si mohla vzít „na zkoušku“? Nevím jaké je takové dostatečné množství…

No neni to zadna vune, ale nesmrdi.. ja ho davam Viky do koupele. Nevim, jaky je ten olej, ale treba kdyz se to mixne, mohlo by to byt super ;)

• Citovat
  • Upravit
10713
2.1.12 19:59
Brokianaa píše:
A nesmrdí to máslo :oops: :mrgreen: ? Zuzi,kolik bych si mohla vzít „na zkoušku“? Nevím jaké je takové dostatečné množství…

mě vonělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.12 20:03
pomeranca píše:
Brokianaa píše:

To je hodne o zvyku. Mne ted desne pachne vsechna bezna kosmetika…i Nivea, proste vsechno, co mi driv vonelo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.1.12 20:06

ty jo asho! :zed: já na to kvůli tý veselce úplně zapomněla :oops: se nemůžeš připomenout?
navážím a posílám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.1.12 20:08

mě to máslo taky voní :nevim:
broki, na zkoušku třeba 100g. ale na mazání robátku na zadek se mi to vyplatilo namíchat s tím olejem - samotné bambucké je dost tuhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.12 20:13
zuzanecka81 píše:
ty jo asho! :zed: já na to kvůli tý veselce úplně zapomněla :oops: se nemůžeš připomenout?
navážím a posílám!
:mrgreen: Klidek, ja na to fakt zas tak nepospicham…proste az bude, tak bude :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.1.12 20:24
asha píše:
pomeranca píše:
Brokianaa píše:
To je hodne o zvyku. Mne ted desne pachne vsechna bezna kosmetika…i Nivea, proste vsechno, co mi driv vonelo :?

nápodobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.1.12 20:26

ale kdyz se maslo rozehreje v rukach, tak jde krasne natirat :-) mela jsem i od saloosu, maji ho v DM a ted mam od Anielhky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.1.12 20:27

Vlnacky

Ahoj holky! Jdu pro radu - jake vlnacky jsou podle vas nejlepsi? docela se mi libi popoliny (http://www.4babies.cz/…y-124-110122) nebo anavy (u tech ale vaham, flisacky nam moc nesedi a navic jsou zase na patentky a to si myslim, ze je zbytecne), ale nevim, jestli to neni moooc objemne na spinkani… uz tak je maly celkem dost nabaleny… flisacky na noc moc netesni, tak uvazuju nad necim jinym, jelikoz ty pul svrchnaky jsou takove blee na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.1.12 20:28
xlin píše:
Ahoj holky! Jdu pro radu - jake vlnacky jsou podle vas nejlepsi? docela se mi libi popoliny (http://www.4babies.cz/…y-124-110122) nebo anavy (u tech ale vaham, flisacky nam moc nesedi a navic jsou zase na patentky a to si myslim, ze je zbytecne), ale nevim, jestli to neni moooc objemne na spinkani… uz tak je maly celkem dost nabaleny… flisacky na noc moc netesni, tak uvazuju nad necim jinym, jelikoz ty pul svrchnaky jsou takove blee na noc…

tak ty popolinky vypadaji jako disany a ty teda objemny jsou. Na noc jsem vzala malymu anavy, jsou o kus vetsi nez flisacky a dobre kryjou a jsou tenky, takze na noc super. Pri dobry impregnaci neprekonatelny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.1.12 20:44

Musím se pochlubit, dneska konečně dorazily vlňáky z USA, co jsem tam koupila na jednom bazárku. Prvně je paní poslala obyčejným dopisem (v září!) a nikdy nedorazily, tak už jsem se smířila s tím, že se to ztratilo nebo to někdo ukradl… No a pak mi v půlce prosince najednou napsala, že se jí všed vrátilo zpět a že to teda pošle znova, tentokrát už pojištěně. No a ještě mi k tomu přidala jedny šité vlňáčky s ťapkama v novoroz. velikosti, foto níže. No jsem prostě nadšená :* Už byly v lanolínu a teď se suší.

http://i407.photobucket.com/…18/017-8.jpg

A vlňáčky pletené:

http://i407.photobucket.com/…8/008-20.jpg
http://i407.photobucket.com/…8/013-15.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
2.1.12 20:48

Nádhera ! :palec: … A ty ťapky super nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.1.12 20:52

jé Ivi, to je nádhera :pankac: chci taky holčičkůůůů abych ji mohla takhle strojit :oops:

Jsem se Tě chtěla něco zeptat… co to jen bylo :think: jo ahá, jaký to je rodit potřetí? Bolí to míň, nebo stejně, jako předtím? Měla jsi strach, nebo sis už byla „jistá“, že to prostě zvládneš levou zadní? Vím že je to individuální, zajímají mě tvoje pocity ;) Jedna z věcí co na na CS štve, že to normální pořád nemám za sebou a nevím jaký to je… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.1.12 20:52

Ivus, to je sladky!!!!! Chceme fotky live na Julince :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.1.12 20:57

Ivuš jedním slovem úžasné :palec: