Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
5.1.12 20:08
careynka píše:
Achdarek píše:
careynka píše:
holky, mate nektera BLueberry nebo GroVia? Jaky jsou, ty moje MMT se asi nekde cestou z anglie ztratily a mam si vybrat jiny, bo MMT uz nejsou :-( :-(
GroVia neznam, ale s Blueberry jsem byla moc spokojená. Ale záleží na typu vkládačky. Mají různé (mikrovlákno/bambus..) , měla jsem bambsové a ty jsou fakt super. MOc s emi líbí ten jejich střih, svoje plenky šiju podle něj.
a jsou dost siroky mezi nohama ale pritom mekky? MMT jsou prave tak akorat a nikde se nedaj sehnat a kdyz, tak za vysokou cenu

Jsou široký a měkký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.1.12 20:11
Achdarek píše:
careynka píše:
Achdarek píše:
careynka píše:
holky, mate nektera BLueberry nebo GroVia? Jaky jsou, ty moje MMT se asi nekde cestou z anglie ztratily a mam si vybrat jiny, bo MMT uz nejsou :-( :-(
GroVia neznam, ale s Blueberry jsem byla moc spokojená. Ale záleží na typu vkládačky. Mají různé (mikrovlákno/bambus..) , měla jsem bambsové a ty jsou fakt super. MOc s emi líbí ten jejich střih, svoje plenky šiju podle něj.
a jsou dost siroky mezi nohama ale pritom mekky? MMT jsou prave tak akorat a nikde se nedaj sehnat a kdyz, tak za vysokou cenu
Jsou široký a měkký.

tak ze bych do nich sla? :-D ale asi mi je nedaj za cenu slevnenych MMT, ale chtela jsem je kupovat na druhy, strasne se mi libi. A mela jsi ty minky? Nesusti jako IB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.1.12 20:30

Blueberry jsem měla minky i normální PUL. A fakt jsem byla spokojená. Prodávala jsem je jako posledním s těžkým srdcem. Ale mám plenek fakt hodně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.12 20:48
Alishia píše:
Jak správně nalanolinovat vlňáčky?Lanolin mám koupit v lékárně,nebo jaký je nejlepší?A pak udělám nějakou lázeň?Amatér,no…:D

V lekarne chtej adeps lanae( bezvody lanolin) , budou treba tvrdit ze nemaji,tak jimmrekni ze jej potrebujes odvazit,ze z nej oni sami mychaji masti ;) nenech se odradit a rozhodit,stuj si pevne za svym,i kdyz na tebe budou koukat jakoby ti narostlo treti ok ;) :P

Ja si naleju do lavoru vrouci vodu( treba litr) dam do nej lzicku lanolinu( na 2 vlnaky) , mycham dokud se nerozpusti a pak tam naleju ecover na vlnu - cca polevkou lzici :think: rozmycham a doleju teplou vodou,az to vychladne tak tam supnu vlnaky. Tusim ze holkam v CR ecover na vlnu nefunoval a lazen nebyla zabarvena do bila :think: takze se poptej co tam leji ostatni, mne ecover funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.1.12 21:02

Hele Mirii, nic proti ale míchat se píše s měkkým i ;-)
Jinak to dělám tak jako ty, ale nedávám tam ecover, ale prostředek na vlnu z dm, stačí několik kapek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.1.12 21:04
pomeranca píše:
Jinak to dělám tak jako ty, ale nedávám tam ecover, ale prostředek na vlnu z dm, stačí několik kapek

Jak se jmenuje to z DM co tam dáváš?

Já doteď měla od ImseVimse přímo cosik na vlnu, to došlo, tak musím koupit něco nového.

• Citovat
  • Upravit
10713
5.1.12 21:09

Podívám se jak se to jmenuje, až pujdu kolem… Tuším denk mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.1.12 21:11
pomeranca píše:
Podívám se jak se to jmenuje, až pujdu kolem… Tuším denk mit.

Růžová flaška? Zkusím příště taky, teď jsem dávala šampon a nebylo to úplně ono, musela jsem ho dát celkem dost. Americké vlňáky mi nedrží ještě úplně dobře, tak jim dám ještě lázeň navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.12 21:16
pomeranca píše:
Jinak to dělám tak jako ty, ale nedávám tam ecover, ale prostředek na vlnu z dm, stačí několik kapek

Hha a mam to tam hned 2× :zed: :zed: Pomeranco dik :kytka: a to se nemuzu vymlouvat ani na tehu a ani na kojo demenci :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.1.12 21:17

Jojo, růžová. Ono to prý obsahuje i lanolín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.1.12 21:18
Mirii píše:
pomeranca píše:
Hha a mam to tam hned 2× :zed: :zed: Pomeranco dik :kytka: a to se nemuzu vymlouvat ani na tehu a ani na kojo demenci :roll: :zed: :mrgreen:

A jak víš, že nejsi těhotná :-P?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.12 21:20

Pomeranco zrovna vcera jsem si delala test 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.1.12 21:25

S cestinou je to ted fakt krize a mam pocit ze bude hur :zed: ja kolikrat napisu mail kamosce a kdyz si jej pak v nudne chvilce ctu,tak se fakt stydim :oops: nejhorsi je ze jsem dosla do faze kdy uz nevnimam drobnejsi chyby ostatnich :zed: jakoze zamenene s za z a podobne :zed: driv me to bylo do oci i o pulnoci po probuzeni :mrgreen: ale ted :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.1.12 21:35

Tak jsem se šla podívat, je to denk mit wollwaschlotion, má to 1,5 litru a je to takový malý kanystr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
5.1.12 21:55
careynka píše:

mam blueberry, normal pul, bambus a nedala bych je pryc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí