Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:Achdarek píše:a jsou dost siroky mezi nohama ale pritom mekky? MMT jsou prave tak akorat a nikde se nedaj sehnat a kdyz, tak za vysokou cenucareynka píše:GroVia neznam, ale s Blueberry jsem byla moc spokojená. Ale záleží na typu vkládačky. Mají různé (mikrovlákno/bambus..) , měla jsem bambsové a ty jsou fakt super. MOc s emi líbí ten jejich střih, svoje plenky šiju podle něj.
holky, mate nektera BLueberry nebo GroVia? Jaky jsou, ty moje MMT se asi nekde cestou z anglie ztratily a mam si vybrat jiny, bo MMT uz nejsou![]()
Jsou široký a měkký.
Achdarek píše:careynka píše:Jsou široký a měkký.Achdarek píše:a jsou dost siroky mezi nohama ale pritom mekky? MMT jsou prave tak akorat a nikde se nedaj sehnat a kdyz, tak za vysokou cenucareynka píše:GroVia neznam, ale s Blueberry jsem byla moc spokojená. Ale záleží na typu vkládačky. Mají různé (mikrovlákno/bambus..) , měla jsem bambsové a ty jsou fakt super. MOc s emi líbí ten jejich střih, svoje plenky šiju podle něj.
holky, mate nektera BLueberry nebo GroVia? Jaky jsou, ty moje MMT se asi nekde cestou z anglie ztratily a mam si vybrat jiny, bo MMT uz nejsou![]()
tak ze bych do nich sla?
ale asi mi je nedaj za cenu slevnenych MMT, ale chtela jsem je kupovat na druhy, strasne se mi libi. A mela jsi ty minky? Nesusti jako IB?
Blueberry jsem měla minky i normální PUL. A fakt jsem byla spokojená. Prodávala jsem je jako posledním s těžkým srdcem. Ale mám plenek fakt hodně. ![]()
Alishia píše:
Jak správně nalanolinovat vlňáčky?Lanolin mám koupit v lékárně,nebo jaký je nejlepší?A pak udělám nějakou lázeň?Amatér,no…:D
V lekarne chtej adeps lanae( bezvody lanolin) , budou treba tvrdit ze nemaji,tak jimmrekni ze jej potrebujes odvazit,ze z nej oni sami mychaji masti
nenech se odradit a rozhodit,stuj si pevne za svym,i kdyz na tebe budou koukat jakoby ti narostlo treti ok
![]()
Ja si naleju do lavoru vrouci vodu( treba litr) dam do nej lzicku lanolinu( na 2 vlnaky) , mycham dokud se nerozpusti a pak tam naleju ecover na vlnu - cca polevkou lzici
rozmycham a doleju teplou vodou,az to vychladne tak tam supnu vlnaky. Tusim ze holkam v CR ecover na vlnu nefunoval a lazen nebyla zabarvena do bila
takze se poptej co tam leji ostatni, mne ecover funguje ![]()
Hele Mirii, nic proti ale míchat se píše s měkkým i ![]()
Jinak to dělám tak jako ty, ale nedávám tam ecover, ale prostředek na vlnu z dm, stačí několik kapek
pomeranca píše:
Jinak to dělám tak jako ty, ale nedávám tam ecover, ale prostředek na vlnu z dm, stačí několik kapek
Jak se jmenuje to z DM co tam dáváš?
Já doteď měla od ImseVimse přímo cosik na vlnu, to došlo, tak musím koupit něco nového.
Podívám se jak se to jmenuje, až pujdu kolem… Tuším denk mit.
pomeranca píše:
Podívám se jak se to jmenuje, až pujdu kolem… Tuším denk mit.
Růžová flaška? Zkusím příště taky, teď jsem dávala šampon a nebylo to úplně ono, musela jsem ho dát celkem dost. Americké vlňáky mi nedrží ještě úplně dobře, tak jim dám ještě lázeň navíc.
pomeranca píše:
Hele Mirii, nic proti ale míchat se píše s měkkým i
Hha a mam to tam hned 2×
Pomeranco dik
a to se nemuzu vymlouvat ani na tehu a ani na kojo demenci
![]()
Mirii píše:pomeranca píše:Hha a mam to tam hned 2×
Hele Mirii, nic proti ale míchat se píše s měkkým i
Jinak to dělám tak jako ty, ale nedávám tam ecover, ale prostředek na vlnu z dm, stačí několik kapek![]()
Pomeranco dik
a to se nemuzu vymlouvat ani na tehu a ani na kojo demenci
![]()
![]()
A jak víš, že nejsi těhotná
?
S cestinou je to ted fakt krize a mam pocit ze bude hur
ja kolikrat napisu mail kamosce a kdyz si jej pak v nudne chvilce ctu,tak se fakt stydim
nejhorsi je ze jsem dosla do faze kdy uz nevnimam drobnejsi chyby ostatnich
jakoze zamenene s za z a podobne
driv me to bylo do oci i o pulnoci po probuzeni
ale ted ![]()
Tak jsem se šla podívat, je to denk mit wollwaschlotion, má to 1,5 litru a je to takový malý kanystr…
careynka píše:
mam blueberry, normal pul, bambus a nedala bych je pryc ![]()