Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
fly, já chci taky látkovat i na noc. hnusky mě štvou
taky uvažuju o noční anavě a prefoldu ![]()
Ja latkuju na noc, protoze veskere jednorazovky jsou durch az na zada… latka je jedine, co tech 12 hodin vydrzi, coz ani o premium care se rict teda opravdu neda…
zuzanecka81 píše:
fly, já chci taky látkovat i na noc. hnusky mě štvoutaky uvažuju o noční anavě a prefoldu
zuzo, mas jeste na prodej ty Kisy? psala jsem SZ…
pomeranca píše:
kdyby maminky co dávají jednorázovky viděly, že tu řešíte hnusky, ty by měly radost![]()
Ivi: jak to nakonec dopadlo s tím pediatrem, psala jsi že pokud neporodíš do 23.tak musíte k zástupu…?
A nevíte někdo, jak rychle musí pediatr převzít dítě po ambuporodu…? Jako kdy musí nejpozději vidět dítě?
Pediatr byl pryč do 28., takže to Julča hezky zvládla ![]()
Jak rychle po ambuporodu – není na to žádná norma ve smyslu zákona, ale rozumné je, aby pediatr dítě viděl každý den po tu dobu, co by normálně bylo v porodnici.
Tak to vlastně dobře dopadlo, máš hodnou dceru už od narození.
Aha… No tak doufám že neporodim o víkendu. Předpokládám, že pediatra nebude mít problém s převzetím dítěte hned po porodu vzhledem k odbornosti, když pracuje v porodnici, bojím se jen aby k tomu byla ochotná. Platí se za to něco?
A ještě… Kdy odchází smolka? Já dostala Šimona až později po porodu, tak nevím…
ivusko, kdy budete doplňovat e-shop? zajímají mě ty noční plíny a případně tréninkovky
xlin píše:
Ja latkuju na noc, protoze veskere jednorazovky jsou durch az na zada… latka je jedine, co tech 12 hodin vydrzi, coz ani o premium care se rict teda opravdu neda…
Hm, u nás teda nic látkového nevydrží 12h, teda ona to stejně nespí v kuse, ale látku přebalit musím. ![]()
pomeranca píše:
Holce odcházela vlastně až druhý den od doby, co se narodila. Narodila se v 9h10min ve čtvrtek a černo bylo až v pátek.
pomeranca píše:
Tak to vlastně dobře dopadlo, máš hodnou dceru už od narození.Aha… No tak doufám že neporodim o víkendu. Předpokládám, že pediatra nebude mít problém s převzetím dítěte hned po porodu vzhledem k odbornosti, když pracuje v porodnici, bojím se jen aby k tomu byla ochotná. Platí se za to něco?
Platí, našemu pediatrovi kupříkladu 2000 za ty 3 návštěvy vč. cesty sem. Ano, ochota je bohužel větší problém, než kvalifikace, ani ne tak, že by se jim nechtělo někam jezdit, ale mají většinou strach z nestandardních postupů a situací…
pomeranca píše:
První by mělo odejít do 48 hodin, pokud se kojí, je to obvykle o dost dřív. Pak odchází tak 2 dny a pak už je čistá vaječina, mezitím cca jeden den taková směska. Ale asi záleží, jak moc nakojíš, čím víc, tím rychleji se ty střeva vyčistí a taky je pak mírnější žloutenka, protože bilirubin se vylučuje i stolicí.
Příspěvek upraven 08.01.12 v 21:23
zuzanecka81 píše:
ivusko, kdy budete doplňovat e-shop? zajímají mě ty noční plíny a případně tréninkovky
Zřejmě během víkendu, zboží by mi mělo přijít v pátek. Noční by tam měly být určitě, tréningáče nevím.
Flyingfrog píše:pomeranca píše:Holce odcházela vlastně až druhý den od doby, co se narodila. Narodila se v 9h10min ve čtvrtek a černo bylo až v pátek.
Ono se to hodně liší, Klárka se vykadila asi dvě hodiny po narození, šílené množství a pak už skoro nic. Ondra někdy v průběhu prvního dne života, po malých dávkách a trvalo pár dní, než se toho zbavil a Julča začla až v průběhu 2. dne a trvalo jí to taky pár dní. Přitom nástup mlíka jsem měla u všech stejně rychlý ![]()
Holky, dodatečně vše nej do nového roku a už jsem tu zase!!! jupííí a vybírám látkovou výbavu opět
doufám, že druhé nebude tak vybíravé na prdku jak Ema ![]()
a potřebuju radu, které svrchňáky (chci PUL) jsou nejlepší na VV??? pro pidi mimi ![]()