Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
12.1.12 13:36

Fly: prý se tam má nalít celá flaška octa a prohnala bych to asi na 90 naprázdno… ale nezkoušela jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.1.12 13:44

pomerančo: Chm. Musím teda okoumat, kam ji naleju. Já udělám cokoliv, jen ať ty plíny nesmrdí. To je fakt šílený, ona si ucvrnkne a hned je puch. :zed:

A kam jsi vlastně poslala metříky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.12 14:14
Flyingfrog píše:
Holky, jak je to s tou desinfekcí pračky?

I když jsou už snad všechny používané plíny prohnané miofreshem, tak prostě smrdí. Takže to bude pračka. Ocet občas dávám, ale jen do přihrádky namísto aviváže a to se toho toliko nevejde.

Jsem dneska musela do herničky vzít hnusky, protože fakt ty plíny po počůrání smrdí. :poblion: A jak jsem očuchávala suché, tak smrdí taky.

careynko: A jak často ho píchali? 8o Chudáček malý. Holku teda 2× kvůli glykemii, plus odběr z patičky.
Jinak teda celkem žasnu, že ten měřák mají jen jeden u vás. 8o
Moje dítě, megaohrožené žloutenkou mělo nulové hodnoty, což sestra s doktorkou nechápaly, haha. :-)

ja uz ani nevim, mam pocit ze kazdy rano a byly jsme tam tyden. Asi 3× celkem, prootze se jim to rozbilo az v prubehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.1.12 14:17
pomeranca píše:
Fly: prý se tam má nalít celá flaška octa a prohnala bych to asi na 90 naprázdno… ale nezkoušela jsem :nevim:

Já ten ocet většinou rozdělím do všech tří přihrádek (předpírka, praní, aviváž) a pak naleju i do bubnu. Peru na 95 s předpírkou. A je to teda lepší potom.

• Citovat
  • Upravit
51750
12.1.12 14:23

Fly v jakém pracím prostředku plíny pereš? Řešila jsem u ELi to samé, pomohlo mi začít prát plíny v persilu sensitive.
Měla jsem stejný problém, jen co si Eli do plíny cvrkla, tak strašný smrad, že by jeden pad. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
12.1.12 14:41
Flyingfrog píše:
pomerančo: Chm. Musím teda okoumat, kam ji naleju. Já udělám cokoliv, jen ať ty plíny nesmrdí. To je fakt šílený, ona si ucvrnkne a hned je puch. :zed:A kam jsi vlastně poslala metříky? :-)

Nebude spíš nějaký bordel ve filtru? Máme doma psa a kočku, takže filtr je fakt nechutnej a čistíme ho docela často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.1.12 15:15

http://www.modrykonik.cz/…-via-2-kusy/
Plenky GroVia z druhé ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.1.12 16:12

A necháváte pračku větrat? Já ji nechávám furt otevřenou (mám horní plnění a v koupelně,až bude v kuchyni zabudovaná tak pak nevím) a když jsem ji jednu dobu nechala jen jeden den vysušit a pak ji zavřela tak mi přesně tak smrděla - i prádlo…Ale to jsem neměla ještě plíny,tak jsem ji měla někdy i zavřenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
12.1.12 16:39

puch pračky

ahoj, jednou jsme to řešily na ekol. domácnosti. Závěr byl asi takový, že se musí větrat, jinak ty bakterie se tam pomnoží, většina jich umírá na vzducu, dost jich taky umírá nad 60stupňů, ale ne všechny mrchy:(. Asi jednouz a tři měsíce se musí pračka vyčistit, tzn. projet naprázdno na 90, nejlépe s octem bzeneckým, který není syntetický jako ten levný. Ale někdo lije i ten levný, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
12.1.12 17:33

Teri,

pěkné, ale ty AIO už nechci..mám sovičkovou a děs to zapínání..kdyby byly ty svrchňáky na sucháč se snap in vložkou, tak neváhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.1.12 19:20

U nás vyřešil smrad plínek Sanytol. Pračku zanešenou nemám, mám ji poměrně krátkou dobu, ale určitě to může být tím, takže bych vyčistila tím octem případně nějakým přípravkem na čištění pračky, v DM jsem tuším něco takového viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.12 20:04

Teda mne ty pliny nikdy nesmrdely… :nevim: Ale je fakt,m ze ja mam pracku porad otevrenou, takze na tom neco muze byt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.12 20:09
asha píše:
Teda mne ty pliny nikdy nesmrdely… :nevim: Ale je fakt,m ze ja mam pracku porad otevrenou, takze na tom neco muze byt :think:

nam jo, ve stary pracce. Ted mame novou a uz vonej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.1.12 20:57
Katy2 píše:
Fly v jakém pracím prostředku plíny pereš? Řešila jsem u ELi to samé, pomohlo mi začít prát plíny v persilu sensitive.
Měla jsem stejný problém, jen co si Eli do plíny cvrkla, tak strašný smrad, že by jeden pad. :poblion:

Mám mýdlový sliz.

elfans píše:
Nebude spíš nějaký bordel ve filtru? Máme doma psa a kočku, takže filtr je fakt nechutnej a čistíme ho docela často.

Filtr případně zkontroluju, ale zvířenu doma nemáme.

A pračka je otevřená imrvére, protože do ní dítě rádo strká hlavu. Já ji zavírám pouze na praní, jinak nikdy. :nevim:

A plíny vydržely přes rok bez smradu, tak nevím, čím to. Peru naprosto pořád stejně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.1.12 21:00

Jinak teda milá ekologie dostala na frak, já prostě zkusila ten Sanytol (no a to je další puch, grauuuu). Já chci své slizově voňavé prádlo. :zed: :cert:
A očuchala jsem schválně zbytek prádla, co je v koši (a nemá se nikdo k tomu, aby ho vyžehlil) a smrdí stejně jako vyprané plíny. Takže asi bude pračka zanešená (teda doufám, že už po tom Sanytolu ne).
Teď jsem akorát dověsila většinu čtverců vypraných ve slizu na 95 stupňů po té desinfekci pračky a jsem zítra zvědavá, zda budou nějak cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure