Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
12.1.12 21:02

a cistila jsi takovej ten odpad? Jestli tam nejsou vlasy apod? my tam mame vecne chlupy od psu, pak se to zase a neodteka voda a ta hnije a smrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.1.12 21:02
rosslyn píše:
pěkné, ale ty AIO už nechci..mám sovičkovou a děs to zapínání..kdyby byly ty svrchňáky na sucháč se snap in vložkou, tak neváhám…

To neprodávám já:)
Vím, že jste tyhle plenky chválily, a narazila jsem na tenhle inzerát, tak jsem si říkala, že by vás to třeba zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14100
12.1.12 21:03
careynka píše:
a cistila jsi takovej ten odpad? Jestli tam nejsou vlasy apod? my tam mame vecne chlupy od psu, pak se to zase a neodteka voda a ta hnije a smrdi

Odpad nebo filtr? Filtr vyndám, ten je na tom samém boku, co dvířka, ale odpad je kamsi do kšá, protože milá pračka je v kuchyni (do koupelny by se nevešla). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.12 21:05
Flyingfrog píše:
careynka píše:
a cistila jsi takovej ten odpad? Jestli tam nejsou vlasy apod? my tam mame vecne chlupy od psu, pak se to zase a neodteka voda a ta hnije a smrdi
Odpad nebo filtr? Filtr vyndám, ten je na tom samém boku, co dvířka, ale odpad je kamsi do kšá, protože milá pračka je v kuchyni (do koupelny by se nevešla). :zed:

filtr, ale mozna by to chtelo prohnat pracku naprazdno s nejakym tim cisticem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.1.12 21:22

fly, určitě nalej ten ocet do pračky a nech jí jet na 90.
a po sanytolu ti prádlo smrdí? 8o mě právě pak ty plíny vždycky voní vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14100
12.1.12 21:28
careynka píše:
Flyingfrog píše:
careynka píše:
Odpad nebo filtr? Filtr vyndám, ten je na tom samém boku, co dvířka, ale odpad je kamsi do kšá, protože milá pračka je v kuchyni (do koupelny by se nevešla). :zed:
filtr, ale mozna by to chtelo prohnat pracku naprazdno s nejakym tim cisticem

To jsem udělala teď navečer tím Sanytolem. Příště raději ocet, páč ten mi snad i voní. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14100
12.1.12 21:29
zuzanecka81 píše:
fly, určitě nalej ten ocet do pračky a nech jí jet na 90.
a po sanytolu ti prádlo smrdí? 8o mě právě pak ty plíny vždycky voní vodou.

Zuzko, no prostě je to cítit jinak no. Když jsem prala například v létě, tak bylo prádlo fakt cítit jakoby čerstvostí, poslední dobou jsem cítila jakoby vodu, co se navymáchá a teď uvidím, co bude, až to uschne. Ale pračka byla cítit Sanytolem pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
12.1.12 21:33
Teri88 píše:
rosslyn píše:
pěkné, ale ty AIO už nechci..mám sovičkovou a děs to zapínání..kdyby byly ty svrchňáky na sucháč se snap in vložkou, tak neváhám…
To neprodávám já:)
Vím, že jste tyhle plenky chválily, a narazila jsem na tenhle inzerát, tak jsem si říkala, že by vás to třeba zajímalo…

Teri, jo já to pochopila, že ty neprodáváš:) Myslela jsem, kdyby ses rozhodovala, tak píšu zkušenost..holky chválí ten systém svrchňáků a nacvakávacíchjader..AIO nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.1.12 21:42

fly, vidím to na zakydanou pračku slizem. v tom ti něco bují a pak to máš v plínách. já občas lila sliz do pračky normálně přes zásobník na prášek (jinak rovnou do bubnu). no a teď jsem si hrála na hrdinku a že jako ten kaslík na prášek umyju - jsem ho vyrvala z pračky a čuměla jsem, jak v místech, kudy teče do pračky směs prášku a vody při napuštění je vrstva zaschlýho slizu 8o takže jsem pak taky nalila litrovku octa a nechala ji jet na 90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14100
12.1.12 21:57
zuzanecka81 píše:
fly, vidím to na zakydanou pračku slizem. v tom ti něco bují a pak to máš v plínách. já občas lila sliz do pračky normálně přes zásobník na prášek (jinak rovnou do bubnu). no a teď jsem si hrála na hrdinku a že jako ten kaslík na prášek umyju - jsem ho vyrvala z pračky a čuměla jsem, jak v místech, kudy teče do pračky směs prášku a vody při napuštění je vrstva zaschlýho slizu 8o takže jsem pak taky nalila litrovku octa a nechala ji jet na 90.

Já si právě všimla někdy předminulý týden, co slizu tam mám zaschlého, takže jsme vyndali a vyčistili zásobník, ale asi to udělám znova a kdyžtak teda nechám ten ocet na 95 (90 manželova pračka neumí). Akorát té vody, aaachjo, té vody.
Nechala jsi to projet teda na volno, bez ničeho v bubnu? Tady ten program na 95 je dlouhý skoro 2,5h. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.1.12 23:11
Flyingfrog píše:
zuzanecka81 píše:
fly, vidím to na zakydanou pračku slizem. v tom ti něco bují a pak to máš v plínách. já občas lila sliz do pračky normálně přes zásobník na prášek (jinak rovnou do bubnu). no a teď jsem si hrála na hrdinku a že jako ten kaslík na prášek umyju - jsem ho vyrvala z pračky a čuměla jsem, jak v místech, kudy teče do pračky směs prášku a vody při napuštění je vrstva zaschlýho slizu 8o takže jsem pak taky nalila litrovku octa a nechala ji jet na 90.
Já si právě všimla někdy předminulý týden, co slizu tam mám zaschlého, takže jsme vyndali a vyčistili zásobník, ale asi to udělám znova a kdyžtak teda nechám ten ocet na 95 (90 manželova pračka neumí). Akorát té vody, aaachjo, té vody.
Nechala jsi to projet teda na volno, bez ničeho v bubnu? Tady ten program na 95 je dlouhý skoro 2,5h. :zed:

jj. lepší vyplýtvaná voda, než rozbitá pračka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.1.12 00:19

Mně trvá 2,5 hodiny normální praní plín :-S máchání, program na silně znečištěné prádlo a nakonec ještě máchání navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.1.12 09:18

a nejde zkrátit čas praní? mně taky mrzí ta voda, ale zase mít puch je naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14100
13.1.12 12:07
pomeranca píše:
Mně trvá 2,5 hodiny normální praní plín :-S máchání, program na silně znečištěné prádlo a nakonec ještě máchání navíc.

Já je normálně peru na nějaký ekoprogram E60 a to je s dalším mácháním (někdy dávám, někdy ne) taky těch 2,5, jinak 2:18.

celestad píše:
a nejde zkrátit čas praní? mně taky mrzí ta voda, ale zase mít puch je naprd

Nejde. To jsou prostě takhle nastavené výrobcem.

A mám postřeh. Takže, prádlo s přidaným sanytolem: pohoda, není to cítit, když se počůrá. Prádlo vyprané s octem (plná nádržka), je cítit po octu. Prádlo s trochou octa a dvojím mácháním! je cítit po vodě a je mi přehledně jasné, že to bude smrdět.

Takže drhnu zásobník sanytolem, podívám se na filtr a pak naleju ten litr octa a dám na 90. Dneska holt holka doma na čtvercích, co naštěstí uschly přes noc, na ven jednorázovku. :roll:

edit: Hm, tak při vypouštění čerpadla a vyndavání filtru mám podle návodu pračku odpojit ze sítě. No to bych ale musela mít sílu jak kráva nebo být tenká jak papír, abych se za tu mrchu dostala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
13.1.12 17:42

Ahoj holky, přišla jsem si sem pro radu a vidím, že tu zrovna probíráte něco dost podobného: smrdí mi plínky. Ale ne všechny, tak mi to přijde divné. Používám obyč čtverce a mám je jakoby z několika „vrhů“ a paradoxně smrdí ty nejdražší bavlněné, kterých mám jen pár. Je to taková fakt příjemná pevná bavlna, která hodně saje. Je to asi 2 týdny, co jsem začala dávat příkrmy a zhruba od té doby plínky smrdí takovou zatuchlinou, nejvíc to cítím při žehlení (jo, jsem cvok a ještě mě to občas popadne a polechtám to žehličkou) a potom když je malá počůrá. Jenže zhruba před těmi 2 týdny mi i shodou okolností začala trochu blbnout pračka - něco v ní lupe, tak nevím, jestli se tam něco nepotento… Nenapadá vás, čím by to mohlo být, že smrdí jen určitý druh plínek?

Díky a látkování zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí