Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
13.1.12 22:50

U nás právě byly návštěvy před oddělením, ne na oddělení (byl tam takový koutek návštěvní) a ručníky jsme měli vlastní zakázány, kvůli hygieně :) Prý jsou očistky silně infekční, či co.

Proto jsem vlastně byla zvědavá na to co na to látkování, snad jim nebude vadit že mám jen troje svrchní kalhotky které rozhodně nejsou nové a přepírám je jen ve vodě s mýdlem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.12 22:56
Hanule píše:
U nás právě byly návštěvy před oddělením, ne na oddělení (byl tam takový koutek návštěvní) a ručníky jsme měli vlastní zakázány, kvůli hygieně :) Prý jsou očistky silně infekční, či co.Proto jsem vlastně byla zvědavá na to co na to látkování, snad jim nebude vadit že mám jen troje svrchní kalhotky které rozhodně nejsou nové a přepírám je jen ve vodě s mýdlem :think:

Cha, tak kvuli hygiene jsme mely mit dva rucniky :mrgreen: A hlavne nepokladat mimino na spodni cast postele… Stejne je to sranda, kdyz se to srovna, jak resi kolikrat uplny pitomosti a dulezity veci je nezajimaji.
Jinak takhle fungujou navstevy v Krci, byla jsem tam 4× za kamoskou a desne se mi to nelibilo. Sdeli jsme v koutku, u schodu a vytahu, prochazeli tam navstevy, personal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.1.12 22:56
Hanule píše:
U nás právě byly návštěvy před oddělením, ne na oddělení (byl tam takový koutek návštěvní) a ručníky jsme měli vlastní zakázány, kvůli hygieně :) Prý jsou očistky silně infekční, či co.Proto jsem vlastně byla zvědavá na to co na to látkování, snad jim nebude vadit že mám jen troje svrchní kalhotky které rozhodně nejsou nové a přepírám je jen ve vodě s mýdlem :think:

No je to tvoje dite, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.1.12 23:01

To koukám na vybavenost v porodnicích 8o - my jsme museli mít i na porodní sál jednorázovku pro dítě, a jinak teda úplně úplně vše svoje, krom oblečení pro mě a pro malou to nám dali, a plenky látkové na blinkání jsme měli dvě na den nebo tak nějak. Prostě co jsme si nedonesli z domu to jsme neměli.

• Citovat
  • Upravit
10713
13.1.12 23:10

Co jsem měla v porodnici já ani nevím. Ale myslím že pro sebe všechno vlastní a pro mimino krom jednorázovek všechno erár.

Uvidím jak se to za ty dva roky změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.1.12 23:13

Dneska mi manžel složil poklonu :-) dopoledne hlídal a pak povídá: nechápu jak se dokážeš celý den starat o Šimona a nebýt po tom zničená :-D. Nutno podotknout, že nemusel ani uklízet, ani vařit nebo cokoli jiného, jen si hráli :-). Mimochodem zničená teda poslední dobou bývám, akorát to na mně asi není moc vidět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.1.12 23:21
asha píše:
V Podoli to jde asi od desiti k peti. Poprvy tam bylo neomezeny vsechno. Podruhy uz bylo min jednorazovek, potreti jeste min (snad 8 ), ale ja je stejne nebrala a prave i ty latkovky a i sitovany kalhotky. Ted uz jsou omezeny i vlozky, kazda ma pridel v nocnim stolku (doted byly u WC v krabici). Ale holky tam i latkovaly, jen proste musi mit svoje a manzel to nosi domu na vyprani (to by u nas asi neproslo :mrgreen: )

My nemeli ani dost obleceni pro deti :zed: Jsme neustale zebrali sestry, at mam aspon do ceho dite prevliknout… tech vlozek bylo dva baliky, tak to stacilo… ale ty jejich jednorazovy kalhotky byly super.. a ty nechtely davat :/ Lakotve pleny skoro vubec nebyly a kdyz si clovek umazal tu jejich zavinovacku, to byl uplny konec.

Stejne clovek byl vyjukanej.. vazila jsem jak debil dite, ktere davalo stovku po trech dnech.. a ze by mi nekdo rekl, to uz nemusite… az posledni den jedna mlada sestricka se mne ptala, proc porad jeste vazim. 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
16291
14.1.12 00:09

Někde (myslím že snad v téhle diskuzi) jsem četla, že někomu dokonce zakazovali přebalovat látkovky na erárním přebalováku, že je to nehygienické :think: Proto jsem zvědavá jak to bude s přebalováním do látkovek v místnosti, kde budou další cca 2 ženské. Nevím jeslti se bát víc toho že chytnu nějakou co chce taky látkovat a nebo naopak takovou, co ze mne bude dělat macechu co trápí dítě v hadrech a ohrožuje okolí poskvrněnými hadry :lol:

Aby nevypadalo že máme porodnici dokonalou… Jsem částečně neslyšící, postel jsem měla cca 5m od interkomu (ten je u dveří, já spala u okna), a když dali Davídka pod sluníčko kvůli žloutence, jak v noci budili abych šla kojit? Interkomem :twisted: Chudák ženská co večer přivezli po porodu mne budila, že mne asi volají… Chytrá sestra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.12 22:18

Už jsou novinky na Anavy :pankac: tož směle nakupovat :mrgreen: já musím vymyslet jaký budu potřebovat vložky, ale stejně bych chtěla ještě počkat na plínky na snapku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.1.12 22:23
pomeranca píše:
Už jsou novinky na Anavy :pankac: tož směle nakupovat :mrgreen: já musím vymyslet jaký budu potřebovat vložky, ale stejně bych chtěla ještě počkat na plínky na snapku

Jsou nadherne!!! Ja zase cekam na prebalovaci podlozky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.1.12 22:53
Teri88 píše:
pomeranca píše:
Už jsou novinky na Anavy :pankac: tož směle nakupovat :mrgreen: já musím vymyslet jaký budu potřebovat vložky, ale stejně bych chtěla ještě počkat na plínky na snapku

taky jsem se pokochla :srdce: ovšem já chci trénikovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
14.1.12 22:55

Holky, je nejaky rozdil u Anavek v tom veluru, kdyz je jako svrchni vrstva ? Nekdy je tam napsano bavlneny a nekdy bambusovy. A ja mam doma asi oboje, protoze nektere velurky jsou jako na pohled sametovejsi (ze susicky teda) a nektere trosku min, jakoby vypadaly jako jemnoucky rucnik. Tak nevim, ktery je ktery ? Nevite ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.1.12 22:59
zuzanecka81 píše:
Teri88 píše:
pomeranca píše:
taky jsem se pokochla :srdce: ovšem já chci trénikovky

A budou treninkovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.12 23:12

Ten bambusový velur jakoby zplstnatí, kdežto bavlněný zůstane skoro stejný, mám ho radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.1.12 23:13

Chudák Iva, doplnila tolik plínek a nikdo není spokojen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat