Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
16.1.12 15:15

Celestad děkuji mrknu na stránky a kolik jich je zhruba potřeba? Jednorázovky bych uvítala na cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
16.1.12 15:15
celestad píše:
možná si myslela látkové pleny čtverce? teď nevím…

nejspíš ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 15:17

Chápu to dobře, že jsi těhule a dítko ještě nemáš? Jestli ano, tak se neukvapuj a moc toho nekupuj, dost mamin to bohužel vzdá a pak prodává za nižší ceny. Když tě to začne bavit, tak si můžeš cokoliv objednat a do pár dní to máš doma, takže není kam spěchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 15:20

zkus konkretizovat dotaz, moc nevím, co vlastně potřebuješ vědět:) látkové pleny jsou různé: od klasických čtvercových plen až po kalhotkové pleny, které se užívají místo jednorázových typu Pampers,Huggies apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
16.1.12 15:22

No jo ráda bych ty klasické čtvercové. Mimi teprve čekám, ale ráda bych jich pár měla do začátku. Nakupovací maniak nejsem, mám i jen pár kousků oblečení. Raději bych nové, než používané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 15:27

aha, tak to je jiná, já myslela, že sháníš ty kalhotkové. Takže chceš ty bavlněné na ublinkávání a tak? Já mám ty klasické libštátské. Krásné jsou prý mušelínové pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
16.1.12 15:28
celestad píše:
aha, tak to je jiná, já myslela, že sháníš ty kalhotkové. Takže chceš ty bavlněné na ublinkávání a tak? Já mám ty klasické libštátské. Krásné jsou prý mušelínové pleny.

No přesně a máš s nimy zkušenosti i na přebalování? Já bych právě chtěla zkusit jestli mi taky budou vyhovovat i kvůli financím, nejsou tak náročné jako pampersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
16.1.12 15:33
zuzameduza píše:
celestad píše:
aha, tak to je jiná, já myslela, že sháníš ty kalhotkové. Takže chceš ty bavlněné na ublinkávání a tak? Já mám ty klasické libštátské. Krásné jsou prý mušelínové pleny.
No přesně a máš s nimy zkušenosti i na přebalování? Já bych právě chtěla zkusit jestli mi taky budou vyhovovat i kvůli financím, nejsou tak náročné jako pampersky

Já bych doporučovala plenky Hybler 70*70 - jsou měkké i po několika vypráních, sajou a hlavně drží tvar, k nim snappi sponku a pro začátek třeba jedny svrchní kalhotky PUL - tak jsem začínala já a vlastně to tak mám do ted a vyhovuje mi to:)Skládá se na novorozenecký sklad. Výbava mě vyšla asi na 4000 Kč - takže ušetřím určitě…
No a ted si dělám radost plenkama Anavy www.anavy.cz:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.1.12 15:34

Holky chválí čtvercovky Kikko lux. Jinak potom na to svrchní kalhotky-Imse vimse. Novoška jsem ještě nelátkovala,až větší mimčo,holky ještě přidají rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
16.1.12 15:35

Svrchní Imse Vimse taky doporučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
16.1.12 15:36

Teda holky toho je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 15:37

zuzameduza: holka ty mě mateš…takže ty chceš koupit plenu, která bude na blinkání nebo na přebalování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
16.1.12 15:39

Jéé tak ty kikko jsem našla za 228-10ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
16.1.12 15:40
celestad píše:
zuzameduza: holka ty mě mateš…takže ty chceš koupit plenu, která bude na blinkání nebo na přebalování?

jéé promiň :oops: já v tom tak nějak neumím chodit- na přebalování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.1.12 16:10

aha, takže chceš používat látkové pleny čtverce na přebalování, už to chápu..dobrý, tak si nejprve přečti nějaké základní informace, abychom tě nemátly neznámými termíny, vím, jak je to z počátku zmatek, sama jsem byla zcela mimo a zdálo se mi o tom.
zde pro začátek: http://www.ekopleny.cz/…anka523.html
Ráda bych tě upozornila, že přebalování do čtverců má svá plus: rychle to schne, je to nejlevnější varianta a mínus: musí se přebalovat velmi často, na noc nevyhovující po x týdnech, kdy začne hodně čůrat. Jsou ale lidi, co jim čůrá furt málo a jedou ve čtvercích stále. Složíš si různé tvary a pak na to musí přijít tzv. svrchní kalhotky. Ty jsou trojího typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure