Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
17.1.12 17:23

Anielkho děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.1.12 17:32

no jestli ti ho míchali, tak z toho udělali asi normální lanolin, musíš chtít adeps lanae a ten se jen váží a mě stál 78 korun za 100 g. Možná to bude chtít dát lanolinu víc, než je v tom návodu, tak aspoň celou lžičku. Jakou má barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
17.1.12 17:34
pomeranca píše:
no jestli ti ho míchali, tak z toho udělali asi normální lanolin, musíš chtít adeps lanae a ten se jen váží a mě stál 78 korun za 100 g. Možná to bude chtít dát lanolinu víc, než je v tom návodu, tak aspoň celou lžičku. Jakou má barvu?

takže to co mám je nanic? barva…taková béžová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.1.12 17:37
Efsheny píše:
pomeranca píše:
no jestli ti ho míchali, tak z toho udělali asi normální lanolin, musíš chtít adeps lanae a ten se jen váží a mě stál 78 korun za 100 g. Možná to bude chtít dát lanolinu víc, než je v tom návodu, tak aspoň celou lžičku. Jakou má barvu?
takže to co mám je nanic? barva…taková béžová…

Mělo by to mít takovou barvu jako medová svíčka (to je asi to nejlepší přirovnání).

• Citovat
  • Upravit
3999
17.1.12 17:43

asi takle že?
jenže já to mám takové mléčné-béžové jako nepruhledné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.1.12 17:45
Efsheny píše:
asi takle že?

na kelimku nic nemas?

mne to teda taky vazili do druheho dne..

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.1.12 17:47
Efsheny píše:
asi takle že?

No to je ta správná barva. Tak to teda nevím co ti prodali. :think:

• Citovat
  • Upravit
10713
17.1.12 17:49

řekla bych že prodali adeps lanae cum aqua, čili tuk z ovčí vlny s vodou, který se správně česky jmenuje lanolin. Pokud chceš lanolin na impregnaci vlňáků, musíš říct, že chceš adeps lanae navážit surovinu, to určitě nic míchat nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
17.1.12 17:50

na kelimku je prave napsane jen lanolín 100g NEUZIVAT VNITRNE :)))(jíst ho teda nebudu) ale lekarnica rikala ze mi to musi namíchat..... znovu čumím do kelímku a je to taková slonová kost(barva) a konzistencetakové umatlané.....jak kdyz se prilepí žvýkačka(vyžvýkaná mezi prsty a natahuje se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
17.1.12 17:51

no a co teď s tím?to nepujde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.1.12 17:56

Ef oni ti to namíchali s vodou. Tohle mi v lékárně taky dali :cert: o popravdě to s tím moc dobře nejde, ale zkus toho dát více. Třeba 3lžičky a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.1.12 17:57

No zkus to, je tam navíc jen voda. Dej víc, než je v návodu a uvidíš, jestli to udělá tu mléčně zabarvenou tekutinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
17.1.12 18:01

já si myslím, že to půjde, je tam jen voda, akorát dej toho fakt dost. Teď zrovna lanolinuju vlňáky, dala jsem hodně a nikdy mi to neprovlhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
17.1.12 18:01

Moje nervy… tolik peněz a ted tohle:) no uvidím jestli to bude fungovat… no snad jo za skoro 2kila a taková zrada!!!tak díky za rady…příště jí to omlátím o hlavu, nebo spíš namažu na hlavu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.1.12 18:10

Můžu se zeptat zkušenějších maminek, jak se staráte o jednovelikostní Anavy? Můžu je prát s ostatními plenkami (čtvercové…) na 60? Je ještě nějaký způsob jak je uchovat měkké a hebké, aby neztvrdly?Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure