Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
18.1.12 21:34
baronekk píše:
holky, které používáte látkové ubrousky anava nebo suché perlička. Používáte je s vodou nebo s tou emulzí medvídek????
Já měla Anavy ubrousky, používala jsem je s vodou a éterickým olejíčkem (levandule, eukalypt). Medvídka mi prodejde rozmluvil :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.12 21:49
zuzanecka81 píše:
holky, dneska mi dorazila tahle merino kukla: http://www.mykidscube.cz/…lna-50-54-cm
je dvouvrstvá, ale přijde mi slabá. já nikdy nic z vlny na nel neměla, tak nevím, jestli s ní můžu jít ven jen tak s touhle kuklou :nevim: nebo jestli to je spíš na nošení na podzim a jaro :nevim:

Elišce jsem kupovala Joha dvouvrstvou loni na zimu a nosila jí i ve velkých mrazech, letos jí ještě je, tak že jí nosi zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.1.12 21:54
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
holky, dneska mi dorazila tahle merino kukla: http://www.mykidscube.cz/…lna-50-54-cm
je dvouvrstvá, ale přijde mi slabá. já nikdy nic z vlny na nel neměla, tak nevím, jestli s ní můžu jít ven jen tak s touhle kuklou :nevim: nebo jestli to je spíš na nošení na podzim a jaro :nevim:
Elišce jsem kupovala Joha dvouvrstvou loni na zimu a nosila jí i ve velkých mrazech, letos jí ještě je, tak že jí nosi zase.

katy, díky! tak zítra hnedle prubnem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.1.12 15:27

Ahoj holky :mavam:

já jsem se vás asi před týdnem ptala, jak to řešíte s látkovkami u novorozenců..to jsme nějak probraly a zase mám v hlavě dotaz nebo spíš řekněte váš názor…

Mám doma 8 zavazovaček Disan, do toho asi dvacet kikko čtverců…tak jsem si říkala, že když pojedem v zavazovačkách (aspoň první týdny), tak těch osm je málo. Vím, že mlžu skládat obyč čč na sklad, ale to beru jako nouzovku.
Napadlo mě koupit od Anavkové vícevrtvé plínky..ty obdélníky…prptože třeba 16 Disan mi bude brzo naprd, kdežto ty vícevrtvé se dají dál využít. No a ještě je mi jasné, že asi samotná tato plínka je málo na široké balení, tak mě napadlo, co koupit L velikost a dovnitř dát obyč čč nebo jinou vkládačku, aby to bylo široké (možná tohle je spíše dotaz už více na Ivushku).

Myslíte, že je to zcestné nebo se dá ? Rozdíl financí neřeším, jen to, že prostě pak mít mraky zavazovaček je na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
19.1.12 17:08
Hanule píše:
baronekk píše:
holky, které používáte látkové ubrousky anava nebo suché perlička. Používáte je s vodou nebo s tou emulzí medvídek????
Já měla Anavy ubrousky, používala jsem je s vodou a éterickým olejíčkem (levandule, eukalypt). Medvídka mi prodejde rozmluvil :)

Promiň, můžu se zeptat, proč ti ho prodejce rozmluvil? Já ho používám a jsem moc spokojená. I cena mi přijde O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
19.1.12 17:19
Teri88 píše:
Hanule píše:
baronekk píše:
Já měla Anavy ubrousky, používala jsem je s vodou a éterickým olejíčkem (levandule, eukalypt). Medvídka mi prodejde rozmluvil :)
Promiň, můžu se zeptat, proč ti ho prodejce rozmluvil? Já ho používám a jsem moc spokojená. I cena mi přijde O.K.

Já už ani nevím :) Asi že malý má atopický exém a čistá voda myje úplně stejně jako ten medvěd.
Jsem si teď radši přečetla co má Medvídek vlastně navíc proti vodě s olejíčkem :lol: Možná bude lepší na malé děti, my s látkovými ubrousky začali až v roce a půl, to už nebylo tak nutné mít promaštěný zadek.

Prosím tě, když ho používáš, musíš poté ten zadek ještě mazat něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
19.1.12 18:21

Většinou nic nemažu, po medvídkovi je krásně promaštěná…mažu akorát po kadění sudokremem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
19.1.12 20:38
Lolinka79 píše:
Napadlo mě koupit od Anavkové vícevrtvé plínky..ty obdélníky…prptože třeba 16 Disan mi bude brzo naprd, kdežto ty vícevrtvé se dají dál využít. No a ještě je mi jasné, že asi samotná tato plínka je málo na široké balení, tak mě napadlo, co koupit L velikost a dovnitř dát obyč čč nebo jinou vkládačku, aby to bylo široké (možná tohle je spíše dotaz už více na Ivushku).

vicevrstve Anavy schvaluju, taky mam a super, akorat Lko bude na mimi moooc velike. Ja ji mam na temer 10m dite a ma ji stale dost velikou (na kalhotkovy sklad) a to nosi velikost 86, takze je velikej…
spis bych koupila Mka, ty nejdriv na mimi zalozis, pak nebudes zakladat, pak budes davat narovno. Mko je dle me vic univerzalni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.1.12 21:32
Haninac píše:
Lolinka79 píše:
vicevrstve Anavy schvaluju, taky mam a super, akorat Lko bude na mimi moooc velike. Ja ji mam na temer 10m dite a ma ji stale dost velikou (na kalhotkovy sklad) a to nosi velikost 86, takze je velikej…
spis bych koupila Mka, ty nejdriv na mimi zalozis, pak nebudes zakladat, pak budes davat narovno. Mko je dle me vic univerzalni. :think:

Ano, Lko bude moc dlouhé a na široké balení stejně pořád úzké (i když co ortoped, to jiný názor na přesnou šířku, aktuálně řeším s Julčou, má na jedné noze IIa :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.1.12 21:34
Haninac píše:
Lolinka79 píše:
spis bych koupila Mka, ty nejdriv na mimi zalozis, pak nebudes zakladat, pak budes davat narovno. Mko je dle me vic univerzalni. :think:

aha…a njde to eLko jakoby zalozit vic ? :think: Nevim, ale myslim, ze do eMka uz bych asi nejakou dalsi plenu (aby to bylo siroke baleni) nedala…nevim, vubec nevim jestli je ten muj „napad“ rozumny nebo totalni blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.1.12 21:36

Ivushko a nejaka plina by tam sla narvat na rozsireni baleni nebo to asi nepujde ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
19.1.12 21:41

vlňáky a zas ty vlňáky...

ad vlňáky: tak dneska je konečně zase narazim, ráno provlhlé pyžamko, chudinka malý, flísové svrchní nestačily. Ad protékání: jelikož vstávám 4-6 za noc, tak ráno je plena durch, jediné, co se mi osvědčilo je následující hrůza: šest vrstev bamb.flauše, pak už je jedno , jestli Anavy, sijemdetem nebo bamboo extra, stejně má u všech nahoře u zapínání mokro, ale neproteče přes vlňáky, ráno ty vrstvy zcela nacuclé.. je to obrovský balík, nemůže už spát chudák na boku, ale možná je to i pytlem, já mu koupila takový teplý vlněný (je do dvou let) a jak ho zapnu, tak usne, asi pocit bezpečí, od té doby nemám problémy s usínáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.1.12 22:05
Lolinka79 píše:
Haninac píše:
Lolinka79 píše:
aha…a njde to eLko jakoby zalozit vic ? :think: Nevim, ale myslim, ze do eMka uz bych asi nejakou dalsi plenu (aby to bylo siroke baleni) nedala…nevim, vubec nevim jestli je ten muj „napad“ rozumny nebo totalni blbost…

Zkusím to umotat na Julču a podám zprávu. Dovycpat těžko, to by pak netěsnilo vaječinu… Leda dát přes to čtvercovku na šestiny a pak teprv svrchňáky, ale to si asi taky nohama shrne. Proč vlastně počítáš se širokým balením, máte v rodině potíže s kyčlema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
20.1.12 09:07

Ivush, ne nemame to v rodine. Ale asi preventivne to neuskodi…si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.1.12 19:05
Lolinka79 píše:
Ivush, ne nemame to v rodine. Ale asi preventivne to neuskodi…si myslim.

Preventivne ti uplne staci normalni latkovy baleni ;) Mala mela dokonce decku a ortoped mi pak v klidu schvalil Popolini Ultrafit, kdyz to videl. V decce to ve vedru moc neslo :?
Popo s tots svrchnakama a 3 mesice. Bylo to sileny, dobrovolne bych to nedala… Tady teda jen s Popo, pak jsem ji tam jeste davala ctverec, musela mit nohy do pravyho uhlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure