Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
20.1.12 19:10

takhle vypadá náš na noc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
20.1.12 19:24

asha, ja prave mam asi 25 Anavek a aspon ty prvni tydny je mi jich lito :))) Nejaky ctvercebych snad ani nepatlala zlucakem a nepredepirala, proste vyprala na 60 stupnu a vys. Coz asi Anavkam udelat nemuyzu, kdyz chci, aby jeste tak tri roky vydrzely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.1.12 21:24
Lolinka79 píše:
asha, ja prave mam asi 25 Anavek a aspon ty prvni tydny je mi jich lito :))) Nejaky ctvercebych snad ani nepatlala zlucakem a nepredepirala, proste vyprala na 60 stupnu a vys. Coz asi Anavkam udelat nemuyzu, kdyz chci, aby jeste tak tri roky vydrzely.

Na 60 můžeš bez obav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
21.1.12 09:01

Hm, tak uz jsem anavam propadla teda taky :-)
Ivush- diky moc, jsou fakt uzasne! to budou takove mekke porad, kdyz mame susicku? Uz mam objednanou dalsi z ditezeskatulky, tys uz kocku nemela :-( :-) manza uz to vzdal a jen se me vzdycky zepta, kde zas ma co vyzvednout :-D :-D chudak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.1.12 09:29
xlin píše:
Ivush- diky moc, jsou fakt uzasne! to budou takove mekke porad, kdyz mame susicku? Uz mam objednanou dalsi z ditezeskatulky, tys uz kocku nemela :-( :-) manza uz to vzdal a jen se me vzdycky zepta, kde zas ma co vyzvednout :-D :-D chudak :-D

Tak to máš dobré,já si pro to musím chodit po tajnu sama :-) No i když já si v podstatě dělám všechno sama :roll: ještě,že ten barák jsem si nemusela sama postavit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
21.1.12 12:51
Brokianaa píše:
xlin píše:
Ivush- diky moc, jsou fakt uzasne! to budou takove mekke porad, kdyz mame susicku? Uz mam objednanou dalsi z ditezeskatulky, tys uz kocku nemela :-( :-) manza uz to vzdal a jen se me vzdycky zepta, kde zas ma co vyzvednout :-D :-D chudak :-D
Tak to máš dobré,já si pro to musím chodit po tajnu sama :-) No i když já si v podstatě dělám všechno sama :roll: ještě,že ten barák jsem si nemusela sama postavit :roll: :lol:

tak on vi, ze si nic nekupuju a plinkama si delam radost :-) tak to uz neresi, on si koupil ted taky drahe „hracky“ v podobe playstationu a volantu k nemu, tak ja si to vybiram pomalu, ale jiste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.1.12 13:09

Xlin se zeptej muze zda si koupil i prodlouzenou zaruku ;) ja dostala k 25 narozeninam PS3, celkove jsem na nem odehrala 2 hry a pak uz s epouzival jen jako prehravac filmu,fotek a serialu…tudiz uplne minimalne.....po dvou letech nam najednou behem provozu zapipal,vypnul se a uz nesel zapnout…nekterym PS se to stava, poslali jsme ho na opravu- fungoval jeden den, poslali jsme jej znovu a to nam rekli ze pokud znovu prestane jet,tak je odepsanej…funoval dva dny :zed: takze nas to v zaveru stalo skoro jako dalsi novej :pocitac: ted jsme koupili jen neco jako dvd,ale mnohem vymakanejsi a priplatili jsme si za prodlouzenou zaruku…playstation uz nechci ani videt. Jsem nastvana,pac na starym playstationu jsme s brachou parili ve dne v noci a funguje dodnes 8) .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
21.1.12 18:06

Mirii - manzel na tom hraje docela dost, minimalne 3× tydne, jede to skoro porad… tak si myslim, ze behem dvou let se to nejak projevi, kdyby tomu neco bylo… prodl. zaruku nemame :-( kazdopadne diky za upozorneni! reknu to manzovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.1.12 20:50
xlin píše:

To jsem ráda, že se ti líbí :) Úplně tak měkké nezůstanou, bohužel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.1.12 12:58

ivusko - plenka s bambusoveho veluru mi zacala pelichat (mam ji tak 10 mesicu) - hlavne na kridylkach kolem patentek jsou takova bila mista. Zatim jsem si toho vsimla u oranzove barvy. Ostatni vypadaji v pohode. Je mozne, ze to byl nejaky „vadny“ material nebo se to po takove dobe postupne stane se vsema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.1.12 13:28
eivlis píše:
ivusko - plenka s bambusoveho veluru mi zacala pelichat (mam ji tak 10 mesicu) - hlavne na kridylkach kolem patentek jsou takova bila mista. Zatim jsem si toho vsimla u oranzove barvy. Ostatni vypadaji v pohode. Je mozne, ze to byl nejaky „vadny“ material nebo se to po takove dobe postupne stane se vsema?

Mam to uplne stejne,take oranzovy velur,s prouzky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.1.12 13:58
farska píše:
eivlis píše:
ivusko - plenka s bambusoveho veluru mi zacala pelichat (mam ji tak 10 mesicu) - hlavne na kridylkach kolem patentek jsou takova bila mista. Zatim jsem si toho vsimla u oranzove barvy. Ostatni vypadaji v pohode. Je mozne, ze to byl nejaky „vadny“ material nebo se to po takove dobe postupne stane se vsema?

hmm, tak to jsou uz dve ruzne latky - ja mam cely oranzovy bez prouzku.
A taky ti do delaji jen ta kridylka nebo vsude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.1.12 14:20

Az ususim,kouknu se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.1.12 14:51

Dobrý den, můžete mi prosím poradit? :-) Čekáme první mimi a jako každá maminka uvažuju, co bude nejlepší pro miminko. Látkové pleny jsou mi blízké, ale přemýšlím, jestli se skutečně vyplatí finančně. Co se týče nakupování, je to jasné, že látkové jsou levnější. Co ale elektřina a voda, když se musí častěji prát? Nevyjde to ve finále nastejno? Nepočítala jste to některá?
Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8651
22.1.12 15:32
eivlis píše:
farska píše:
eivlis píše:
hmm, tak to jsou uz dve ruzne latky - ja mam cely oranzovy bez prouzku.
A taky ti do delaji jen ta kridylka nebo vsude?

Tak u oranžové je to novinka, dosud se tento problém vyskytoval jen u proužků (všech, ale nejvíc oranž-hnědý) :? Je to samozřejmě na reklamaci a výměnu. Bohužel výrobce materiálu se k tomu staví dost blbě, takže za látky asi nedostaneme zpět (já a dovozkyně) ani korunu :zed: Ony to nedělají zdaleka všechny pleny z těchto látek, byla to jen vadná místa v materiálu, ne komplet všechno, proto z toho šijeme dál (ale už se dopotřebovávají skladové zásoby).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure