Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
27.1.12 12:36

Teď mluví v sama doma o ambulantním porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.12 14:27
Brokianaa píše:
ivuska.h píše:
Brokianaa píše:
Cel-dotaz :-) Myslíš flís,nebo fleece? Fleece nesaje vůbec,ne? To bych mezi savé materiály vůbec neřadila…No,nebo možná se dozvím něco nového :-) Je jen pro odvádění/udržení vlhkosti,ne?
Jinak sklad spíš novorozenecký na malé mimčo a holky dávají dovnitř i malou bambusovou vkládačku místo čč aby to nebylo moc objemné…
On flís a fleece je to samé… Je to název úpravy látky, takže je potřeba vždycky rozlišovat, jestli má člověk namysli polyesterový nebo bambusový…
Tak by mě zajímalo jako myslela Cel,protože bambusový flís ja supersavý,ne? A polyesterový zase vůbec nesaje,ne? Jinak s tím flís a fleece-já myslela,že je to právě rozdíl,protože vždycky když se psalo o bambusovém tak bylo napsané flís a když o polyesterovém tak fleece… :mrgreen: Možná jen náhoda,ale proto jsem si to tak uložila do mozečku :mrgreen:

Ano, bambusový saje a polyesterový ne. A stím, jak to kdo píše, to holt asi byla náhoda… Jinak česky to je počesaná teplákovina neboli výplňek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
27.1.12 15:32

broki: já užívám flís nebo fleece a myslím tím vždy tu umělotinu, ani nevím, že je bamb. flís, myslela jsem, že je to flauš:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.12 16:26

Proč já mám tak slabou vůli? :pocitac: Koupila jsem další vlňáky :pocitac: Ale je to velikost, co ještě nemáme, mám samé novorozenecké/S, tahle sada je tak na jaro a začátek léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.1.12 16:30

Ivuš ty jsou nádherné :palec: KDe ty to hledáš :-)
Já mám taky slabou vůli, ale na plíny jedné firmy… :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.12 16:49
M-a-j-a píše:
Ivuš ty jsou nádherné :palec: KDe ty to hledáš :-)
Já mám taky slabou vůli, ale na plíny jedné firmy… :D :zed:

Americký bazárek s plínama a souvisejícíma věcma – http://hyenacart.com/…er/index.php?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.1.12 16:49
ivuska.h píše:
Proč já mám tak slabou vůli? :pocitac: Koupila jsem další vlňáky :pocitac: Ale je to velikost, co ještě nemáme, mám samé novorozenecké/S, tahle sada je tak na jaro a začátek léta.

nadhera! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
16492
27.1.12 16:51

Ivuš tam jsou krásné věci :palec: Na kolik tak vychází poštovné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.12 16:56
M-a-j-a píše:

Tak různě, podle velikosti věci, ale hodně se toho dá nacpat do Flat rate envelope za 12 dolarů. Horší je, že většinou to chytí celníci (američanky se nějak zdráhají deklarovat balíčky na malou hodnotu, navíc v součtu s poštovným se to do limitu málokdy vejde) a tudíž musíš zaplatit DPH a poplatek za vyclení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.1.12 17:02
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
Tak různě, podle velikosti věci, ale hodně se toho dá nacpat do Flat rate envelope za 12 dolarů. Horší je, že většinou to chytí celníci (američanky se nějak zdráhají deklarovat balíčky na malou hodnotu, navíc v součtu s poštovným se to do limitu málokdy vejde) a tudíž musíš zaplatit DPH a poplatek za vyclení :zed:

Hmmm tak to je blbé :( To jedině udělat třeba nějakou větší objednávku a rozdělit se o to poštovné, že? Nejlépe tam někoho mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
27.1.12 17:06

a kolik třeba je to clo? vyplatí se to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.12 17:18
celestad píše:
a kolik třeba je to clo? vyplatí se to vůbec?

Clo se většinou neplatí, tam je limit dost vysoký. Ale DPH je 20 % a celní poplatky kolem 180 Kč. Jestli se to vyplatí… No vyplatí, protože nic takového v ČR nekoupím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
27.1.12 20:06

Holky, nabízím gro via AIO na patenty, tu sovičkovou…na­koupila jsem si spoustu TB a pop in na sucháč a už se nehodlám nervit s patenty – manžel i hlídači jsou ze sucháčů nadšení, takže patenty jdou všechny z domu…Praná je tak 3×? Cenu si navrhněte – kdyžtak SZ:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
28.1.12 07:46

Ahoj holky, jdu k vám opět pro radu. Tentokrát se netýká plen, snad to nevadí.

Určitě je vás tady vícero, kdo nosí děti v šátku. Já se rozhodla nějaký pořídit, dokud bude miminko malé (proto bych ráda elastický). Budu mít nosítko, ale to je až od několika měsíců mimča. Do tý doby bych ráda šátek a uvidíme, třeba mi bude i víc vyhovovat a nakonec pořídím ten pevnější a budeme dál šátkovat. :think:

Zajímalo by mě ale, jak dlouhý šátek mám pořídit. Já mám 161cm a jsem hubená, manžel má nějakých 186cm a taky je hubený. Myslíte, že by stačil šátek, který má 4,6m a nebo mám radši pořídit 5,4m. Nejspíš budu kupovat od značky Hoppediz. ;)

Předem děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.1.12 16:47
Ivaninka píše:
Ahoj holky, jdu k vám opět pro radu. Tentokrát se netýká plen, snad to nevadí.

Určitě je vás tady vícero, kdo nosí děti v šátku. Já se rozhodla nějaký pořídit, dokud bude miminko malé (proto bych ráda elastický). Budu mít nosítko, ale to je až od několika měsíců mimča. Do tý doby bych ráda šátek a uvidíme, třeba mi bude i víc vyhovovat a nakonec pořídím ten pevnější a budeme dál šátkovat. :think:

Zajímalo by mě ale, jak dlouhý šátek mám pořídit. Já mám 161cm a jsem hubená, manžel má nějakých 186cm a taky je hubený. Myslíte, že by stačil šátek, který má 4,6m a nebo mám radši pořídit 5,4m. Nejspíš budu kupovat od značky Hoppediz. ;)

Předem děkuji za rady :kytka:

Určitě postačí 4.6 m, já měřím 180 cm a uvážu vše i s batoletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure