Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
31.1.12 15:03

Tak jsem to viděla, není tam přímo paní ze S.M. osobně, jak jsem si myslela :lol: Ta růžová plínka je fakt ŠD. Celkově se mi to líbilo, je dobře, že tam bylo vidět, jak rychle se dá látkovka nasadit (když je na sucháč :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.1.12 17:52

jdu pohledat:-) A co za reportáž o látkovkách bylo ve zprávách? nemůžete prosím hodit odkaz? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.1.12 18:16

Poslala jsem muža do dm, se seznamem co koupit a že má vyzvednout slevovou knížku za 150 bodů… No jak mi to popisoval, tak to byl pro chlapa fakt výkon. Když pominu, že v jedné dm neměli to, pro co jsem ho poslala… :mrgreen: Ale zvládl to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.1.12 18:20
pomeranca píše:
Poslala jsem muža do dm, se seznamem co koupit a že má vyzvednout slevovou knížku za 150 bodů… No jak mi to popisoval, tak to byl pro chlapa fakt výkon. Když pominu, že v jedné dm neměli to, pro co jsem ho poslala… :mrgreen: Ale zvládl to :potlesk:

POmeranco ty máš ale šikovného muže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.12 18:23
pomeranca píše:
Poslala jsem muža do dm, se seznamem co koupit a že má vyzvednout slevovou knížku za 150 bodů… No jak mi to popisoval, tak to byl pro chlapa fakt výkon. Když pominu, že v jedné dm neměli to, pro co jsem ho poslala… :mrgreen: Ale zvládl to :potlesk:

Ten můj tam nikdy nemůže nic najít, prý to tam mají zmatené a to chodíme jen do jedné prodejny (v kampusu), tak by si to už mohl zapamatovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.1.12 18:29
M-a-j-a píše:
pomeranca píše:
řekla bych že hlavně odvážného… ale on už si zvykl. Když se ho někdo zeptá, jestli ty látkový plínky jsou tak super, tak řekne: no aspoň Šimon nemá červenej zadek :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.1.12 18:31
pomeranca píše:
M-a-j-a píše:
pomeranca píše:
řekla bych že hlavně odvážného… ale on už si zvykl. Když se ho někdo zeptá, jestli ty látkový plínky jsou tak super, tak řekne: no aspoň Šimon nemá červenej zadek :mrgreen:

Můj chlap se taky plínám nebrání, ale teda ještě se ho nikdy nikdo nezeptal, jestli jsou super :think: to se spíše ptá mě. A když ho pošlu na nákup, tak naštěstí taky neprotestuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
31.1.12 20:33

Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.12 20:36
Flyingfrog píše:
Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit. :-)

U nás taky, už jen proto, že já nemám řidičák a táhnout celou smečku na nákup není nic moc. Ale štve mě to, že se nikam pořádně nepodívám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.1.12 21:08
Flyingfrog píše:
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná. :-)

Já jsem taky diletant, možná ještě horší, já ji tam ani neposazuju. Čekám, až bude umět mluvit, pak se dohodneme a bude to za 14 dní skrámovaný :jazyk:

Jako půl hodiny ji držet na nočníku, to mě ani nenapadlo, i v případě, kdyby tam chtěla vydržet. Nevydržela bych to totiž já, to vím rovnou.

Ona si tam ale sedá dobrovolně, já jí jen stáhnu pučošky a svlíknu plínu. :-)

No a taky do nočníku stoupá, strká do něj plyšové pandy, dává si ho na hlavu… :-)

Malej ho hazi ze schodu.ndvydrzi na nem ani 10sec,mama do me furt huci ze uz je velkej a furt „sere do plen“,ale mi to prijde zbytecny a hloupy ho nejak nutit,kdyz neumi ani jedno slovo a nez ho svlecu tak je po akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
31.1.12 21:18
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit. :-)
U nás taky, už jen proto, že já nemám řidičák a táhnout celou smečku na nákup není nic moc. Ale štve mě to, že se nikam pořádně nepodívám :cert:
tak si udelej ridicak:-) beztak se doma nudis :-D ja bych bez nej umrela.jinak testovaci kousek dneska ozkousen ale zrovna vsehny anavy mokry,tak jsem dala dlouhou vkladacku p'tit nechala 4 hodiny.k memu prekvapeni se to na plinu ani nedostalo ;-D co takhle sit mekci a sirsi vkladacky?myslim ze pak to bude skafandr :-) ja osobne bych do izyn jiny vkladacky uvitala,ale tot muj nazor :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.1.12 21:35

careynka: Tak mně do toho nikdo nekecá, by to zkusil jednou :twisted:

• Citovat
  • Upravit
5579
31.1.12 21:57

Ženy, omlouvám se že sem tak vpadnu… ale jsem hrozně nadšená a potřebuju to někomu sdělit - naše mládě nejmenší už potřebuje jen plínu na noc, takže jsme skončili u papírovek… jenže ty došly a v 8 večer je shánět nepojedu, tak jsem sáhla do skříně pro nachystaný Anavy na mládě budoucí a ony sedí a jsou tak úžasně malý, že Elis ani nepřijde, že má na zadku látkovku :mrgreen: :mrgreen: Ivusko - děkuju :mrgreen: teď ještě přesvědčit muže, že rozhodně potřebujeme rozšířit zásoby Anav :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.12 22:00
careynka píše:
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
U nás taky, už jen proto, že já nemám řidičák a táhnout celou smečku na nákup není nic moc. Ale štve mě to, že se nikam pořádně nepodívám :cert:
tak si udelej ridicak:-) beztak se doma nudis :-D ja bych bez nej umrela.jinak testovaci kousek dneska ozkousen ale zrovna vsehny anavy mokry,tak jsem dala dlouhou vkladacku p'tit nechala 4 hodiny.k memu prekvapeni se to na plinu ani nedostalo ;-D co takhle sit mekci a sirsi vkladacky?myslim ze pak to bude skafandr :-) ja osobne bych do izyn jiny vkladacky uvitala,ale tot muj nazor :-)

Řidičák – je to v plánu… Já jsem v 18 normálně hned chtěla a těšila se na to, jenže pak jsme měli havárku s jedním ex, seděla jsem na spolujezdeckém a z mé strany do nás napálilo auto… dohromady mi nic nebylo, ale dost jsem se od té doby bála a měla nepřiměřené reakce na auta přijíždějící zprava :roll: Teď už je to dobré, navíc mi fakt vadí, že nejsem mobilní, všude nás musí vozit manžel a já když chci do obchodu pro nějaké látky nebo tak, tak se musím pokaždé doporošovat a to mě nebaví :lol:

Vkládačky do Easy – ano, experiment s materiálem vkládaček je v plánu, ale prvně jsem chtěla vyzkoušet tu změnu kalhotek, aby se dalo rozlišit, jaké mají jednotlivé změny dopady na funkci. Kdyžtak si tam můžeš zkusit nacvakat dvě dlouhé vkládačky z kalhotkovek, jestli máš doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.12 22:03
doriang píše: Ženy, omlouvám se že sem tak vpadnu… ale jsem hrozně nadšená a potřebuju to někomu sdělit - naše mládě nejmenší už potřebuje jen plínu na noc, takže jsme skončili u papírovek… jenže ty došly a v 8 večer je shánět nepojedu, tak jsem sáhla do skříně pro nachystaný Anavy na mládě budoucí a ony sedí a jsou tak úžasně malý, že Elis ani nepřijde, že má na zadku látkovku :mrgreen: :mrgreen: Ivusko - děkuju :mrgreen: teď ještě přesvědčit muže, že rozhodně potřebujeme rozšířit zásoby Anav :lol: :lol:

:lol: :lol: Kéž by to naše (ne nejmladší) mládě konečně taky usoudilo, že do plín se nečůrá (natož pak kadí…). Jenže on prostě žije duchem někde jinde :zed: To už ta Julča má víc úspěchů s „chozením“ na umyvadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure