Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak jsem to viděla, není tam přímo paní ze S.M. osobně, jak jsem si myslela
Ta růžová plínka je fakt ŠD. Celkově se mi to líbilo, je dobře, že tam bylo vidět, jak rychle se dá látkovka nasadit (když je na sucháč
).
jdu pohledat:-) A co za reportáž o látkovkách bylo ve zprávách? nemůžete prosím hodit odkaz? ![]()
Poslala jsem muža do dm, se seznamem co koupit a že má vyzvednout slevovou knížku za 150 bodů… No jak mi to popisoval, tak to byl pro chlapa fakt výkon. Když pominu, že v jedné dm neměli to, pro co jsem ho poslala…
Ale zvládl to ![]()
pomeranca píše:
Poslala jsem muža do dm, se seznamem co koupit a že má vyzvednout slevovou knížku za 150 bodů… No jak mi to popisoval, tak to byl pro chlapa fakt výkon. Když pominu, že v jedné dm neměli to, pro co jsem ho poslala…Ale zvládl to
POmeranco ty máš ale šikovného muže ![]()
pomeranca píše:
Poslala jsem muža do dm, se seznamem co koupit a že má vyzvednout slevovou knížku za 150 bodů… No jak mi to popisoval, tak to byl pro chlapa fakt výkon. Když pominu, že v jedné dm neměli to, pro co jsem ho poslala…Ale zvládl to
Ten můj tam nikdy nemůže nic najít, prý to tam mají zmatené a to chodíme jen do jedné prodejny (v kampusu), tak by si to už mohl zapamatovat ![]()
M-a-j-a píše:řekla bych že hlavně odvážného… ale on už si zvykl. Když se ho někdo zeptá, jestli ty látkový plínky jsou tak super, tak řekne: no aspoň Šimon nemá červenej zadekpomeranca píše:POmeranco ty máš ale šikovného muže
pomeranca píše:M-a-j-a píše:řekla bych že hlavně odvážného… ale on už si zvykl. Když se ho někdo zeptá, jestli ty látkový plínky jsou tak super, tak řekne: no aspoň Šimon nemá červenej zadekpomeranca píše:POmeranco ty máš ale šikovného muže
Můj chlap se taky plínám nebrání, ale teda ještě se ho nikdy nikdo nezeptal, jestli jsou super
to se spíše ptá mě. A když ho pošlu na nákup, tak naštěstí taky neprotestuje ![]()
Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit. ![]()
Flyingfrog píše:
Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit.
U nás taky, už jen proto, že já nemám řidičák a táhnout celou smečku na nákup není nic moc. Ale štve mě to, že se nikam pořádně nepodívám ![]()
Flyingfrog píše:Brunifid píše:Flyingfrog píše:
Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná.Já jsem taky diletant, možná ještě horší, já ji tam ani neposazuju. Čekám, až bude umět mluvit, pak se dohodneme a bude to za 14 dní skrámovaný
Jako půl hodiny ji držet na nočníku, to mě ani nenapadlo, i v případě, kdyby tam chtěla vydržet. Nevydržela bych to totiž já, to vím rovnou.Ona si tam ale sedá dobrovolně, já jí jen stáhnu pučošky a svlíknu plínu.
No a taky do nočníku stoupá, strká do něj plyšové pandy, dává si ho na hlavu…
Malej ho hazi ze schodu.ndvydrzi na nem ani 10sec,mama do me furt huci ze uz je velkej a furt „sere do plen“,ale mi to prijde zbytecny a hloupy ho nejak nutit,kdyz neumi ani jedno slovo a nez ho svlecu tak je po akci
ivuska.h píše:tak si udelej ridicak:-) beztak se doma nudisFlyingfrog píše:U nás taky, už jen proto, že já nemám řidičák a táhnout celou smečku na nákup není nic moc. Ale štve mě to, že se nikam pořádně nepodívám
Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit.
careynka: Tak mně do toho nikdo nekecá, by to zkusil jednou ![]()
Ženy, omlouvám se že sem tak vpadnu… ale jsem hrozně nadšená a potřebuju to někomu sdělit - naše mládě nejmenší už potřebuje jen plínu na noc, takže jsme skončili u papírovek… jenže ty došly a v 8 večer je shánět nepojedu, tak jsem sáhla do skříně pro nachystaný Anavy na mládě budoucí a ony sedí a jsou tak úžasně malý, že Elis ani nepřijde, že má na zadku látkovku
Ivusko - děkuju
teď ještě přesvědčit muže, že rozhodně potřebujeme rozšířit zásoby Anav
![]()
careynka píše:ivuska.h píše:tak si udelej ridicak:-) beztak se doma nudisFlyingfrog píše:U nás taky, už jen proto, že já nemám řidičák a táhnout celou smečku na nákup není nic moc. Ale štve mě to, že se nikam pořádně nepodívám
Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit.ja bych bez nej umrela.jinak testovaci kousek dneska ozkousen ale zrovna vsehny anavy mokry,tak jsem dala dlouhou vkladacku p'tit nechala 4 hodiny.k memu prekvapeni se to na plinu ani nedostalo ;-D co takhle sit mekci a sirsi vkladacky?myslim ze pak to bude skafandr
ja osobne bych do izyn jiny vkladacky uvitala,ale tot muj nazor
Řidičák – je to v plánu… Já jsem v 18 normálně hned chtěla a těšila se na to, jenže pak jsme měli havárku s jedním ex, seděla jsem na spolujezdeckém a z mé strany do nás napálilo auto… dohromady mi nic nebylo, ale dost jsem se od té doby bála a měla nepřiměřené reakce na auta přijíždějící zprava
Teď už je to dobré, navíc mi fakt vadí, že nejsem mobilní, všude nás musí vozit manžel a já když chci do obchodu pro nějaké látky nebo tak, tak se musím pokaždé doporošovat a to mě nebaví ![]()
Vkládačky do Easy – ano, experiment s materiálem vkládaček je v plánu, ale prvně jsem chtěla vyzkoušet tu změnu kalhotek, aby se dalo rozlišit, jaké mají jednotlivé změny dopady na funkci. Kdyžtak si tam můžeš zkusit nacvakat dvě dlouhé vkládačky z kalhotkovek, jestli máš doma.
doriang píše: Ženy, omlouvám se že sem tak vpadnu… ale jsem hrozně nadšená a potřebuju to někomu sdělit - naše mládě nejmenší už potřebuje jen plínu na noc, takže jsme skončili u papírovek… jenže ty došly a v 8 večer je shánět nepojedu, tak jsem sáhla do skříně pro nachystaný Anavy na mládě budoucí a ony sedí a jsou tak úžasně malý, že Elis ani nepřijde, že má na zadku látkovku![]()
Ivusko - děkuju
teď ještě přesvědčit muže, že rozhodně potřebujeme rozšířit zásoby Anav
![]()
Kéž by to naše (ne nejmladší) mládě konečně taky usoudilo, že do plín se nečůrá (natož pak kadí…). Jenže on prostě žije duchem někde jinde
To už ta Julča má víc úspěchů s „chozením“ na umyvadlo ![]()