Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak dnes pro změnu máme spotřebu plínek minimální, skoro všechno končí v nočníku. Ovšem teď naposled… manžel měl dilema, jestli dřív odnést nočník, nebo zabalit dítě. Na to říkám: Klidně nočník, on tu plínku aspoň pět minut nebude potřebovat. A aby mi ten náš „puberťák“ dokázal, že maminka nemá pravdu, tak si přidřepl a na podlahu vytlačil ještě tři kapičky ![]()
Pomeranco, mi dnes měli opak. Já jsem nevychytla do nočníku vůbec nic, až teď manžel večer jedno čůrání. Dneska 11 plínek ![]()
PetkaK píše:
Pomeranco, mi dnes měli opak. Já jsem nevychytla do nočníku vůbec nic, až teď manžel večer jedno čůrání. Dneska 11 plínek
No je to spíš náhoda, nebo to, že na něj mám víc času (je trochu nachlazený, tak se mi s ním nechtělo do mrazu…)
Občas uvažuju, jestli mu ty plínky nevzít, protože párkrát si dřepl vedle nočníku a když jsem ho rychle rozbalila, tak se opravdu vyčural. A dvakrát dokonce ani nechtěl zabalit ![]()
Tak dneska budou v sama doma ukazovat látkové pleny. Tak se přinejte, která z vás bude v telce
Nebo že by tam byla zase ta paní s knírkem jako jednou ve zprávách ![]()
M-a-j-a píše:
Tak dneska budou v sama doma ukazovat látkové pleny. Tak se přinejte, která z vás bude v telce![]()
Nebo že by tam byla zase ta paní s knírkem jako jednou ve zprávách
Snad poprvé lituju, že nemáme telku
Ale snad to půjde najít v archivu.
Ivus oni to myslím vysílají i on-line, tak si to pusť, ale nevím v kolik to bude.
rosslyn píše:
Jéžiš..sweet monkey![]()
![]()
![]()
Měli jsme delegovat ivušku ![]()
pomeranca píše:rosslyn píše:Měli jsme delegovat ivušku
Jéžiš..sweet monkey![]()
![]()
![]()
ty ruzove jsou sijemdetem ne?
Se mi ale líbí, že říká, že chození na nočník nezávisí na plínách. Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná. ![]()
Anielkha píše:pomeranca píše:ty ruzove jsou sijemdetem ne?rosslyn píše:Měli jsme delegovat ivušku
Jéžiš..sweet monkey![]()
![]()
![]()
přišlo mi, že ano:)
Jinak bych z toho teda nic nepochopila… a dle mne vic propagovat ty zdravotni aspekty.
No tak to toho moc neřekly ![]()
Fly nic si z toho nedělej. Malá sedí na nočníku už dlouho, ale vůbec jí nevadí, když si načůrá nebo nakadí do plíny a ani nedá nějak najevo, že by chtěla čůrat. Ale když ji posadím, tak se většinou vyčůrá. ![]()