Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
31.1.12 13:36
Anielkha píše:
Jinak bych z toho teda nic nepochopila… a dle mne vic propagovat ty zdravotni aspekty.

No mi to přišlo, že šlo jen o to, ukázat, že je to lehké jako jednorázovka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
31.1.12 13:37

Prodám Babyidea Bamboo extra patentky

Kdybyste měly zájem, mám 3ks ve velikosti L/XL na patentky, zelenou s bílým lemováním, oranžovou s bílým a béžovou s oranžovobílým proužkem na lemovce. Jsou prané, hrubší ale funkční. Prodám za 200,–/ks + poštovné, kdo si vezme všechny 3, tak za 600,– včetně poštovného ;) Pište SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509

ja myslim, ze to nebylo uplne spatny, rozhodne teda lepsi nez ta reportaz ve zpravach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103

Maji: Stela do nočníku nečůrala ještě ani jednou. Já prostě nemám chuť ji tam držet a ona tam vydrží tak 3-4 minuty maximálně, takže pak dám plínu a obléknu. No a mokro ani pokaděno jí v plíně vůbec nevadí. Potvoře. Jako malinká se ozývala, teď nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.1.12 13:38

No já na to nekoukam, mrknu později z archivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.1.12 13:40
M-a-j-a píše:
Anielkha píše:
Jinak bych z toho teda nic nepochopila… a dle mne vic propagovat ty zdravotni aspekty.
No mi to přišlo, že šlo jen o to, ukázat, že je to lehké jako jednorázovka. :zed:

jo a ze jsou krasne a neni s tim zadna prace… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16492
31.1.12 13:40

Fly tak to jo. No malá na něm vydrží i půl hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.1.12 13:41
Anielkha píše:
M-a-j-a píše:
Anielkha píše:
No mi to přišlo, že šlo jen o to, ukázat, že je to lehké jako jednorázovka. :zed:
jo a ze jsou krasne a neni s tim zadna prace… :nevim:

No třeba to na někoho zapůsobí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.1.12 13:53
Flyingfrog píše:
Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná. :-)

Já jsem taky diletant, možná ještě horší, já ji tam ani neposazuju. Čekám, až bude umět mluvit, pak se dohodneme a bude to za 14 dní skrámovaný :jazyk:

Jako půl hodiny ji držet na nočníku, to mě ani nenapadlo, i v případě, kdyby tam chtěla vydržet. Nevydržela bych to totiž já, to vím rovnou.

• Citovat
  • Upravit
14103
31.1.12 13:57
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná. :-)

Já jsem taky diletant, možná ještě horší, já ji tam ani neposazuju. Čekám, až bude umět mluvit, pak se dohodneme a bude to za 14 dní skrámovaný :jazyk:

Jako půl hodiny ji držet na nočníku, to mě ani nenapadlo, i v případě, kdyby tam chtěla vydržet. Nevydržela bych to totiž já, to vím rovnou.

Ona si tam ale sedá dobrovolně, já jí jen stáhnu pučošky a svlíknu plínu. :-)

No a taky do nočníku stoupá, strká do něj plyšové pandy, dává si ho na hlavu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.1.12 14:07
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:

Bruni ale já ji tam nedržím :-) když si hraje a do toho zabraná, tak ji neruším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.1.12 14:17

Jo Bruni a taky jsem trochu sobecká, protože mi to zaručí klidnou snídani :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.1.12 14:38
Brunifid píše:

Mě bohužel dítě trůní na nočníků půl hodiny (obrazně řečeno), řekne si sama třebas, a pak najednou nečůrá ani nekaká, tak jí chci vzít, řev jak sviňa, tak jí tam nechám, jdu si po svých věcech a pak tam dojdu a je hotovo :) - asi je po tátovi, ten je taky půl dne na záchodě :))

• Citovat
  • Upravit
8651
31.1.12 14:39
rosslyn píše:
Jéžiš..sweet monkey :zed: :pocitac: :zed: :pocitac:

To fakt? 8o Tož to ani nevím, jestli si to vůbec pouštět :lol: Mimochodem stále nabízím tuto úžasnou kapsovou plenu za symbolickou cenu, vzor tygr, u nás využití opravdu nenalezne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
31.1.12 14:43
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:

Nápodobně… A to mi Klárka chodila sama na hrnec od 17 měs. a Jůla „chodí“ poctivě nad umyvadlo (do plíny samozřejmě taky, ale umyvadlo chápe s skoro pokaždé něco udělá) :lol: Zkrátka Ondrášovo nitro je komplikované :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure