Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Anielkha píše:
Jinak bych z toho teda nic nepochopila… a dle mne vic propagovat ty zdravotni aspekty.
No mi to přišlo, že šlo jen o to, ukázat, že je to lehké jako jednorázovka. ![]()
Kdybyste měly zájem, mám 3ks ve velikosti L/XL na patentky, zelenou s bílým lemováním, oranžovou s bílým a béžovou s oranžovobílým proužkem na lemovce. Jsou prané, hrubší ale funkční. Prodám za 200,–/ks + poštovné, kdo si vezme všechny 3, tak za 600,– včetně poštovného
Pište SZ ![]()
ja myslim, ze to nebylo uplne spatny, rozhodne teda lepsi nez ta reportaz ve zpravach ![]()
Maji: Stela do nočníku nečůrala ještě ani jednou. Já prostě nemám chuť ji tam držet a ona tam vydrží tak 3-4 minuty maximálně, takže pak dám plínu a obléknu. No a mokro ani pokaděno jí v plíně vůbec nevadí. Potvoře. Jako malinká se ozývala, teď nic.
M-a-j-a píše:Anielkha píše:No mi to přišlo, že šlo jen o to, ukázat, že je to lehké jako jednorázovka.
Jinak bych z toho teda nic nepochopila… a dle mne vic propagovat ty zdravotni aspekty.
jo a ze jsou krasne a neni s tim zadna prace… ![]()
Anielkha píše:M-a-j-a píše:jo a ze jsou krasne a neni s tim zadna prace…Anielkha píše:No mi to přišlo, že šlo jen o to, ukázat, že je to lehké jako jednorázovka.
No třeba to na někoho zapůsobí ![]()
Flyingfrog píše:
Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná.
Já jsem taky diletant, možná ještě horší, já ji tam ani neposazuju. Čekám, až bude umět mluvit, pak se dohodneme a bude to za 14 dní skrámovaný ![]()
Jako půl hodiny ji držet na nočníku, to mě ani nenapadlo, i v případě, kdyby tam chtěla vydržet. Nevydržela bych to totiž já, to vím rovnou.
Brunifid píše:Flyingfrog píše:
Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná.Já jsem taky diletant, možná ještě horší, já ji tam ani neposazuju. Čekám, až bude umět mluvit, pak se dohodneme a bude to za 14 dní skrámovaný
Jako půl hodiny ji držet na nočníku, to mě ani nenapadlo, i v případě, kdyby tam chtěla vydržet. Nevydržela bych to totiž já, to vím rovnou.
Ona si tam ale sedá dobrovolně, já jí jen stáhnu pučošky a svlíknu plínu. ![]()
No a taky do nočníku stoupá, strká do něj plyšové pandy, dává si ho na hlavu… ![]()
Moje dítě sice na nočníku dřepět umí, ale to je tak všechno. Jsem holt nedisciplinovaná.Já jsem taky diletant, možná ještě horší, já ji tam ani neposazuju. Čekám, až bude umět mluvit, pak se dohodneme a bude to za 14 dní skrámovaný
Bruni ale já ji tam nedržím
když si hraje a do toho zabraná, tak ji neruším ![]()
Jo Bruni a taky jsem trochu sobecká, protože mi to zaručí klidnou snídani
![]()
Brunifid píše:
Mě bohužel dítě trůní na nočníků půl hodiny (obrazně řečeno), řekne si sama třebas, a pak najednou nečůrá ani nekaká, tak jí chci vzít, řev jak sviňa, tak jí tam nechám, jdu si po svých věcech a pak tam dojdu a je hotovo
- asi je po tátovi, ten je taky půl dne na záchodě ![]()
rosslyn píše:
Jéžiš..sweet monkey![]()
![]()
![]()
To fakt?
Tož to ani nevím, jestli si to vůbec pouštět
Mimochodem stále nabízím tuto úžasnou kapsovou plenu za symbolickou cenu, vzor tygr, u nás využití opravdu nenalezne ![]()
Nápodobně… A to mi Klárka chodila sama na hrnec od 17 měs. a Jůla „chodí“ poctivě nad umyvadlo (do plíny samozřejmě taky, ale umyvadlo chápe s skoro pokaždé něco udělá)
Zkrátka Ondrášovo nitro je komplikované
![]()