Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2402
26.1.12 14:11

Koukala jsem na mamaja. A pochpila jsem to správně? Poskládám čč třeba na draka, dám do ní ještě jednu čč nebo vícevrstvou nebo vkládačku a na mimi připevním snapem a na to ještě kalhotky?

Nebo se ta čč poskládá do obdelníku a dá na kalhotky? Asi jsem blbá, ale moc to nechápu. Když totiž mám vše v jednom, tak ty jsou tvořeny kalhotkami a vnitřními plenymi, většinou vkládačkama. Takže to lze řešit i takto? - svrchňáky, čč na obdelník/vkládačka, separačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.1.12 15:13

vlněné kalhotky

Maminky můžu se zeptat, jaké používáte vlněné kalhotky? Jakou značku a zda odpovídají velikosti popisu? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
26.1.12 15:52

zuzu29 - pochopila jsi to spravne - sklad, do toho dalsi cc na obdelnik, na to separacka. nasadis na dite, zajistis snappi a das svrchnaky

jinak cc a kvalitni PUL jsou urcite nejlevnejsi varianta :palec: k tomu klidne ten sliz. Ja v nem peru- nastrouham mydlo, rozpustim ho v horky vode, prisypu krystalickou sodu (na jedno mydlo 250g) rozmicham, necham vychladnout. Pokadenou plenu pretiram zlucakem nebo mydlem od IV. + k tomu slizu na pleny prisypavam perkarbonat sodny koupeny primo u fichemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
26.1.12 16:03

jo aha, jestli je to nedonošeňátko, tak to NB plenky a S bude super, my měli obříka, tak nám bylo vše brzy malé, ale takto se ti to vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
26.1.12 16:05

jaký myslíš separační pleny, na začátku jsou k ničemu, vše proteče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
26.1.12 16:07

uvidíš, někomu ty čč vyhovují i snapka, mně to šíleně iritovalo, složila jsem dvakrát, snapka se mi zabodla do ruky a už to letělo, pořídila jsem pak baby lucy flanelky a organic velour a na začátek moc spokojena, ale každý je fakt jiný, někoho to moc baví skládat a žehlit a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
26.1.12 16:09

lucisek: mám Baby idea s patentkami, na den úžasné, na noc dvoje Disana, zatím nikdy neprovlhly, pak mám jedny pletené, ale zdá se mi , že budou štípat..vše mám mnohem větší, než by měl nyní mít, protože já musím hodně docpávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.12 16:49

Ahoj holky, budu prodavat 6ks AIO kapsovek od Kisy z Fleru, bez vkladacek, jen telicka (mela jsem je site na zakazku), cena 220,– za kus, uvnitr je bambusovy beranek na ctyrech a na dvou takova jemna tenka bambusova latka, takze vse prirodni. Pokud byste nektera chtela, pisnete mi SZ a ja poslu fotky, jsou uplne nove, pouzite cca 3× kazda, nejak nam proste AIO neprirostly k srdci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
26.1.12 22:51
lucisek_cz píše:
Maminky můžu se zeptat, jaké používáte vlněné kalhotky? Jakou značku a zda odpovídají velikosti popisu? Děkuji moc.

Já měla vlněné Popolinky, ale M-ko je nám už dloho malé. Tak jsem objednala od Hájkovic a od Desconhecidy (z Fleru), obje již spokojenost. Zpočátku kousaly, ale poddalo se to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.1.12 23:04

já používám vlňáky disany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.1.12 08:23

Cel-dotaz :-) Myslíš flís,nebo fleece? Fleece nesaje vůbec,ne? To bych mezi savé materiály vůbec neřadila…No,nebo možná se dozvím něco nového :-) Je jen pro odvádění/udržení vlhkosti,ne?
Jinak sklad spíš novorozenecký na malé mimčo a holky dávají dovnitř i malou bambusovou vkládačku místo čč aby to nebylo moc objemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.12 11:37
Brokianaa píše:
Cel-dotaz :-) Myslíš flís,nebo fleece? Fleece nesaje vůbec,ne? To bych mezi savé materiály vůbec neřadila…No,nebo možná se dozvím něco nového :-) Je jen pro odvádění/udržení vlhkosti,ne?
Jinak sklad spíš novorozenecký na malé mimčo a holky dávají dovnitř i malou bambusovou vkládačku místo čč aby to nebylo moc objemné…

On flís a fleece je to samé… Je to název úpravy látky, takže je potřeba vždycky rozlišovat, jestli má člověk namysli polyesterový nebo bambusový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.1.12 11:39

Dorazily mi ty upravené Easy s flísem (polyesterovým :lol: ) zevnitř kalhotek, mám tu 2× tyrkys, 2× pistácii, 2× čoko, 2× sv. růžovou a po 1 ks tm. růžovou, sv. modrou a oranžovou. Takže kdo chce testovat, pište prosím mail (ne SZ, špatně se mi to tady eviduje a pamatuje). Od první testerky mám zprávu, že změna celkem zabrala, tak snad se to osvědčí i ostatním testerům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.1.12 11:49

Ahoj Ivuš :-)
Už jsem napsala meila :-) Já jsem ochotná vyzkoušet vše :-) Tvoje plíny jsou u nás totiž nej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.1.12 12:10
ivuska.h píše:
Brokianaa píše:
On flís a fleece je to samé… Je to název úpravy látky, takže je potřeba vždycky rozlišovat, jestli má člověk namysli polyesterový nebo bambusový…

Tak by mě zajímalo jako myslela Cel,protože bambusový flís ja supersavý,ne? A polyesterový zase vůbec nesaje,ne? Jinak s tím flís a fleece-já myslela,že je to právě rozdíl,protože vždycky když se psalo o bambusovém tak bylo napsané flís a když o polyesterovém tak fleece… :mrgreen: Možná jen náhoda,ale proto jsem si to tak uložila do mozečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure