Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
31.1.12 22:28
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Ehm. Já budu asi za naprostého de*ila, ale u nás chodí tak z 99% nakupovat jen chlap. A to i DM a tak. Chodil mi i pro tampóny a vložky. Nemám ráda nákupy, fakt ne. Brrrr. Když už, tak po netu, to nemusím nikam chodit. :-)
U nás taky, už jen proto, že já nemám řidičák a táhnout celou smečku na nákup není nic moc. Ale štve mě to, že se nikam pořádně nepodívám :cert:
tak si udelej ridicak:-) beztak se doma nudis :-D ja bych bez nej umrela.jinak testovaci kousek dneska ozkousen ale zrovna vsehny anavy mokry,tak jsem dala dlouhou vkladacku p'tit nechala 4 hodiny.k memu prekvapeni se to na plinu ani nedostalo ;-D co takhle sit mekci a sirsi vkladacky?myslim ze pak to bude skafandr :-) ja osobne bych do izyn jiny vkladacky uvitala,ale tot muj nazor :-)

Řidičák – je to v plánu… Já jsem v 18 normálně hned chtěla a těšila se na to, jenže pak jsme měli havárku s jedním ex, seděla jsem na spolujezdeckém a z mé strany do nás napálilo auto… dohromady mi nic nebylo, ale dost jsem se od té doby bála a měla nepřiměřené reakce na auta přijíždějící zprava :roll: Teď už je to dobré, navíc mi fakt vadí, že nejsem mobilní, všude nás musí vozit manžel a já když chci do obchodu pro nějaké látky nebo tak, tak se musím pokaždé doporošovat a to mě nebaví :lol:

Vkládačky do Easy – ano, experiment s materiálem vkládaček je v plánu, ale prvně jsem chtěla vyzkoušet tu změnu kalhotek, aby se dalo rozlišit, jaké mají jednotlivé změny dopady na funkci. Kdyžtak si tam můžeš zkusit nacvakat dvě dlouhé vkládačky z kalhotkovek, jestli máš doma.
kdyz ja bych si pfedstavovala nejaky sirsi,aby zapadly az po okraj ;-D jsem vecne nespokojena,ja vim.ale u normalnich mi vyhovujou,jen ty easy mi prijdou takovy skrobeny a tvrdy,oproti tem hebkejm,skladam na kluka.
S tou havarkou to chapu,ja videla jak transit primo prede mnou to narval do proti nakladaku a jeste jsem tam pak asistovala.ten ridic umrel,ja se ho predtim dotykala.muzu ti rict ze jsem mela hrozny problem s predjizdenim a ve sluzbe jsem dostala transita a ze budu ridit,normalne jsem se rozbrecela,jak jsem se bala.a dodeska se bojim rychly jizdy,uplne citim jak se ty kola smekaj a my umirame.a predevsim se bojim jako spolujezdec
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.1.12 22:55
doriang píše: Ženy, omlouvám se že sem tak vpadnu… ale jsem hrozně nadšená a potřebuju to někomu sdělit - naše mládě nejmenší už potřebuje jen plínu na noc, takže jsme skončili u papírovek… jenže ty došly a v 8 večer je shánět nepojedu, tak jsem sáhla do skříně pro nachystaný Anavy na mládě budoucí a ony sedí a jsou tak úžasně malý, že Elis ani nepřijde, že má na zadku látkovku :mrgreen: :mrgreen: Ivusko - děkuju :mrgreen: teď ještě přesvědčit muže, že rozhodně potřebujeme rozšířit zásoby Anav :lol: :lol:

Takže jsem Tě překecala na anavy? To jsem ráda. Až odplenkuješ to poslední, tak se hlásím na odkup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.1.12 23:02

Jinak chlap chodí taky nakupovat často, v poslední době čím dál častěji… A musím ho pochválit, v pátek jsem šla do kostela dřív, on měl za úkol sbalit sebe a mládě a dorazit za mnou. Takže sbalil vše potřebné do tašky, hodil si sám mládě na záda do manducy a oblíkl si AW bundu. :potlesk: zatím jsem mu při tom vždy pomáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.2.12 19:51

Holky, a ta diskuze u toho pořadu Sama Doma kde byli ty látkovky - to zase stojí za to :zed:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
1.2.12 20:06
PetkaK píše:
Holky, a ta diskuze u toho pořadu Sama Doma kde byli ty látkovky - to zase stojí za to :zed:

Hoď link.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
1.2.12 20:11
Brunifid píše:
PetkaK píše:
Holky, a ta diskuze u toho pořadu Sama Doma kde byli ty látkovky - to zase stojí za to :zed:
Hoď link.

http://www.ceskatelevize.cz/…oma/diskuse/ je to ale hodně nepřehledné - mají tam diskuzi k celému pořadu, takže se tam prolínají témata.

• Citovat
  • Upravit
5502
1.2.12 21:24

Já jsem tak strašně uštvaná matka :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.2.12 21:28
Brokianaa píše:
Já jsem tak strašně uštvaná matka :roll: :mrgreen:

joooo? ale to je teda divný, že ještě najdeš čas, abys vysedávaa u emimina :mrgreen: (Já uštvaná z plínek nejsem, momentálně skoro všechno dělá chlap :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.2.12 21:54

Já teď přemýšlím jestli se mám nechat uštvat anebo se na to vyprdnout.

Popíšu stav - Alžběta si včera a dnes několikrát sedla na nočník a začala tlačit - jediný problém je v tom že je oblečená a má plínu - a když se přikutálím tak byla včera i dnes posraná až za ušima. A teď babo raď? To dítě si evidentně uvědomuje co a kam - jenže je v tom háček - líná těhotná matka :oops: , já fakt nejsem schopná za ní chodit každou minutu a ptát se. Navíc máme ani ne týden čerstvý koberec :( - prostě nevím jestli mám prubnout jí nechat běhat s holou dupkou anebo na to ještě počkat. Navíc jsme i hodně mimo domov. No mám dilema, jestli to už řešit nebo počkat na teplejší dny. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
8651
1.2.12 22:03
PetkaK píše:
Já teď přemýšlím jestli se mám nechat uštvat anebo se na to vyprdnout.Popíšu stav - Alžběta si včera a dnes několikrát sedla na nočník a začala tlačit - jediný problém je v tom že je oblečená a má plínu - a když se přikutálím tak byla včera i dnes posraná až za ušima. A teď babo raď? To dítě si evidentně uvědomuje co a kam - jenže je v tom háček - líná těhotná matka :oops: , já fakt nejsem schopná za ní chodit každou minutu a ptát se. Navíc máme ani ne týden čerstvý koberec :( - prostě nevím jestli mám prubnout jí nechat běhat s holou dupkou anebo na to ještě počkat. Navíc jsme i hodně mimo domov. No mám dilema, jestli to už řešit nebo počkat na teplejší dny. Co myslíte?

Nezvládla by si sama stáhnout tréningáče? K nim návleky a bylo by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.2.12 22:06
ivuska.h píše:
Nezvládla by si sama stáhnout tréningáče? K nim návleky a bylo by…

Právě že asi ne, nezkoušela jsem to, ale tepláky si zatím sundat neumí i když je má sebevíc volné. To si dokáže líp sundat plínu na sucháč/jednorázovku - jenže těch plín na sucháč mám asi jen pět. :think:

• Citovat
  • Upravit
Any11
1.2.12 22:08
PetkaK píše:
ivuska.h píše:
Nezvládla by si sama stáhnout tréningáče? K nim návleky a bylo by…
Právě že asi ne, nezkoušela jsem to, ale tepláky si zatím sundat neumí i když je má sebevíc volné. To si dokáže líp sundat plínu na sucháč/jednorázovku - jenže těch plín na sucháč mám asi jen pět. :think:

Peto, ja bych to riskla.. uvidis.

• Citovat
  • Upravit
10713
1.2.12 22:09

No Peti to taky řeším. Ale u nás se střídají dny velkých úspěchů a pak zase dny velkých neúspěchů. Takže to asi ještě nemá cenu, navíc teď je nemocný, tak je to ještě horší. Budí se ze spaní, takže já sice nejsem líná těhotná, ale unavená těhotná :-D

Já zase řeším, jestli ho mám nějak nutit kadit na nočník. On to tam prostě neudělá, i když to poznám a chytim ho včas. To si radši počká na plínu a za 5 minut to tam je. Ale co má ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.2.12 22:20

Jak já to mám snadné – my máme jen ty neúspěchy :lol: Ale už aspoň odkýve, že kadil, když se ho zeptám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.2.12 07:02
ivuska.h píše:
Jak já to mám snadné – my máme jen ty neúspěchy :lol: Ale už aspoň odkýve, že kadil, když se ho zeptám :roll:

Tak Šimon nekýve, ale když se zeptám, tak se otočí a kde do koupelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí