Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Malý jí taky více méně s náma-pokud třeba udělám něco ostrého,nebo nevhodného pro něj (přecejen pořád ještě jí mačkané,krájené jídlo) tak mu třeba udělám polívku-vývar,zeleninovou… Manžel když má ranní tak jí v práci a sobě vařím tak nějak jen polívku,nebo něco hodně jednoduchého. Ale když jí David doma tak musí být maso
Jinak to pro něj není plnohodnotný oběd…
Dík za odpovědi ![]()
Brokianaa píše:
Ale když jí David doma tak musí být masoJinak to pro něj není plnohodnotný oběd…
To mám doma úplně to samý ![]()
Brokianaa píše:
Maminky starších dětí:-) Jdu pro neplenkovou radu:-))) kolikrát do týdne dáváte dětem maso? Myslím těm starším jak rok… Do roku a půl jsem dávala každý den kousíček,ale myslím,že každý den to nutné není,ne? Myslím,že klidně může mít některé dny jen zeleninu,ne…?
já dávám, když máme my tak cca 4× - když není maso má vejce nebo luštěniny
ale madam je pribiňáčko a jogurto žrout, takže bílkovinu dostane v tomhle
navíc by jí maťo
pasovala ideálně ve formě párečků a to teda ne…
PetkaK píše:
Bruni - gratulace
K tomu, že denně musím vařit maso?
![]()
Brokianaa píše:
Jé,taky gratulujuHolky vy jste ploditelky
Taky gratuluju
![]()
Brunifid píše:PetkaK píše:K tomu, že denně musím vařit maso?
Bruni - gratulace![]()
Jinak taky moc gratuluju ![]()
Brunifid píše:
pomeranca: Jsem ráda, že jsem Tě nezklamala
ty? nikdy ![]()
jeee bruni gratuluju
a teda zavidim, ja bych uz do dalsiho sla, ale jaksi se u nas nesoulozi ![]()
holky ted mi chlap vypravel, ze koukal na cerny ovce a delali tam testy porovnani praciho ucinku u tech kouli, ruznych druhu a mydlovych orechu a orechy to prej projely, i proti obyc. teply vode, tak jsem si pripadala jako debil ![]()
lenholka píše:
holky ted mi chlap vypravel, ze koukal na cerny ovce a delali tam testy porovnani praciho ucinku u tech kouli, ruznych druhu a mydlovych orechu a orechy to prej projely, i proti obyc. teply vode, tak jsem si pripadala jako debil
Jo tato informace už šla v novinách nebo kde jsem to četla, a taky jsem čuměla jako puk. Já v ořechách teda peru jen plíny, ale všichni víme jak ty plíny někdy vypadají a jsou vyprané vždy, pravdou teda je že je předeperu žlučákem. Takže možná to vypere ten žlučák a ne ořechy. ![]()
lenholka píše:
jeee bruni gratulujua teda zavidim, ja bych uz do dalsiho sla, ale jaksi se u nas nesoulozi
A z toho si nic nedělej, někdy stačí jednou a jsi v tom
- teda u nás to teď tak bylo, a to dokonce dvakrát v krátké době po sobě, až manžel nadával že si jednou užije a je z toho hned dítě ![]()
PetkaK píše:lenholka píše:Jo tato informace už šla v novinách nebo kde jsem to četla, a taky jsem čuměla jako puk. Já v ořechách teda peru jen plíny, ale všichni víme jak ty plíny někdy vypadají a jsou vyprané vždy, pravdou teda je že je předeperu žlučákem. Takže možná to vypere ten žlučák a ne ořechy.
holky ted mi chlap vypravel, ze koukal na cerny ovce a delali tam testy porovnani praciho ucinku u tech kouli, ruznych druhu a mydlovych orechu a orechy to prej projely, i proti obyc. teply vode, tak jsem si pripadala jako debil
ja davam teda zlucak malokdy a v posledni dobe mi ty pliny smrdely a tak jsem si koupila nejakej dm prasek a v nem ted peru a je to o neco lepsi, tak nevim, no dalsi pytel uz mi doma asi neprojde (orechu) ![]()
Broki, já teda denně nedávala nikdy. Prostě je to jak kdy - jednou máme třeba navařeno na 3 dny dopředu, tak má maso 3× za sebou, a pak třeba 3dny nic. Jindy vařím denně něco jiného, tak je maso jen jednou týdně. Prostě jak to vyjde.