Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
7.2.12 15:10

Broki, já teda denně nedávala nikdy. Prostě je to jak kdy - jednou máme třeba navařeno na 3 dny dopředu, tak má maso 3× za sebou, a pak třeba 3dny nic. Jindy vařím denně něco jiného, tak je maso jen jednou týdně. Prostě jak to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
5502
7.2.12 16:02

Malý jí taky více méně s náma-pokud třeba udělám něco ostrého,nebo nevhodného pro něj (přecejen pořád ještě jí mačkané,krájené jídlo) tak mu třeba udělám polívku-vývar,zeleninovou… Manžel když má ranní tak jí v práci a sobě vařím tak nějak jen polívku,nebo něco hodně jednoduchého. Ale když jí David doma tak musí být maso :zed: Jinak to pro něj není plnohodnotný oběd…
Dík za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.2.12 16:04
Brokianaa píše:
Ale když jí David doma tak musí být maso :zed: Jinak to pro něj není plnohodnotný oběd…

To mám doma úplně to samý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5086
7.2.12 16:07
Brokianaa píše:
Maminky starších dětí:-) Jdu pro neplenkovou radu:-))) kolikrát do týdne dáváte dětem maso? Myslím těm starším jak rok… Do roku a půl jsem dávala každý den kousíček,ale myslím,že každý den to nutné není,ne? Myslím,že klidně může mít některé dny jen zeleninu,ne…?

já dávám, když máme my tak cca 4× - když není maso má vejce nebo luštěniny ;) ale madam je pribiňáčko a jogurto žrout, takže bílkovinu dostane v tomhle ;) navíc by jí maťo :D pasovala ideálně ve formě párečků a to teda ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.2.12 16:08

Bruni - gratulace :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5502
7.2.12 16:11

Jé,taky gratuluju :kytka: Holky vy jste ploditelky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.2.12 16:18
PetkaK píše:

K tomu, že denně musím vařit maso? 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Any11
7.2.12 16:53
Brokianaa píše:
Jé,taky gratuluju :kytka: Holky vy jste ploditelky :lol:

Taky gratuluju ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10713
7.2.12 16:54
Brunifid píše:
PetkaK píše:
K tomu, že denně musím vařit maso? 8o :mrgreen:
:lol: no to bys nebyla ty, abys nepronesla něco takového :pankac:

Jinak taky moc gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.2.12 17:10

pomeranca: Jsem ráda, že jsem Tě nezklamala  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
7.2.12 17:36
Brunifid píše:
pomeranca: Jsem ráda, že jsem Tě nezklamala :mrgreen:

ty? nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.2.12 19:15

jeee bruni gratuluju :potlesk: a teda zavidim, ja bych uz do dalsiho sla, ale jaksi se u nas nesoulozi :nevim:

holky ted mi chlap vypravel, ze koukal na cerny ovce a delali tam testy porovnani praciho ucinku u tech kouli, ruznych druhu a mydlovych orechu a orechy to prej projely, i proti obyc. teply vode, tak jsem si pripadala jako debil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.2.12 19:21
lenholka píše:
holky ted mi chlap vypravel, ze koukal na cerny ovce a delali tam testy porovnani praciho ucinku u tech kouli, ruznych druhu a mydlovych orechu a orechy to prej projely, i proti obyc. teply vode, tak jsem si pripadala jako debil :roll:

Jo tato informace už šla v novinách nebo kde jsem to četla, a taky jsem čuměla jako puk. Já v ořechách teda peru jen plíny, ale všichni víme jak ty plíny někdy vypadají a jsou vyprané vždy, pravdou teda je že je předeperu žlučákem. Takže možná to vypere ten žlučák a ne ořechy. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.2.12 19:22
lenholka píše:
jeee bruni gratuluju :potlesk: a teda zavidim, ja bych uz do dalsiho sla, ale jaksi se u nas nesoulozi :nevim:

A z toho si nic nedělej, někdy stačí jednou a jsi v tom :) - teda u nás to teď tak bylo, a to dokonce dvakrát v krátké době po sobě, až manžel nadával že si jednou užije a je z toho hned dítě :))

• Citovat
  • Upravit
4509
7.2.12 19:27
PetkaK píše:
lenholka píše:
holky ted mi chlap vypravel, ze koukal na cerny ovce a delali tam testy porovnani praciho ucinku u tech kouli, ruznych druhu a mydlovych orechu a orechy to prej projely, i proti obyc. teply vode, tak jsem si pripadala jako debil :roll:
Jo tato informace už šla v novinách nebo kde jsem to četla, a taky jsem čuměla jako puk. Já v ořechách teda peru jen plíny, ale všichni víme jak ty plíny někdy vypadají a jsou vyprané vždy, pravdou teda je že je předeperu žlučákem. Takže možná to vypere ten žlučák a ne ořechy. :nevim:

ja davam teda zlucak malokdy a v posledni dobe mi ty pliny smrdely a tak jsem si koupila nejakej dm prasek a v nem ted peru a je to o neco lepsi, tak nevim, no dalsi pytel uz mi doma asi neprojde (orechu) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure