Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni, též gratuluju!
Maso – u nás 2× týdně. Manžel je kvazi-vegetarián, jí jen maso zvířat, který žila ve slušných podmínkách. Takže kupuju vepřové a hovězí ze Sasovské bio farmy.
lenholka píše:
ja bych uz do dalsiho sla, ale jaksi se u nas nesoulozi
U nás teď taky moc ne
Asi vyčerpáním z výroby ![]()
Aby nevznikla mýlka, napráším teda sebe jakožto viníka ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:U nás teď taky moc ne
ja bych uz do dalsiho sla, ale jaksi se u nas nesouloziAsi vyčerpáním z výroby
Aby nevznikla mýlka, napráším teda sebe jakožto viníka
Jak viníka? Jsem myslela že na výrobu musej být dva…nebo sis schválně nevzala prášek? ![]()
pomeranca píše:
Jak viníka? Jsem myslela že na výrobu musej být dva…nebo sis schválně nevzala prášek?
Viníka jakože kdybychom vyráběli tím stylem, co teď, tak se asi nedočkáme. Vloni to bylo ještě dobrý ![]()
Ahoj, dostala jsem plinku PopIn a ma na zadni casti takovy maly suchy zip (moc nechapu na co tam je, napadlo me ze na zapnuti suchacu napr. pri prani jak mam u Imse Vimse) kdyz sava plenka se pripina na patentky vzadu. Ale prcek mel podrazdnou kuzi v tomto miste (jinde ne takze to bude z toho suchace) mate nekdo PopInky? A vysvetlite mi na co tam je? Nejradeji bych ho vyparala, jinak nam celkem sedi…
Kkomik píše:
Ahoj, dostala jsem plinku PopIn a ma na zadni casti takovy maly suchy zip (moc nechapu na co tam je, napadlo me ze na zapnuti suchacu napr. pri prani jak mam u Imse Vimse) kdyz sava plenka se pripina na patentky vzadu. Ale prcek mel podrazdnou kuzi v tomto miste (jinde ne takze to bude z toho suchace) mate nekdo PopInky? A vysvetlite mi na co tam je? Nejradeji bych ho vyparala, jinak nam celkem sedi…
Je tam právě na to praní - zapneš tam ty dva sucháče s křidýlek a pereš to, aby se ti nenachytali na nezapnuté sucháče další plíny.
jj, pop in taky mám a sucháč je tam kvůli tomu praní, pokud malýho dráždí na zádíčkách, jde to ohnout, zkoušela jsem to. Teď jsem dokoupila dalších několik pop in ve slevě, protože maj teď tu novou generaci, tak vyprodávaj ty staré a to jsem si říkala, že už utrácet nebudu
Ale nám vyhovujou, takže aspoň nebudu tolik závislá na tom, jak rychle mi to bude schnout ![]()
No a teda půlku čtvercovek už teď mám rozdrbaných a kupovali jsme nové a to teprv zítra končíme šestinedělí a na zadek jdou minimálně, mám je spíš na blinkačku… ![]()
nechávám si šít svrchní kalhotky z PULu a pak jedny AIO - a paní je dělá buď s kapsou nebo všívá savé jádro (2 vrstvi flízu) nebo pro volně vlož. vkládačky … doporučily byste mi něco? a ještě dotaz: vnitřek máte z jakého materiálu???
děkuju ![]()
Ahoj,
chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti s látkovkama v kombinaci s vojtovou metodou. Byla jsem dneska s malým poprvé na cvičení, asi nic vážnýho, jen si víc oblíbil pravou stranu a má tam pořád otočenou hlavičku
. Až doma mě napadlo, jestli na to látkovky třeba nemají nějaký vliv, že se v nich jakoby hůř hýbe, když dávám novor. sklad
Nemáte s tím některá zkušenost?
Marr píše:
Ahoj,
chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti s látkovkama v kombinaci s vojtovou metodou. Byla jsem dneska s malým poprvé na cvičení, asi nic vážnýho, jen si víc oblíbil pravou stranu a má tam pořád otočenou hlavičku. Až doma mě napadlo, jestli na to látkovky třeba nemají nějaký vliv, že se v nich jakoby hůř hýbe, když dávám novor. sklad
Nemáte s tím některá zkušenost?
Moje dcerka je narozená o 5 týdnů dřív, vojtovku teda cvičit nemusíme, od 6 týdnů dávám novosklad, těď je jí 5 měsíců a doktor říkal, že bych jí měla trochu brzdit, je dost akční, obrací se na bříško, atd… Takže podle mě to nemá souvislost, naopak si myslím, že se miminka líp „osvalí“:) Vem si že za nás jsme měli na prdelkách mnohem větší balíky. ![]()
Marr tohle s látkou nemá nic společnýho, musíš jí polohovat, obestel jí plínkama, aby byla otočená na druhou stranu a bude to dobrý ![]()
Elfans Betouš je taky o pět neděl dřív a Dr. mi taky říkala že jí mám brzidt, všechno měla dřív než normálně narozený děti
ty holky jsou prostě fofrnice ![]()
Ahoj, s dovolením se nenápadně vetřu
, mám na vás dotaz.
Cca rok používám plenky Anavy - mám z nich látkovou vábavu na den, na noc mám jiný plenky. Do toho ještě používám zavazovačky. Jedna plenka se mi roztrhala (okolo těch patentek, co se zmenšuje) a vytáhla se gumička. Plenku jsem úspěšně reklamovala. Bohužel jsem si teď všimla, že je trhá další plenka a celkově na třech povolili gumičky (na zádíčkách, jedna na nožičce) - na těch co nejvíc používám, to zn. že je peru ob den, na 60, otáčka na 600. No, čekám další mimčo, tak jsem myslela, že s nimi bez problémů vydržím a teď tohle
. Moc to nechápu, když všichni píšete, že je máte bez problémů, po pár dětech plně funkční. To si pak příjdu jak idiot, že snad ani neumím prát. Nechápu, kde se stala chyba
.
Každopádně jsem přemýšlela, zda je reklamovat, protože takhle to bude vypadat, jako kdybych se o ně pořádně nestarala (jeden vadný kus budiž, ale 4) … a ještě k tomu začínám mít obavy, jak dopadnou další plenky, co je používám víc (některé si více šetřím, ty jsou jak nové). Za tu cenu jsem se domnívala, že vydrží min 2 děti a ne jen rok … Moc mě to mrzí, pořád jsem si myslela, že dokonalejší plenky snad ani nejsou ![]()
Dělaly se vám díry taky, praskly gumičky? Reklamovali byste, nebo byste se s tím prostě smířili???
Jancic ja nektere anavy jedu uz druhe dite a nemam s nema zadny takovy problem. Urcite reklamuj,myslim ze trebas narazila na nejakou varku vadnych gumicek
dokonce nektere pleny co mam uz na druhe jsou peknejsi nez ty noveji porizene
ale zalezi to opravdu na vzoru latky
Ja tez peru obden a na 60 a opravdu mam z 90% jen same anavky…