Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Marr mladsi mam od narozeni v latkovkach a na pohyb to nemelo zadny vliv
od 10 mesicu uz dokonce chodi
starsi byla do roka v papirovkach a vyvoj mela stejny jako mladsi ![]()
Jancic jeste me napadlo jak pleny susis? Nesusis je treba na topeni?
janci, divný
já mám taky téměř samé anavy a ťuk, ťuk, ťuk, drží
nepamatuješ si, jestli jsi je nekupovala nějak najednou? myslím ty pokažené. a jak jako povolila gumička? anavy mají gumičky prošívané, takže jen tak povolit nemůže ![]()
Nesuším je na topení, suším na sušáku - tam je ani neveším na kolíky, jen přehazuju, v létě na šňůře venku - proto moc nechápu, že se mi to stalo.
Faktury si schovávám, všechny plenky co mám, tak jsem postupně kupovala v období asi 2 měsíců, všechny, co jsou vadný, byly z jedný várky - ty jsou nejvíc používaný. Krom toho máme asi tři roky starou pračku, jednu z nejlepších, co se v tý době prodávala, takže z té strany by to mělo být taky ok.
Gimička není na zádech nařasená, ale prostě jak kdyby tam nabyla, to samé na noze - nevím, kdy jsem si toho prvně všimla, už je to delší doba, říkala jsem si, že se na to vyprdnu (s tím se dá žít
), ale když se začly dělat i ty díry, tak jsem o reklamaci začla uvažovat …
Asi Anavy napíšu, uvidím, co oni na to …
Právě že vím, že se je všichni chválí, jak jsou nesmrtelný, tak jsem si říkala, jestli se tu neobjeví někdo se stejným problém, že bych pak třeba přišla na kloub, proč se tak stalo a tím ochránila další plenky před zničením.
janci, tak to byla asi fakt nějaká podezřelá várka
třeba se zrovna zaučovala nějaká nová švadlena a neměla to ještě „v paži“ ivusce určitě napiš, za to nic nedáš ![]()
prosím potřebovala bych radu: chtěla bych začít používat látkovky mám dcerku ta má pleny jen na noc a synka 2měsíce,co potřebuji,jaké kalhotky a pleny,dají se koupit nějaké které by mohli používat oba? Nemůžu do toho investovat tisíce,alespoň ne najednou,tak bych potřebovala radu než nakráčím do obchodu,nebo je lepší koupit přes internet? Děkuji moc za rady.
Izi se mi dnes podruhe vycurala do nocniku
a to jsem ji vybalila z mokre pleny,posadila na nocnik,strcila ji do ruky katalog s hrackama, odnasim plenu do koupelny,prijdu a tam louze jak amerika
tak brzo vas tady asi opustim natrvalo
![]()
mirii to se mas, u nas totalni bojkot a to jeste tyden zpatky tam i posedela a k veceru udelala pidi louzicku, ted je jak prkno a musela bych ji zlomit v pase aby si sedla
pritom vi co po ni chci, kdyz udela louzi na zem nebo bobek tak vezme ubrousky a jde to uklizet
U nás nočník jak kdy ![]()
Holky, co by jste doporučili na odkoušení pro kluka 21m který je v jednorázovkách a maminka to s nim chce zkusit v látce? Koukala se na nějaké plíny a líbí se jí tyto http://moderni-latkove-pleny.cz/…ci-sada.html a tyto http://moderni-latkove-pleny.cz/…-3-pack.html, ale já je neznám tak nevím. Znáte je?
Asi jí půjčím anavu na vyzkoušení, ale pak jí nemám co půjčit neb skoro nic jiného nemáme.
teda ja bych do toho nesla uz kvuli ty cene
a to nade mnou kroutila kamoska ocima ze mam pliny za 4kila
jinak ty pliny neznam ![]()
Cena je ale za dva kusy,tak to neni tak silene, nicmene nesla bych do neodzkouseneho
snad se najde nekdo kdo je mel ![]()
Ja to s Izi nehrotim, na nocnik ji dam jen kdyz si zase vzpomenu,nejak me ty ambice odplenkovat co nejdriv dite presly
Takze sem jeste obcas zajdu nakouknout i tak ![]()
Lenholko Deniska mela taky takove bojkoty, kdyz na nocnik nechtela tak jsem to nezkusila treba mesic a pak zas…hlavne ji tam neposazuj nekolikrat denne ![]()
Já doma jednu lolipop mám a není tak špatná. Saje celkem slušně. Jen mi celkem zhrubla, ale mám ji z druhhé ruky.
lenholka píše:
teda ja bych do toho nesla uz kvuli ty cenea to nade mnou kroutila kamoska ocima ze mam pliny za 4kila
jinak ty pliny neznam
Ale oboje jsou to sady, v jedné 2 plenky, v druhé 3, tak to asi není až tak drahé. ![]()
PetkaK píše:
U nás nočník jak kdy![]()
Holky, co by jste doporučili na odkoušení pro kluka 21m který je v jednorázovkách a maminka to s nim chce zkusit v látce? Koukala se na nějaké plíny a líbí se jí tyto http://moderni-latkove-pleny.cz/…ci-sada.html a tyto http://moderni-latkove-pleny.cz/…-3-pack.html, ale já je neznám tak nevím. Znáte je?
Asi jí půjčím anavu na vyzkoušení, ale pak jí nemám co půjčit neb skoro nic jiného nemáme.
Peťo ty Babba+Boo jsou za ty prachy celkem v pohodě. Mám jednu na testování a saje dobře a měla jsem strach co to bude za šmejda a žádný šmejd to není. Lollip budou ale pro kámošku ideální - kor když už má tak velké dítě - dají se koupit totiž i po kusech a stojí 240kč/ks! Je to bambuska - dřív stávala 270kč, ale je na ně nejspíš celý tento rok akce ![]()
PetkaK píše:lenholka píše:Ale oboje jsou to sady, v jedné 2 plenky, v druhé 3, tak to asi není až tak drahé.
teda ja bych do toho nesla uz kvuli ty cenea to nade mnou kroutila kamoska ocima ze mam pliny za 4kila
jinak ty pliny neznam
joooo tak to jsem vubec nekoukala, jenom jsem jukla na plinu na cenu a smitec ![]()
no mirii ja bych ji spis posazovala nekolikrat denne aby si zvykala… ted vecer si sla sama sednout, s plinou ze
ale aspon si tam sedla