Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
13.2.12 11:51

Prosím vás, nevíte jaký je reálný rozdíl mezi Popolini Vento a Haipa Daipa? Střihově mi přijdou naprosto stejné :) Jen haipa vypadá líp, protože má hezčí barvičky :lol: Nemá někdo ozkoušeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.2.12 12:28

Čau Haňule :) ..Jo, střihy jsou to podobné a ty svrchňáky i stejně sedí, alespoň naší malé. Vento jsou nudné - jen bílé, ale o hodně levnější než Haipy, takže je to pak spíš o vkusu…Ten PUL mi na nich přijde podobný a Venta jsou nesmrtelné :mrgreen: ..Haipy tak dlouho netestuju, tak o nich to samé nemůžu napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
13.2.12 13:02

Díky :) Koukám že jsi jen o 6 neděl „pozadu“ :lol: Tenhle podzim byl opravdu plodný :lol:

Právě že přemýšlím, zda má smysl dávat 200kč navíc „jen“ kvůli slonům :think: Když jsou ty kalhotky stejně pod oblečením. Možná k doktorce, na repzrezentaci v čekárně :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.2.12 13:07
Hanule píše:
Díky :) Koukám že jsi jen o 6 neděl „pozadu“ :lol: Tenhle podzim byl opravdu plodný :lol:Právě že přemýšlím, zda má smysl dávat 200kč navíc „jen“ kvůli slonům :think: Když jsou ty kalhotky stejně pod oblečením. Možná k doktorce, na repzrezentaci v čekárně :think: :lol:

Kruci Haňule!!! Já si vůbec nevšimla!!! Moc gratuluju…No já si říkala, že už jsi se pak neozvala skrz ty vložky :-D - nebyly potřeba!! Se picnu!!! A co to bude víte :-)…No já na ty Popolinky nedám na novorozenecké sklady a větší plíny dopustit :palec: - za málo peněz, hodně muziky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.2.12 13:13
Hanule píše:
Díky :) Koukám že jsi jen o 6 neděl „pozadu“ :lol: Tenhle podzim byl opravdu plodný :lol:Právě že přemýšlím, zda má smysl dávat 200kč navíc „jen“ kvůli slonům :think: Když jsou ty kalhotky stejně pod oblečením. Možná k doktorce, na repzrezentaci v čekárně :think: :lol:

jojo podzim byl plodný ;) :D
Já bych dala o 200,– víc za sloníky :D chichi zuza mě kritizovala za srdíčka na kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.2.12 13:14

mmch anavy taky kupujete kvůli vzorům a pak je cpete ještě pod svrchňáčky ;) a pak pod oblečení - takže za mě SLONÍCI!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.2.12 13:17
mabis píše:
Hanule píše:
Já bych dala o 200,– víc za sloníky :D chichi zuza mě kritizovala za srdíčka na kluka :D

:P :P :P - tož srdíčka na kluka mi přišly holt moc :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.2.12 13:20
zelazuzu píše:
mabis píše:
Hanule píše:
Já bych dala o 200,– víc za sloníky :D chichi zuza mě kritizovala za srdíčka na kluka :D
:P :P :P - tož srdíčka na kluka mi přišly holt moc :lol: :mrgreen:

a mě se líbí a pak jdu od větších i do sloníků ;) a vůbec s tebou už nebudu mluvit, protože ty mi pak něco ukážesš a mě se to líbí a musím to mít a manžel mě brzo zabije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.2.12 13:24

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..neboj, už nebudu zakazovat nic…Hlavně prosím synka neoblékej do růžové kombinézy po Emičce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.2.12 13:29
zelazuzu píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..neboj, už nebudu zakazovat nic…Hlavně prosím synka neoblékej do růžové kombinézy po Emičce :-D

jooo a prý ještě může nosit Hyneček i její boty (pro nezúčastněné, manžel chce aby náš chlapeček nosil věci po starší ségře - i ty fakt hodně růžové) no což, ty kytičky bych na nich přežila, ale to že mu letní boty asi budou v zimě, mu nedošlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.2.12 13:36

:-D - Ti chlapi…to je fakt někdy síla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.2.12 13:48

HD sloníci :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
13.2.12 15:33

No, já už si odůvodnila proč případně kupovat růžové třeba plenky, dudlíky či flašku, i kdyby to byl kluk… JÁ jsem přeci taky holčička :lol: Má to tu na emimi tak spousta mamin :lol: Jen oblečení by tedy měl klučičí. Tentokráte nám vyšlo fakt překvapení, TEORETICKY by to do třetice měla být holka (dle náznaků doktora), ale to se uvidí až pak :lol:

Plenky od Anavy tady taky mám holčičí, i růžové svrchňáčky s medvědy :lol:

Na oblékání je u nás síla babička (má matka), neustále nosí holčičí věci po sousedovi, že on to přeci taky nosil (po starší sestře) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.2.12 13:45

Přišel balíček z USA, jsem nadšena! Je jí to ještě poněkud velké, ale aspoň jí to vydrží :lol: Nejsou tam moc vidět krásné černé capáčky Robeez, jsou jak nové a stály v přepočtu jen 160 Kč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
14.2.12 14:40
ivuska.h píše:
Přišel balíček z USA, jsem nadšena! Je jí to ještě poněkud velké, ale aspoň jí to vydrží :lol: Nejsou tam moc vidět krásné černé capáčky Robeez, jsou jak nové a stály v přepočtu jen 160 Kč!

Nakoukla jsem , a tedy :palec: nádherný …
Béééé , škoda že to uz si nikdy nepořídíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure