Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Prosím vás, nevíte jaký je reálný rozdíl mezi Popolini Vento a Haipa Daipa? Střihově mi přijdou naprosto stejné
Jen haipa vypadá líp, protože má hezčí barvičky
Nemá někdo ozkoušeno?
Čau Haňule
..Jo, střihy jsou to podobné a ty svrchňáky i stejně sedí, alespoň naší malé. Vento jsou nudné - jen bílé, ale o hodně levnější než Haipy, takže je to pak spíš o vkusu…Ten PUL mi na nich přijde podobný a Venta jsou nesmrtelné
..Haipy tak dlouho netestuju, tak o nich to samé nemůžu napsat.
Díky
Koukám že jsi jen o 6 neděl „pozadu“
Tenhle podzim byl opravdu plodný ![]()
Právě že přemýšlím, zda má smysl dávat 200kč navíc „jen“ kvůli slonům
Když jsou ty kalhotky stejně pod oblečením. Možná k doktorce, na repzrezentaci v čekárně
![]()
Hanule píše:
DíkyKoukám že jsi jen o 6 neděl „pozadu“
Tenhle podzim byl opravdu plodný
Když jsou ty kalhotky stejně pod oblečením. Možná k doktorce, na repzrezentaci v čekárně
![]()
Kruci Haňule!!! Já si vůbec nevšimla!!! Moc gratuluju…No já si říkala, že už jsi se pak neozvala skrz ty vložky
- nebyly potřeba!! Se picnu!!! A co to bude víte
…No já na ty Popolinky nedám na novorozenecké sklady a větší plíny dopustit
- za málo peněz, hodně muziky.
Hanule píše:
![]()
jojo podzim byl plodný
![]()
Já bych dala o 200,– víc za sloníky
chichi zuza mě kritizovala za srdíčka na kluka ![]()
mmch anavy taky kupujete kvůli vzorům a pak je cpete ještě pod svrchňáčky
a pak pod oblečení - takže za mě SLONÍCI!!!!
mabis píše:Hanule píše:jojo podzim byl plodný
![]()
![]()
Já bych dala o 200,– víc za sloníkychichi zuza mě kritizovala za srdíčka na kluka
- tož srdíčka na kluka mi přišly holt moc
![]()
zelazuzu píše:mabis píše:Hanule píše:jojo podzim byl plodný
![]()
![]()
Já bych dala o 200,– víc za sloníkychichi zuza mě kritizovala za srdíčka na kluka
![]()
![]()
- tož srdíčka na kluka mi přišly holt moc
![]()
a mě se líbí a pak jdu od větších i do sloníků
a vůbec s tebou už nebudu mluvit, protože ty mi pak něco ukážesš a mě se to líbí a musím to mít a manžel mě brzo zabije ![]()
..neboj, už nebudu zakazovat nic…Hlavně prosím synka neoblékej do růžové kombinézy po Emičce ![]()
zelazuzu píše:![]()
![]()
..neboj, už nebudu zakazovat nic…Hlavně prosím synka neoblékej do růžové kombinézy po Emičce
jooo a prý ještě může nosit Hyneček i její boty (pro nezúčastněné, manžel chce aby náš chlapeček nosil věci po starší ségře - i ty fakt hodně růžové) no což, ty kytičky bych na nich přežila, ale to že mu letní boty asi budou v zimě, mu nedošlo ![]()
No, já už si odůvodnila proč případně kupovat růžové třeba plenky, dudlíky či flašku, i kdyby to byl kluk… JÁ jsem přeci taky holčička
Má to tu na emimi tak spousta mamin
Jen oblečení by tedy měl klučičí. Tentokráte nám vyšlo fakt překvapení, TEORETICKY by to do třetice měla být holka (dle náznaků doktora), ale to se uvidí až pak ![]()
Plenky od Anavy tady taky mám holčičí, i růžové svrchňáčky s medvědy ![]()
Na oblékání je u nás síla babička (má matka), neustále nosí holčičí věci po sousedovi, že on to přeci taky nosil (po starší sestře) ![]()
Přišel balíček z USA, jsem nadšena! Je jí to ještě poněkud velké, ale aspoň jí to vydrží
Nejsou tam moc vidět krásné černé capáčky Robeez, jsou jak nové a stály v přepočtu jen 160 Kč!
ivuska.h píše:
Přišel balíček z USA, jsem nadšena! Je jí to ještě poněkud velké, ale aspoň jí to vydržíNejsou tam moc vidět krásné černé capáčky Robeez, jsou jak nové a stály v přepočtu jen 160 Kč!
Nakoukla jsem , a tedy
nádherný …
Béééé , škoda že to uz si nikdy nepořídíme ![]()