Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
U nás fleecové separačky fungují suprově. Dávám většinou na ven, takže mám asi dobře čůrající dítě.![]()
ivuško: Díky za vlňáčkyyyyyy. Jipipííí, já se tak těším, až přijdou.
zelazuzu: Co to vidí oko mé?
Já vás asi nedočtu, nejsou síly.Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.
Gratuluju! Tos byla ty, kdo říkal, že druhé dítě ani náhodou nebo si to s někým pletu? ![]()
Anielkha píše:Katy2 píše:
Fly taky gratuluji.
A to jste plánovali? Pamatuji si dobře, že jsi to psala ty, že ti stačí jedno dítě?Nebo to byl někdo jiný?
Jj, urcite to byla Fly, ja si to pamatuju!
Gratuluju!
Eh, prvně píšu a pak dočítám ![]()
ivuska.h píše:Anielkha píše:Eh, prvně píšu a pak dočítámKaty2 píše:
Fly taky gratuluji.
A to jste plánovali? Pamatuji si dobře, že jsi to psala ty, že ti stačí jedno dítě?Nebo to byl někdo jiný?
Gratuluju!
No jo, taky si to pamatuju, ale to tak byva, ja taky mela v planu jedno ![]()
Fly tak ty uz taky??
![]()
to snad neni pravda, tady neco lita ne??
sem budu muset zase chodit a treba se u nas neco stane a bude SEX, muhehehehe ![]()
To jsou mi události… Gratulace všem, komu jsem ještě negratulovala. Ať vše jde jak má!
Asho nemiz, přidej se;-). Vyzkoušíš, jak se rodí ve Vídni. (Tu Vídeň Ti trochu závidím, ale jen maličko)
Babička dnes hlídala a dokonce zabalila dítě do zavazovačky
. To nezvládá ani manžel
.
Flyingfrog píše:Katy2 píše:Jojo, psala jsem to já. Ale co bych pro číslo jedna neudělala, že jo. A pro sebe tak, abych nemusela kupovat jiné velikosti oblečení.
Fly taky gratuluji.
No a když jsem Ti to říkala, tak to nééééé, já už druhé nechciiiiii, mám chuť Ti to najít! ![]()
Bruni myslím že Fly si to velmi dobře pamatuje
.
Pomerančo závidím babičku…zavazovačku by mamka nedala ani omylem..Ta neumí dát ani patentky - nevidí na to dobře.
U nás babička zásadně balí do jednorázovek - i když sundá látkovku, tak jí obleče jednorázovku.
PetkaK píše:
U nás babička zásadně balí do jednorázovek - i když sundá látkovku, tak jí obleče jednorázovku.
u nas je to uplne stejne. Jakoby babicka zapomnela jaky to bylo balit nas ![]()
vsem gratuluju k tehu, ja chci taky!
jenze jeste kojim a MS nikdeee
Téda, vy to tu rozjíždíte,těhule… Taky moc gratuluju všem,kterým jsem ještě negratulovala ![]()
A jdu pro radu…teď jak jsme se stěhovali,tak byl malý v jednorázovkách. Z toho mu zčervenal zadek (ale jen postě kolem dírky-červené a pupínky malinké) ale zase přestal mít červeného pindíka (zase jen kolem ústí močové trubice). Teď jsem najela zpátky na látku a zadek zahojený a pindík zas červený… Nechce se mi moc dávát separačky…ale asi to budu muset zkusit… Nemáte některá zkušenost?
Já měla separačky na prcka viskozové popolini a pohoda .) Myslím že mi je snad doporučovaly tehdá i holky tady ![]()
Rudý zadek sice občas měl, ale to spíš kvůli tomu, že se ze začátku málo přebalovalo ![]()
Gratuluju!