Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
15.2.12 21:33
Katy2 píše:
Fly taky gratuluji. :kytka:
A to jste plánovali? Pamatuji si dobře, že jsi to psala ty, že ti stačí jedno dítě? :think: Nebo to byl někdo jiný? :think:

Jj, urcite to byla Fly, ja si to pamatuju!

Gratuluju! ;)

• Citovat
  • Upravit
8651
15.2.12 21:38
Flyingfrog píše:
U nás fleecové separačky fungují suprově. Dávám většinou na ven, takže mám asi dobře čůrající dítě. :-)

ivuško: Díky za vlňáčkyyyyyy. Jipipííí, já se tak těším, až přijdou. :-)

zelazuzu: Co to vidí oko mé? :potlesk: Gratuluju. Takže kdyby ještě nějaká těhule, tak té taky gratuluju.

Já vás asi nedočtu, nejsou síly. :zed:

Gratuluju! Tos byla ty, kdo říkal, že druhé dítě ani náhodou nebo si to s někým pletu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
15.2.12 21:38
Anielkha píše:
Katy2 píše:
A to jste plánovali? Pamatuji si dobře, že jsi to psala ty, že ti stačí jedno dítě? :think: Nebo to byl někdo jiný? :think:

Gratuluju! ;)

Eh, prvně píšu a pak dočítám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.12 21:46
ivuska.h píše:
Anielkha píše:
Katy2 píše:

Gratuluju! ;)
Eh, prvně píšu a pak dočítám :lol:

No jo, taky si to pamatuju, ale to tak byva, ja taky mela v planu jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.2.12 21:48

Fly taky gratuluju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.2.12 22:12

Fly tak ty uz taky?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to snad neni pravda, tady neco lita ne?? 8o sem budu muset zase chodit a treba se u nas neco stane a bude SEX, muhehehehe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.2.12 22:53

To jsou mi události… Gratulace všem, komu jsem ještě negratulovala. Ať vše jde jak má!

Asho nemiz, přidej se;-). Vyzkoušíš, jak se rodí ve Vídni. (Tu Vídeň Ti trochu závidím, ale jen maličko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.2.12 22:56

Babička dnes hlídala a dokonce zabalila dítě do zavazovačky :-o. To nezvládá ani manžel :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.2.12 07:35
Flyingfrog píše:
Katy2 píše:
Jojo, psala jsem to já. Ale co bych pro číslo jedna neudělala, že jo. A pro sebe tak, abych nemusela kupovat jiné velikosti oblečení. :mrgreen:

No a když jsem Ti to říkala, tak to nééééé, já už druhé nechciiiiii, mám chuť Ti to najít! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2064
16.2.12 09:21

Bruni myslím že Fly si to velmi dobře pamatuje :mrgreen: .

Pomerančo závidím babičku…zavazovačku by mamka nedala ani omylem..Ta neumí dát ani patentky - nevidí na to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.2.12 09:22

U nás babička zásadně balí do jednorázovek - i když sundá látkovku, tak jí obleče jednorázovku.

• Citovat
  • Upravit
5009
16.2.12 09:31

Fly,

moc gratuluju! To je krása, jak se tu začalo těhotnit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
16.2.12 09:34
PetkaK píše:
U nás babička zásadně balí do jednorázovek - i když sundá látkovku, tak jí obleče jednorázovku.

u nas je to uplne stejne. Jakoby babicka zapomnela jaky to bylo balit nas :D

vsem gratuluju k tehu, ja chci taky! :,( jenze jeste kojim a MS nikdeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.2.12 11:46

Téda, vy to tu rozjíždíte,těhule… Taky moc gratuluju všem,kterým jsem ještě negratulovala :kytka:
A jdu pro radu…teď jak jsme se stěhovali,tak byl malý v jednorázovkách. Z toho mu zčervenal zadek (ale jen postě kolem dírky-červené a pupínky malinké) ale zase přestal mít červeného pindíka (zase jen kolem ústí močové trubice). Teď jsem najela zpátky na látku a zadek zahojený a pindík zas červený… Nechce se mi moc dávát separačky…ale asi to budu muset zkusit… Nemáte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.2.12 13:01

Já měla separačky na prcka viskozové popolini a pohoda .) Myslím že mi je snad doporučovaly tehdá i holky tady :lol:

Rudý zadek sice občas měl, ale to spíš kvůli tomu, že se ze začátku málo přebalovalo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure