Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
17.2.12 13:18

Fly a Zuzu – můžete si je brát naven místo čepice, když se vám tak děsně líbí :lol: :lol: A silnější fakt jsou, je to jiný materiál, než byl dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.2.12 13:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - jo, ale myslím že ani Fly ani já až zas takové úchylačky nejsme :lol: …Budu si je dávat na tu hlavu raději jen doma, kde mě nikdo nevidí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
17.2.12 13:30
ivuska.h píše:
Fly a Zuzu – můžete si je brát naven místo čepice, když se vám tak děsně líbí :lol: :lol: A silnější fakt jsou, je to jiný materiál, než byl dřív.

Já toho ven moc nenachodím a čapku už mám, ale dík za nápad. :lol: :lol: :lol:

Ivuško: Teď když mám ty nové vlňáčky, čili co používat, myslíš, že bych si mohla poslat na opravu ty staré? Zaplatím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.2.12 13:56
Flyingfrog píše:
ivuska.h píše:
Fly a Zuzu – můžete si je brát naven místo čepice, když se vám tak děsně líbí :lol: :lol: A silnější fakt jsou, je to jiný materiál, než byl dřív.

Ivuško: Teď když mám ty nové vlňáčky, čili co používat, myslíš, že bych si mohla poslat na opravu ty staré? Zaplatím to.

Jasně a platit nemusíš, uvidíme, jak to bude vypadat, jestli to bude jako reklamace nebo ne, ale asi spíš jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
17.2.12 18:33

Ahoj, měla bych dotaz. Mám doma 14 denní mimčo a potřebujeme nějakou plenku na noc. Po příjezdu z porodnice jsme najeli doma na čtvercovky, skládám novosklad, ale je to max. na 3 hodiny. Přes den problém není, stejně přebaluju tak max. po 2 hodinách, ale potřebovala bych něco na noc, aby se nebudil co 3 hodiny mokrý. Zkoušela jsem papírovky, to byla úplná katastrofa, není nad to, dítě co nemá rádo převlíkání, převlíkat 2 krát za noc.
Navíc bych se ještě ráda zeptala na plenky pop-in. Nevím které jsou lepší. Jestli ty bambusové nebo dream dri. Co jsem zatím našla tak ty dream dri by měli být sušší.
Děkuju moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
17.2.12 19:43
Aspera píše:
Ahoj, měla bych dotaz. Mám doma 14 denní mimčo a potřebujeme nějakou plenku na noc. Po příjezdu z porodnice jsme najeli doma na čtvercovky, skládám novosklad, ale je to max. na 3 hodiny. Přes den problém není, stejně přebaluju tak max. po 2 hodinách, ale potřebovala bych něco na noc, aby se nebudil co 3 hodiny mokrý. Zkoušela jsem papírovky, to byla úplná katastrofa, není nad to, dítě co nemá rádo převlíkání, převlíkat 2 krát za noc.
Navíc bych se ještě ráda zeptala na plenky pop-in. Nevím které jsou lepší. Jestli ty bambusové nebo dream dri. Co jsem zatím našla tak ty dream dri by měli být sušší.
Děkuju moc za odpovědi.

Mne se jako nejvic save osvedcili tyto plenky , pouzivam je na noc uz asi rok a pul, casem trochu zhrubli, ale na noc uz jedine tyto.

• Citovat
  • Upravit
5393
17.2.12 20:15

asper, já na mimčo používala na noc (dokud to šlo, teď jedině hnuska…) kalhotkové anavy. a na ně disana vlňáčky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.2.12 21:28

Na noc dávám BabyIdea Bamboo Extra s prefoldem na to vlňáky, nebo kalhotovku od šijeme dětem a vlňáky.

• Citovat
  • Upravit
12332
17.2.12 22:39

holky nemáte některá zkušenost - malý se mi osypal, nejdříve kolem nožiček, nejdříve jsem si myslela, že je to tím, že jsem použila darované sleepp and play, ale vysadila jsem je a malý je osypaný čím dál víc, tak mě napadlo -myslíte že by to mohlo být špatně vymáchanými bavlněnými plínami? ty používám stále na doma v kombinaci s občasným nočníkem…peru na 60, přihodím tam i počůrané nebo jinak zablácené bodyčka a punčošky :think: díkes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
17.2.12 22:39

Prosím vás ještě :lol: Jaký je rozdíl mezi celulozovými a viskozovými separačkami? Mám tu po starším ještě půlku balení viskozových popolini, tak jestli by stačily i na mimino, nebo koupit i balík celuloz? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.2.12 08:25
Hanule píše:
Prosím vás ještě :lol: Jaký je rozdíl mezi celulozovými a viskozovými separačkami? Mám tu po starším ještě půlku balení viskozových popolini, tak jestli by stačily i na mimino, nebo koupit i balík celuloz? :think:

Celulozové jsou prý lepší na tu kojeneckou vaječinu, jsou více papírové a lépe to do sebe jako by vsáknou, ale jsou taky na omak mokřejší než viskoza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
18.2.12 12:47
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
ivuska.h píše:

Ivuško: Teď když mám ty nové vlňáčky, čili co používat, myslíš, že bych si mohla poslat na opravu ty staré? Zaplatím to.
Jasně a platit nemusíš, uvidíme, jak to bude vypadat, jestli to bude jako reklamace nebo ne, ale asi spíš jo.

No já bych to tak jednoznačně neviděla. Ten jeden červený je moje vina a pak u těch se žlutými patentky už jsem lehce zašila dírky u patentků, jinak bych to vyrvala. :-(
Každopádně pošlu, až vyperu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
18.2.12 12:49
Boriska píše:
holky nemáte některá zkušenost - malý se mi osypal, nejdříve kolem nožiček, nejdříve jsem si myslela, že je to tím, že jsem použila darované sleepp and play, ale vysadila jsem je a malý je osypaný čím dál víc, tak mě napadlo -myslíte že by to mohlo být špatně vymáchanými bavlněnými plínami? ty používám stále na doma v kombinaci s občasným nočníkem…peru na 60, přihodím tam i počůrané nebo jinak zablácené bodyčka a punčošky :think: díkes

A pereš pořád v tom samém? Nebo třeba nějaká změna?

Petko: Mám na tebe dotaz, ty jsi používala celkem dost Pop In, že? Nesmrděly pak ty svrchňáky? I po vyprání? Mám buď blbý čuch nebo fakt smrdí, peru je na 60 a prostě mám pocit, že tu moč pořád cítím. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.2.12 14:10

Fly - nemám pocit že by smrděly - a to jsem prala (taky na 60) jen v ořeších a nic k tomu nedávala. A někdy jsem ty kalhoty neprala třeba týden, nechávala jen větrat když je prostě nepokadila, jen počůrala.

• Citovat
  • Upravit
1409
18.2.12 16:10
Hanule píše:
Prosím vás ještě :lol: Jaký je rozdíl mezi celulozovými a viskozovými separačkami? Mám tu po starším ještě půlku balení viskozových popolini, tak jestli by stačily i na mimino, nebo koupit i balík celuloz? :think:

Kdysi mi došly celulózové, tak jsem zkusila na vaječinu viskózu a zachytila jen opravdu minimum, celulózové jsou skutečně na vaječinu lepší (a viskózové zase při příkrmech - myslela jsem, že na celulózu nic nemá, ale tím, že víc nasákla, jakoby se to víc „otisklo“ na plenku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure