Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
28.2.12 21:59
Flyingfrog píše:
Byla jsem dneska v jednom obchodě s plínama (jsou tu dva) a paní mi tam nabízela nové plíny, anavy. :mrgreen: Tož jsem ji mohla potěšit nadšením, že je mám doma a vychválit do nebes. :-)

A nebyla by paní víc potěšena, kdyby sis je koupila? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.2.12 22:07

Jinak Šimon zjistil, že je opravdu lepší čurat do nočníku a ne do plinky. Většinou bývá suchý, nebo má jen cvrknuto. Ale nehlásí se, ani na dotaz neodpoví, takže to stejně musím hlídat. Ale je to super. V létě na táboře už plinky mít nebude a já budu prát zase jen pro jedno dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.2.12 06:27
pomeranca píše:
Jinak Šimon zjistil, že je opravdu lepší čurat do nočníku a ne do plinky. Většinou bývá suchý, nebo má jen cvrknuto. Ale nehlásí se, ani na dotaz neodpoví, takže to stejně musím hlídat. Ale je to super. V létě na táboře už plinky mít nebude a já budu prát zase jen pro jedno dítě :-D

Ha, ha! :D Tak držím palce ať mu toto vydží. Mája tento stav měla ve 14ti měsících a já koupila tréninkáče a říkala si, že plíny už brzo nebudou a ono ejhle, vydrželo jí to tuším 14dní max. 3týdny a od té doby je čunče největší :zed: ..A to se i po odpoledním spaní budila se suchou plínou, přes den bývala taky suchá, na nočník se několikrát vyčurala s velkou chválou, 1× i vykakala a pak jak když utne a teď je jí jedno že je durch a zalápaná až za ušima :-(. Možná jsem udělala něco blbě - nevím, ale tehdy se chovala jako by jí vadilo že je v mokru - vyčurala se mi vždycky na přebalovací podložku když jsem nestihla nočník a teď? Bude mít dva roky a je to megačunče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
29.2.12 07:17

Zuzko diky za balícek- v pondeli došel, vlňáčky jsou super.

Nočníkování, tak my taky bojujem, když Klárku hlídám,tak se vyčůrá, ale když nehlidam,tak se buď počůrá úplně, nebo si ucvrnkne a když cítí mokro zavolá, na kakání naštěstí volá.zkoušela jsem jí vrátit plínku, a nechat ji až zavolá sama,tak přestala volat úplně, i na to kakání, tak než mýt znovu hovina,tak jí raději hlidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.2.12 07:48

No tak to je pravda, že se to pořád mění :mrgreen: teď ráno vstal asi levou nohou z postele, protože ač byla plína skoro suchá, tak na nočník se nechtěl posadit ani za nic. No co, aspoň se s těma dětma nenudíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.2.12 07:56

U nás střídavě oblačno :mrgreen: - minulý týden jsme měli jeden den 2 plenky a to jsme prosím ještě ten den byli v kroužku, a i přesto se nám dařilo.

Víkend na jednorázovkách byl zabitý :cert: - neudělala do nočníku vůbec ale vůbec nic. Budeme hold ke tchánům vozit náš nočník, protože ona na tom jejich příšerném prostě řve a utíká z něj. U našich s nočníkem problém nemá.

V pondělí jsme se dostávali z letargie víkendu a včera to bylo tak na půl, dnes zatím vypadá slibně. Ale jedeme do kroužku, tak jsem zvědavá :)

• Citovat
  • Upravit
2064
29.2.12 07:59
PetkaK píše:
U nás střídavě oblačno :mrgreen: - minulý týden jsme měli jeden den 2 plenky a to jsme prosím ještě ten den byli v kroužku, a i přesto se nám dařilo.

Víkend na jednorázovkách byl zabitý :cert: - neudělala do nočníku vůbec ale vůbec nic. Budeme hold ke tchánům vozit náš nočník, protože ona na tom jejich příšerném prostě řve a utíká z něj. U našich s nočníkem problém nemá.

V pondělí jsme se dostávali z letargie víkendu a včera to bylo tak na půl, dnes zatím vypadá slibně. Ale jedeme do kroužku, tak jsem zvědavá :)

Peťko a co ta plína PopnGro minkee?? Pořád čekám na recenzi a stále nic :twisted: ..Už jste ji zkoušeli, nebo na ni ještě nevyšel čas, když je malá tak šikovná a běhá na nočník :D :palec: ??

Pomerančo uvidíš…já jsem možná na malou pak příliš tlačila, nebo to nočníkování brala za hotovou věc, tak mě vytrestala - nevím :think: …každopádně jsem tím jen chtěla říct, že u těch děcek opravdu člověk nikdy neví a nic není jisté :? ..

Ankosz - není zač :-), přeji ať plínky dobře a dlouho slouží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.2.12 08:03
zelazuzu píše:
Peťko a co ta plína PopnGro minkee?? Pořád čekám na recenzi a stále nic :twisted: ..Už jste ji zkoušeli, nebo na ni ještě nevyšel čas, když je malá tak šikovná a běhá na nočník :D :palec: ??

Měla jí zatím jednou a to jí pročůrala durch, až z toho měla mokré návleky. Musí se ještě oprat aby více sála :) - takže počkej tak 14 dní, já ty plenky co mám nové dávám teď furt, abych je oprala.

• Citovat
  • Upravit
14104
29.2.12 12:43
pomeranca píše:
Flyingfrog píše:
Byla jsem dneska v jednom obchodě s plínama (jsou tu dva) a paní mi tam nabízela nové plíny, anavy. :mrgreen: Tož jsem ji mohla potěšit nadšením, že je mám doma a vychválit do nebes. :-)
A nebyla by paní víc potěšena, kdyby sis je koupila? :jazyk:

No to netuším. Navíc, já tam chodím vždycky jen pro drobnosti, ona nabízí leccos a usměvavá je stejně. :-) Říkala mi, že je ráda, že mohla slyšet osobní zkušenost.

U nás nočník stále více na hlavě a nebo se na něj štěluje v oblečení. :-) Ale říká, že se do nočníku „čůá“.

A dneska hnuskuju, protože si nenechám poprůjmovat všechny svrchňáky. V noci blila tak dlouho, že už jsem na ni skoro neměla co obléknout a přes den už „jen“ průjem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
29.2.12 12:50

Tady taky průjem. Naopak jsem si říkala, že bych ho nechtěla absolvovat v jednorázovkách, když přebaluji ani ne po hodině, to by to pěkně lezlo do peněz.

• Citovat
  • Upravit
10713
29.2.12 12:51

Fly: koukam, že máš doma taky veselo… Mě Šimon pro změnu zase kašle (týden dobrý, tak jsme chodili po venku a zas blbý) a k tomu něco leze i na mě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14104
29.2.12 12:55
Brunifid píše:
Tady taky průjem. Naopak jsem si říkala, že bych ho nechtěla absolvovat v jednorázovkách, když přebaluji ani ne po hodině, to by to pěkně lezlo do peněz.

Jako já přebalovala za hodinu 4×. Jenže já raději obětuju tyhle babylove než aby mi po*rala další vlňáky a všechny tři PULky… Sice PUL schne krátce, jenže já raději vlňáčky. Ty jedny už stejně stačila prokajdit, takže se během dvou týdnů potřetí perou a lanolinují. :zed:
Beru to tak, že ten jeden den mě na hnuskách nezrujnuje.

pomeranca píše:
Fly: koukam, že máš doma taky veselo… Mě Šimon pro změnu zase kašle (týden dobrý, tak jsme chodili po venku a zas blbý) a k tomu něco leze i na mě :-(

Tak to je taky na prd. Držím pěsti, ať se to nerozjede na průdušky a tobě ať je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14104
29.2.12 12:56
Brunifid píše:
Tady taky průjem. Naopak jsem si říkala, že bych ho nechtěla absolvovat v jednorázovkách, když přebaluji ani ne po hodině, to by to pěkně lezlo do peněz.

Haaaaaa, vidím to poprvé nebo jsem zaspala dobu??? Gratuluju. :-D Kdy ti vychází TP? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
29.2.12 13:19
Flyingfrog píše:
Kdy ti vychází TP? :-)

Trochu jsi zaspala, ale já to tak nežeru. Ten metr jsem si dělala, abych nezapomněla dorazit na prvotrimestriální screening. :mrgreen: Někdy konec srpna, bych se musela podívat. :oops:

• Citovat
  • Upravit
2064
29.2.12 13:27

Bruni moc gratuluju :potlesk: ..No já jsem si všimla taky až teď jak to napsala Fly :mrgreen: ..Jako ja to tak pozoruju, tak nás dálný východ snad ani nemůže v početnosti obyvatelstva převálcovat :pankac: …Vždyť tady se těhotní jedna radost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure