Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
4.3.12 19:52
Brokianaa píše:
Holky když jsme u toho praní: mám dvě otázky :-) : Když peru plíny na 60 v Persilu tak jsem si teď všimla,že mám ke konci plnou pračku pěny (pozn.pračka stará měsíc a je tam prý jakási funkce která má eliminovat pěnu či co…u jiného gelu to nedělá),nevíte proč? A taky se mi zachycují snad všechny ubrousky Perlička v takové té gumě (těsnění). Obávám se jestli to i kvůli tomu nepění nebo neteče (už třikrát mi pračka vytekla do nové kuchyně :cert: ). Nikdy jsme ani doma neměli pračku s předním plněním,tak teď z toho mám kino :mrgreen: Je to pěnění normální?

Taky mi to peni… kdyz macham, tak tam ta pena je taky.. :roll: Je pravda, ze Ulrich to nedela. :think:

Ja mam stejny problem s latkovymi kosmetickymi tamponky a vyresila jsem to sackem na prani.

• Citovat
  • Upravit
5502
4.3.12 19:55
Anielkha píše:
Brokianaa píše:
Holky když jsme u toho praní: mám dvě otázky :-) : Když peru plíny na 60 v Persilu tak jsem si teď všimla,že mám ke konci plnou pračku pěny (pozn.pračka stará měsíc a je tam prý jakási funkce která má eliminovat pěnu či co…u jiného gelu to nedělá),nevíte proč? A taky se mi zachycují snad všechny ubrousky Perlička v takové té gumě (těsnění). Obávám se jestli to i kvůli tomu nepění nebo neteče (už třikrát mi pračka vytekla do nové kuchyně :cert: ). Nikdy jsme ani doma neměli pračku s předním plněním,tak teď z toho mám kino :mrgreen: Je to pěnění normální?

Taky mi to peni… kdyz macham, tak tam ta pena je taky.. :roll: Je pravda, ze Ulrich to nedela. :think:

Ja mam stejny problem s latkovymi kosmetickymi tamponky a vyresila jsem to sackem na prani.

Tak to jsem si oddychla :hug:
No vidíš-sáček na praní…musím pořídit. Kosmetické tamponky jsem teď na zkoušku taky objednala… Vzala jsem si ty bambusové…Jaký je vůbec rozdíl mezi bambusem a bavlnou u tamponků? Jo a kolik jich máš? Jo jak je vůbec používáš:-)? Jako použiješ…vypereš v ruce a kde sušíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.3.12 19:59
Brokianaa píše:Tak to jsem si oddychla :hug:
No vidíš-sáček na praní…musím pořídit. Kosmetické tamponky jsem teď na zkoušku taky objednala… Vzala jsem si ty bambusové…Jaký je vůbec rozdíl mezi bambusem a bavlnou u tamponků? Jo a kolik jich máš? Jo jak je vůbec používáš:-)? Jako použiješ…vypereš v ruce a kde sušíš?

Ja mam par od Ivusky a pak usite z ekozahrady a teda ty od Ivusky jsou mnohem lepsi.. tak az nekdy za sto let (doufam), budu delat objednavku, vezmu zas ty jeji :) mam jich 14. :) Rozdil bambusu a biobavlny nevim :)

A peru je normalne v pracce, prave v ekologickym prasku a susim na susaku :)

• Citovat
  • Upravit
5502
4.3.12 20:06

Aha…tak to jich máš hodně. Já myslela,že si vystačím tak se čtyřma :oops: Tak vyzkouším a pak dokoupím… Mám objednané právě Anavy. Objednávala jsem noční Anavu,Medvídka,na zkoušku jednu lolipop bambusovou…A dalších pár naprosto nezbytných věcí tak jsem nakonec vzala konečně i ty tamponky…No jak budou vyhovovat,tak vezmu další :-) Stejně beztak budu nutně potřebovat další noční Anavy…určo budou lepší než BI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.3.12 20:09
Brokianaa píše:
Aha…tak to jich máš hodně. Já myslela,že si vystačím tak se čtyřma :oops: Tak vyzkouším a pak dokoupím… Mám objednané právě Anavy. Objednávala jsem noční Anavu,Medvídka,na zkoušku jednu lolipop bambusovou…A dalších pár naprosto nezbytných věcí tak jsem nakonec vzala konečně i ty tamponky…No jak budou vyhovovat,tak vezmu další :-) Stejně beztak budu nutně potřebovat další noční Anavy…určo budou lepší než BI :mrgreen:

Nocni uz mam doma, ale jak naschval mi nechteji uschnout vlnaky… BI prodavam :) s manzelem jsme se shodli, ze tuhle plinu prckum davat nebudem :)

Myslim, ze jich staci min, ale ja kupovala celou sadu tamponku, musela jsem je mit barevne :) Mamce uz jsem objednala anavy, protoze jsou vetsi a silnejsi :)

• Citovat
  • Upravit
5502
4.3.12 20:18

Aha:-) Ale Anavy nejsou v sadě.ne? To jsi myslela ty druhé,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.3.12 20:21
Brokianaa píše:

jj, tyhle http://www.fler.cz/…8-cm-2405777

• Citovat
  • Upravit
8651
4.3.12 20:55

Já mám pračku Miele, odstřeďuju na 1600, aby to pak co nejlíp schnulo (dávám plíny do sušičky), dávám ji plnou, dokud neříká, že je buben přeplněný, tj. těch 5.5 kg a při odstřeďování se ani nehne a je velmi tichá. Tak asi jsou ty drahé pračky přecejen v něčem lepší :nevim: Stará horem plněná Indesitka skákala o poznání víc a randál dělala děsivý. Tato jen tak jakovy sviští nebo bzučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.3.12 21:00

Jak vidím, jak hážete těmi čísly s otáčky, asi půjdu koupit novou pračku - my máme nejvíc 800 otáček, proto mi ty plíny schnou doma dlouho :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
4.3.12 21:11

Já mám starou Romo Zerowatt, neskutečný držák, nikdy neměla žádnou potíž, což mě pořád brzdí ji vyhodit a pořídit novější na jistotu. Je to relativní, kolik známých reklamovala i neodstranitelné vady do roka dvou, možná by to žádná jistota do plínkového období ani nebyla.
Nikdy jsem neměla problém se zanášením slizem, nikdy mi při odstřeďování neskákala ani nehlučela, i když se s námi 5× stěhovala a novou nám ji přišli ustavit a zdůrazňovali, že to musí být na konkrétní místo vždycky znovu. Od té doby jsme ji jen přemísťovali a pračka je tichá, jen mírně hlučnější při těch nejvyšších obrátkách, neklepe ani maličko. A výhoda, na máchací cyklus používá relativně víc vody, takže máchá dobře, u mých ekzematiků je to fajn vlastnost.

Taky mám 800 otáček, ale několik čtverců používáme na smrkání, schnou hodně rychle. Neničí ty vysoké otáčky (1600) víc vlákna z tkaniny nebo PUL? Nechce se mi věřit, že je to stejné jako ty nižší otáčky :think:

• Citovat
  • Upravit
8651
4.3.12 21:40

Kdoule, určitě to bude látky nějak ničit, spíš bych řekla asi vytahávat… Ale ony ty Miele pračky mají nějak speciálně dělaný povrch toho bubnu, aby se to eliminovalo… Pračku máme skoro 2 roky a nepozoruju, že by se mi cokoliv ničilo, na těch 1600 odstřeďuju všechno běžné prádlo, jediné, co dávám na míň, je softshell, vlna a tady ty věci, na to má pračka extra programy a ani mi těch 1600 nedovolí dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.3.12 21:49
Anielkha píše:
Brokianaa píše:

Ty jsou hezké :-) A jsou fakt blbé? Barvit asi nebarví že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.3.12 21:53
Brokianaa píše:
Anielkha píše:
Brokianaa píše:
Ty jsou hezké :-) A jsou fakt blbé? Barvit asi nebarví že?

Tj stejny material jako na plenkach pripadne na vlozkach.. a to nebarvi.

Nejsou blbe, jen proti anavam jsou no… ne tak dobre :lol: Ja to treba zitra nafotim, jeslti si vzpomenu :) Kdybych je mela prvni, basnim tu, ale ja mela prvni anavy :)

• Citovat
  • Upravit
10713
4.3.12 22:25

Hm já vubec nevím jakou máme pračku a kolik má otáček… Že by 900 :think:

Ivi: krásné novinky… Hned bych nakupovala. Hlavně ty plinky na snapku jsou super… Z jakého důvodu jsou barevné levnější než bílé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
5.3.12 08:10
Brokianaa píše:

Persil mi taky občas pěnil. A do té doby se rádo chytá všechno, takže všechno, co je malinké (separačky, ponožtičky atd.) strkám do síťky na praní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure