Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
10.3.12 21:35

maji, takže to bylo „omylem“? :lol: no a čekám na fotku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.3.12 21:43

No tak měli jsme to v plánu tak o 4-5m později :-)
Tak tady je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.3.12 21:46

jéééé :* tak hodně zdraví a štěstí do života :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.3.12 21:46

Zuzi děkujeme :-) a snad to zvládnu .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.3.12 21:54
M-a-j-a píše:
Zuzi děkujeme :-) a snad to zvládnu .-)

taky preju hodne zdravicka :hug: jinak u nas taky prisel vojtisek necekane, neplanovane a ze zacatku i nechtene…zacala jsem se chlubit az kolem 6 mesice, kdy to na me bylo videt, jinak bych byla radsi, kdybych bricho nemela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
11.3.12 14:56
M-a-j-a píše:
Ahoj holky :-)
Konečně jsme doma.
Moc vám děkuji za gratulace :-)
Hlásím, že jsme z porodnice jeli v anavce :D :D
Škoda, že se tady nedá dát „to se mi líbí“. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.3.12 18:20
M-a-j-a píše:
No tak měli jsme to v plánu tak o 4-5m později :-)
Tak tady je :-)

Maji moc gratuluju!! Malý je krásný!!! Buď ráda že se to tak povedlo rychle…Já kdybych věděla že se nám to druhé tak rychle podaří, tak taky ještě půl roku počkám :mrgreen: ..Jenže to člověk neví nikdy a po těch zkušenostech u prvního mimča a těch stresech kolem toho, buďme rády, že to šlo tak rychle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.3.12 16:37

Nepotřebuju žádné plenky Anavy :zed:

Jinak Ivi, krásné novinky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.3.12 18:04
pomeranca píše:
Nepotřebuju žádné plenky Anavy :zed:Jinak Ivi, krásné novinky ;-)

Já taky ne :cert: Hned jsem to musela zavřít :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.3.12 07:30

Maminky,prosím,chtěla jsem se zeptat,co používáte na zjemnění prádla? Látkové plínky peru v mydlinkovém slizu( jádrové mýdlo+změkčovač žabka) a všechny plíny mám hrozně hrubé,jemnost žádná :pocitac: co prosím používáte na zjemnění :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.3.12 07:36
M+M+S píše:
Maminky,prosím,chtěla jsem se zeptat,co používáte na zjemnění prádla? Látkové plínky peru v mydlinkovém slizu( jádrové mýdlo+změkčovač žabka) a všechny plíny mám hrozně hrubé,jemnost žádná :pocitac: co prosím používáte na zjemnění :?:

Do posledního máchání přidat ocet, jinak ze zkušenosti vím, že záleží na vodě a když je moc tvrdá, nepomůže nic jiného než sušit v sušičce nebo když sušička není, tak promnout v ruce - jinak žádný extra osvědčený recept neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.3.12 07:52
zelazuzu píše:
M+M+S píše:
Maminky,prosím,chtěla jsem se zeptat,co používáte na zjemnění prádla? Látkové plínky peru v mydlinkovém slizu( jádrové mýdlo+změkčovač žabka) a všechny plíny mám hrozně hrubé,jemnost žádná :pocitac: co prosím používáte na zjemnění :?:
Do posledního máchání přidat ocet, jinak ze zkušenosti vím, že záleží na vodě a když je moc tvrdá, nepomůže nic jiného než sušit v sušičce nebo když sušička není, tak promnout v ruce - jinak žádný extra osvědčený recept neznám :nevim:

ocet jsem zkoušela,ale nic moc…možná jsem tam toho dala málo-kolik se tak dává přibližně na cca 5-6kg prádla? a zkušenosti s přírodními aviváží nemáte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.3.12 07:56

Já jsem dávala velkého panáka cca 0,4deci- ale popravdě moc to u nás taky nepomohlo. My máme paradoxně měkkou vodu, ale zase hodně železitou, takže plíny taky tvrdnou. Aviváž bych žádnou nedávala, snižuje savost plen - přírodní nepřírodní - na plíny určitě ne. Možná tak zkusit ještě nějaká máchadla typu Permon nebo něco od Ulricha, ale s tím nemám zkušenost tak nevím. Nebo prostě vyměnit froté plíny za velurové - froté tvrdne nejvíce - velur je celkem měkký i při praní ve tvrdé vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
15.3.12 07:59

Já sliz dělám z jelena/marseiileského mýdla a přidávám prací sodu. Nevím, co je změkčovač žabka, ale ta prací soda se dávkuje podle tvrdosti vody. V Praze máme hodně měkkou vodu, ale třeba mamina má tak tvrdou vodu, že musí dávat všeho jednou tolik. Na 10l kbelík dávám jedno mýdlo a k tomu tak 250g sody (doufám, že si to nepletu) a do pračky na 6kg prádla dávám větší hrnek slizu - zhruba 300ml a k plínám a nebo flíčkatému dvě lžíce perkarboše s TAEDEM. Přes zimu používám sušičku, takžeplíny tvrdé nemám,uvidím, co na jaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.3.12 08:06
rosslyn píše:
Já sliz dělám z jelena/marseiileského mýdla a přidávám prací sodu. Nevím, co je změkčovač žabka, ale ta prací soda se dávkuje podle tvrdosti vody. V Praze máme hodně měkkou vodu, ale třeba mamina má tak tvrdou vodu, že musí dávat všeho jednou tolik. Na 10l kbelík dávám jedno mýdlo a k tomu tak 250g sody (doufám, že si to nepletu) a do pračky na 6kg prádla dávám větší hrnek slizu - zhruba 300ml a k plínám a nebo flíčkatému dvě lžíce perkarboše s TAEDEM. Přes zimu používám sušičku, takžeplíny tvrdé nemám,uvidím, co na jaře…
žabka je změkčovač vody http://drogeriemarket.cz/…ac-vody-400g nebo to má být jiná soda??? 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure