Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
5.3.12 08:12
PetkaK píše:
Jak vidím, jak hážete těmi čísly s otáčky, asi půjdu koupit novou pračku - my máme nejvíc 800 otáček, proto mi ty plíny schnou doma dlouho :cert: :cert:

Já tam mám maximum 1000, ale teď peru na jiný program na 60, nějak to zlobí. A ten ždímá na 800. A plíny jsou za den suché všechny. Nevidím extra rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
8780
5.3.12 08:23
Brunifid píše:
PetkaK píše:
Jak vidím, jak hážete těmi čísly s otáčky, asi půjdu koupit novou pračku - my máme nejvíc 800 otáček, proto mi ty plíny schnou doma dlouho :cert: :cert:
Já tam mám maximum 1000, ale teď peru na jiný program na 60, nějak to zlobí. A ten ždímá na 800. A plíny jsou za den suché všechny. Nevidím extra rozdíl.

Já mám maximum 1200, ale na většinu programů to ani nelze použít, protože pračka je nastavená tak, aby byla šetrná k textilu. Ale mezi 800 a 1200 u mě teda rozdíl je obrovskej, při 1200 prádlo tahám z pračky prakticky suchý, ale je hrozně zmačkaný a musí se potom skoro vše žehlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.3.12 09:07

Já mám taky max.1000,ale je to nová pračka a udávají u ní,že sice to je 1000,ale výsledek je jako u 1600 :nevim: Ždímám tak teď jen plíny,protože ostatní bych musela žehlit a to já nesnáším-žehlím jednou za čtvrt roku věci které se mi nastřádají jako nutné k vyžehlení:-) Ale jinak ždímám na 600 až 800 a tudíž moc věcí k žehlení není… A teď jak to profukuje venku tak :palec: Uvnitř to je katastrofa…Musím to pověsit až k večeru když začneme topit,protože jinak to zasmradne… Teda veším odpoledne aby to pak přes noc pořádně doschlo…Přes den netopíme…Celkem se tu drží teplo-je to sice starý barák,ale zateplený a většina obvodových zdí je skoro metr tlustá… No to jsem odbočila… Každopádně miluju to sušení venku :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.3.12 09:53

Hergot že bych vyhodila sušák ven? :think:
Já žehlím i trička a trenýrky, mi to nevadí :lol:

• Citovat
  • Upravit
5502
5.3.12 10:02

Já jsem taky kdysi žehlila…ale spíš z povinnosti…Žehlení je činnost kterou fakt nesnáším… No ono já jsem vůbec hrozně lenivý tvor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.3.12 10:05

Praní a žehlení mi nevadí. Nesnáším luxovat, vytírat. :oops:

• Citovat
  • Upravit
5502
5.3.12 10:15

No to taky :-)))) Ne,jediné proč mi nevadí vysávat je to,že jde vidět výsledek… Mám ráda uklízení u kterého vidím výsledky…Při žehlení mám sice taky komínek čistého vyžehleného prádla,ale ten komínek voňavého prádla mám i bez žehlení :-) Praní prádla miluju!!! Hrozně ráda manipuluju s mokrým vypraným prádlem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.3.12 10:56

jupí, dneska hodím prádlo ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.3.12 11:05

Ja mela kdysi tez starou AEG a skakala jako prase :cert: ale podotykam ze byla fakt stara......pod nama mel muj ex kancelare a kazdej vzdy vedel kdy peru :mrgreen: to byl hukot :mrgreen:
Ale ja na AEG nedam jinak dopustit :palec:
Ted odtsreduji vse na 1200, neskace nic a pradlo mam akorat, prijde mi ze se nic nenici :nevim:
A taky susim dnes venku :dance: nicmene ja susim venku uz tak mesic a dosusuji doma, ted poslednich 14 dni uz ani doma dosusovat nemusim, nektere pleny obcas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.3.12 12:00

Jojo na tom sluníčku je to fakt paráda :-) Plíny už si tam hoví a ještě se pere jedna pračka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
5.3.12 12:46

Ivus a ta Miele pracka mam v sobe „vahu“, ze pozna, ze je plna ? Muzes mi na ni poslat link, nebo aspon napsat typ ? Dekuji !
Ja do budoucna zvazuju jen AEG nebo Miele..ale mame susicku AEG a nevim, zda na Miele pracku by sla „posadit“ susicka AEG, ale ten mezikus se mi zda celkem univerzal, tak snad jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.3.12 12:50
Lolinka79 píše:
Ivus a ta Miele pracka mam v sobe „vahu“, ze pozna, ze je plna ? Muzes mi na ni poslat link, nebo aspon napsat typ ? Dekuji !
Ja do budoucna zvazuju jen AEG nebo Miele..ale mame susicku AEG a nevim, zda na Miele pracku by sla „posadit“ susicka AEG, ale ten mezikus se mi zda celkem univerzal, tak snad jo :nevim:

Jojo, jak dáváš do bubnu věci, říká, jak moc je plná (v procentech) a když tam toho narveš moc, řekne buben přeplněn. Podle toho ti pak doporučí dávkování pracího prostředku a dává podle toho vodu a přizpůsobí i dobu praní. Máme tuto – http://www.pracky-susicky.cz/…2780wpm.html, ta cena je ovšem strašná, my jsme k ní přišli náhodou mnohem výhodněji. Tato je stejná, jen bez té sušičky – http://www.pracky-susicky.cz/…5923wps.html.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.3.12 12:51

Hezké odpoledne dámy.
S očekáváním druhého prcka jsem se rozhodla se za vámi vrátit (poznávám už jen skalní…ivush a spol…nevím jestli si mě taky pamatuje :mavam: …mmch kde je teď nejlepší kupovat tvoje výrobky, poradíš?).
U prvního jsme jeli v látce až pozdě, někdy kolem 8-9měsíců jsem začla, takže s novoškem nemám žádné zkušenosti, a to je důvod proč jsem tu…
co pořídit na maloše? Mám kupu starých čtverců, tak ty počítám že využiju a pro začátek určitě PUL– doporučte, co se vám osvědčilo (první měl 4,25kg, takže malé mimi neočekávám, pokud tedy i tento bude donošenec) prosím :dance:
a pak něco víc savějšího, určitě se chystám zkusit Anavy nějaké..bambus asi…
vlna asi na vaječinu nemá moc smysl, i když aspoň jedny občas na větrání zadečku? co myslíte? uvítám zkušenosti čerstvé :mavam:
díky předem za každou radu.
Ještě co na umývání zadečku? něco z látky? vlhčené ubrousky už nechci, tak potřebuju nějakou verzi i na ven…doma mi vyhovoval perlan a čistá voda většinou :think: ale už jsem četla cosi o Medvídkovi? to funguje jak…
milion otázek achjo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
5.3.12 12:52

ajaj, to je fakt moc…tak nejak mam strop 25 000 :? Ale asi je dobra ja bych jen mela des, abych ji zase plinama neodvarila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.3.12 12:58
Lolinka79 píše:
ajaj, to je fakt moc…tak nejak mam strop 25 000 :? Ale asi je dobra ja bych jen mela des, abych ji zase plinama neodvarila :mrgreen:

Celkem dobrá mi při vybírání přišla tato LG – http://www.lg.com/…F1480QDS.jsp nebo bych prostě vybrala nejdražší Bosh či AEG, kterou bych si mohla dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure