Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No, to by me zajimalo jako pere ta parni ? Nemate ji nektera ? Vypada hodne zajimave, ale je otazkou jestli para je neco co ma do budoucna smysl nebo jen „vystrelek“.
Ono to tak asi dopadne…ta nejlepsi (na kterou bude) od AEG ..ale cekam, az chcipne stavajici AEG, ale nema se k tomu ![]()
Njn, Miele je naprostá elita mezi pračkami, ceny to kopírují ![]()
Teď nečekaně zase v očekávání mám smůlu, jinak jsem ji plánovala, cena je sice příšerná, ale občas jsou (při téhle ceně slušné) akce. Ale teď musíme kupovat rodinné auto, kam vlezou 3 autosedačky ![]()
Já asi nechám Romku jezdit dokud to dá, plíny ji možná dorazí, ale zase mi to pošetří potenciální nástupkyni… Ivuš, s tou váhou plenek, ono to nějak i pozná, že je to třeba maxisavý bambus-konopí? Počítám, že tam je i senzor na vodu, tak možná max. váha a vodu si to potom doplní, u Miele věřím všemu… Bez toho by ale samotná váha byla na houby, kdybych mou 4kg pračku narvala 4mi kg plín, tak se mi to fakt dobře nevypere. U ručníků musím být cca v lehce nadpoloviční náplni, jinak nic moc, a to jinak pračka fakt pere dobře.
Kdoule píše:
Njn, Miele je naprostá elita mezi pračkami, ceny to kopírují
Teď nečekaně zase v očekávání mám smůlu, jinak jsem ji plánovala, cena je sice příšerná, ale občas jsou (při téhle ceně slušné) akce. Ale teď musíme kupovat rodinné auto, kam vlezou 3 autosedačkyJá asi nechám Romku jezdit dokud to dá, plíny ji možná dorazí, ale zase mi to pošetří potenciální nástupkyni… Ivuš, s tou váhou plenek, ono to nějak i pozná, že je to třeba maxisavý bambus-konopí? Počítám, že tam je i senzor na vodu, tak možná max. váha a vodu si to potom doplní, u Miele věřím všemu… Bez toho by ale samotná váha byla na houby, kdybych mou 4kg pračku narvala 4mi kg plín, tak se mi to fakt dobře nevypere. U ručníků musím být cca v lehce nadpoloviční náplni, jinak nic moc, a to jinak pračka fakt pere dobře.
Ano, ona měří, jak moc jí to tam šplouchá a jak vysoko je hladina a podle toho dopouští na několikrát vodu. Plus máš možnost říct, že chceš vody extra hodně, což někdy u plné pračky plín dělám, ale nevím, jestli to má nějaký efekt na kvalitu vyprání. To přímo píšou v návodu, že pračka zohledňuje nasákavost tkanin a množství vody přizpůsobí.
A rodinné auto… taky momentálně řešíme, teď máme Hyundai i20, takže prcek, vejdeme se, ale dost natěsno a v případě havárky by se mi děti dostávaly celkem špatně z auta. Ale malého benzíňáka si stejně musíme nechat, aby manžel nehrkal do práce s velkým nenažraným autem, to bude jen na příležitosti, kam jezdíme všichni. Taťka má na 4 děcka Multiplu, je hnusná
, ale výborná a prostorná. Jenže už se nevyrábí a sehnat málo jetou je dost problém ![]()
Ahoj holky ![]()
Mám pro vás překvapení
![]()
Máme doma nového člena rodiny
jmenuje se Hynek, narodil se 2.3. s váhou 3490g a délkou 48cm ![]()
Doufám, že se vám překvapení líbí
![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj holky
Mám pro vás překvapení![]()
jmenuje se Hynek, narodil se 2.3. s váhou 3490g a délkou 48cm
Doufám, že se vám překvapení líbí![]()
Mně se líbí moc, i když jsem tu úplně nová
Mooc gratuluju a přeju hezké sžívání
a doufám v pravidelné reference o používání látkovek ![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj holky
Ja jsem to vedela… ale nevedela jsem, ze jsi az tak daleko. Tak gratuluju
Moc hezke jmeno.
ivuska.h píše:A rodinné auto… taky momentálně řešíme, teď máme Hyundai i20, takže prcek, vejdeme se, ale dost natěsno a v případě havárky by se mi děti dostávaly celkem špatně z auta. Ale malého benzíňáka si stejně musíme nechat, aby manžel nehrkal do práce s velkým nenažraným autem, to bude jen na příležitosti, kam jezdíme všichni. Taťka má na 4 děcka Multiplu, je hnusná, ale výborná a prostorná. Jenže už se nevyrábí a sehnat málo jetou je dost problém
Máme krátkou fabii, taky bychom se nějak vešli (i když tobě je jasný jak
), ale muž začal dojíždět daleko do práce, tak jsme na tom podobně. Malýho benziňáka si musíme nechat a velkou kraksnu dostanu na povel já… a tím je finanční rezerva jaksi v tahu. Jestli se pračka rozhodne kleknout zrovna v mateřským období (a pravděpodobnost se stářím narůstá), tak následník bude levný kompromis ![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj holky
Jee,gratuluji
krasne prekvapko ![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj holky
Další chlapák v rodině
- teď to máme dva na dva
- zzatím do května ![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj holky
To je teda překvapení, to bych nedokázala tak dlouho tajit
Moc gratuluju!
Brunifid píše:
Praní a žehlení mi nevadí. Nesnáším luxovat, vytírat.
Hm, já snesu akorát praní, haha, to pere pračka.
Jinak pračka mi ždíme na 1000 otáček. Některé čtverce jsou suché do pár hodin, bambusové kalhotkovky tak den a něco.
M-a-j-a píše:
Ahoj holky
Mám taky dělat překvapenou? ![]()
Maji, gratuluju.
A bude to chtít klučičí vzory, ne? ![]()
ivuska.h píše:Lolinka79 píše:Celkem dobrá mi při vybírání přišla tato LG – http://www.lg.com/…F1480QDS.jsp nebo bych prostě vybrala nejdražší Bosh či AEG, kterou bych si mohla dovolit.
ajaj, to je fakt moc…tak nejak mam strop 25 000Ale asi je dobra ja bych jen mela des, abych ji zase plinama neodvarila
mám ji doma asi půl roku
Oproti tomu, co jsme měli předtím je to 100 a 1. Ale pokakané čtverce jsem v tom ještě neprala. Prcek se ještě nenarodil.