Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
18.3.12 19:47

Broki, já mám vždycky v pračce hrnečku vař, když dám prát málo plín a dám tam jakýsi prací prostředek s marseillským mýdlem z lidlu, či odkud. když mám pračku narvanou, tak no tak nenapění. prostě jak je tam moc vody, tak je plná pračka pěny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
18.3.12 20:19
Brokianaa píše:
Holky,když jsme u toho Persilu…už jsem jednou psala,že mi příšerně pění - už po třetí vytekl přes nádržku na prášek :zed: Mám Persil sensitive gel a peru na 60stupňů. Dávám jen cca 60-70ml :! A prostě to pokaždé vypění… Zkoušela jsem stejný program a jiný gel (dala jsem i jiné prádlo,plínky jsem neměla co by byly k praní a čekat se mi nechtělo-a na 60peru jen plíny) a nevypěnilo :nevim: Opravář mi říkal,že mám dát méně gelu…ale i tak už jsem dala ještě méně než je nejmenší „doporučené“ množství a vypěnilo…Zas se mi nechce dávat ještě méně,ať to vůbec má nějakou prací sílu:-) Jo a vypění to vždycky až ke konci,před ždímáním…No ke koci - ze dvou hodin a něco zbývá vždy cca 40minut… Nemáte někdo zkušenost?

Dávej míň. My když dáváme na naše prádlo persil, tak sotva půlku toho, co ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.3.12 21:30

Holky dík za reakce…Už jsem měla hodněkrát tu linku vytopenou a už jako fakt nechci riskovat…Fly,to dáváš 30ml Persilu? Tak malinko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
19.3.12 11:56
Brokianaa píše:
Holky dík za reakce…Už jsem měla hodněkrát tu linku vytopenou a už jako fakt nechci riskovat…Fly,to dáváš 30ml Persilu? Tak malinko?

Jojo, fakt dost málo. Nemáme nijak zapráskané oblečení a persil a na 40 a vypere se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
19.3.12 12:10
Hm, ted jsem se musela zamyslet, mam pocit, ze nam pracka taky nenahriva vodu. Jak to vlastne zjistim? :think:
opinka píše:
Ahoj holky, před časem jsem tady měla dotaz na zasmrádání plínek (dolů přikládám). Takže už vím, čím to bylo. Měli jsme pokažené topné těleso v pračce, prala jsem nejspíš nějaký čas ve studené vodě. Za litr nám to opravili a plínky zase voní :mrgreen: . Tak to jen tak, kdyby třeba někdo měl podobný problém, tak doporučuju zkontrolovat, jestli pračka nahřívá.
opinka píše:
Ahoj holky, přišla jsem si sem pro radu a vidím, že tu zrovna probíráte něco dost podobného: smrdí mi plínky. Ale ne všechny, tak mi to přijde divné. Používám obyč čtverce a mám je jakoby z několika „vrhů“ a paradoxně smrdí ty nejdražší bavlněné, kterých mám jen pár. Je to taková fakt příjemná pevná bavlna, která hodně saje. Je to asi 2 týdny, co jsem začala dávat příkrmy a zhruba od té doby plínky smrdí takovou zatuchlinou, nejvíc to cítím při žehlení (jo, jsem cvok a ještě mě to občas popadne a polechtám to žehličkou) a potom když je malá počůrá. Jenže zhruba před těmi 2 týdny mi i shodou okolností začala trochu blbnout pračka - něco v ní lupe, tak nevím, jestli se tam něco nepotento… Nenapadá vás, čím by to mohlo být, že smrdí jen určitý druh plínek?Díky a látkování zdar!
  • Citovat
  • Upravit
14103
19.3.12 12:50

Nám ta mrcha nahřívá, ale stejně leckdy smrdí. Viním z toho už mýdlový sliz. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.3.12 12:52

No,akorát já v tom peru plínky,tak nevím jestli to bude stačit :nevim: No zkusím a uvidím :lol:
Jinak k nahřívání - pokud máš s předním plněním tak při 60st. mám teplé to sklo na dvířkách…u horního plněníní netuším jak zjistit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.12 16:03
Brokianaa píše:
No,akorát já v tom peru plínky,tak nevím jestli to bude stačit :nevim: No zkusím a uvidím :lol:
Jinak k nahřívání - pokud máš s předním plněním tak při 60st. mám teplé to sklo na dvířkách…u horního plněníní netuším jak zjistit :-)

Dneska jsem si ti koukla v DM a Denk Mit maji nejaky detsky gel…

• Citovat
  • Upravit
5502
19.3.12 16:06
Anielkha píše:
Brokianaa píše:
Jinak k nahřívání - pokud máš s předním plněním tak při 60st. mám teplé to sklo na dvířkách…u horního plněníní netuším jak zjistit :-)
Dneska jsem si ti koukla v DM a Denk Mit maji nejaky detsky gel…

Jé,ty jsi hodná :hug: děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
20.3.12 12:00
Brokianaa píše:

No my mame prave horni plneni. Jak jsem vcera prala plinky, tak kdyz jsem je z pracky vytahovala hned po doprani, byly uplne studene. Ted nevim, jestli proto, ze je machani studenou, nebo nam opravdu nehreje pracka :think:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
20.3.12 12:04
kvetinka56 píše:
Brokianaa píše:
No my mame prave horni plneni. Jak jsem vcera prala plinky, tak kdyz jsem je z pracky vytahovala hned po doprani, byly uplne studene. Ted nevim, jestli proto, ze je machani studenou, nebo nam opravdu nehreje pracka :think:

Plíny taky tahám z pračky studené. Ale jinak je zahřáta teda dle mě dost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
20.3.12 12:18
PetkaK píše:
kvetinka56 píše:
Brokianaa píše:
No my mame prave horni plneni. Jak jsem vcera prala plinky, tak kdyz jsem je z pracky vytahovala hned po doprani, byly uplne studene. Ted nevim, jestli proto, ze je machani studenou, nebo nam opravdu nehreje pracka :think:
Plíny taky tahám z pračky studené. Ale jinak je zahřáta teda dle mě dost. :nevim:

Tak pri dalsim prani na 60 si to budu muset ohlidat, mne se opravdu zda, ze vubec nehreje :zed:

• Citovat
  • Upravit
16492
20.3.12 12:26

Květinko zkus položit ruku na víko, mělo by být teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.3.12 12:51

Tak odpoj hadici od odpadu, hoď do umyvadla a uvidíš, co vypouští po hlavním praní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
20.3.12 15:47
lussy222 píše:
Ahoj :-) zkus se podívat tady , super jsou bambusové plenky, ale jsou dražší, ale uplně měkkoučké a hebké. Množství záleží jestli budete mít plenky jen na utírání nebo i přebalování :-) 20Ks tak na běžnou potřebu a u přebalování u látkových plen tak 60kusů
http://www.e-cipisek.cz/…ny-a-osusky/
:mrgreen:
Mně to nedalo. Předpokládám, že reaguješ na první příspěvek, ale když se podíváš, je tu už skoro 3000 stránek. :-)

Mám plíny venku, už v sobotu jedny byly, a i když teda jsme nad silnicí, naproti stavba, tak ony voněly. Aaaaaach. To je taková krása po zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure