Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
22.3.12 17:43

@careynka Vadí jim že je to reklama. :think:

• Citovat
  • Upravit
19494
22.3.12 17:46
@PetkaK píše:
@careynka Vadí jim že je to reklama. :think:

vsichni vime kdo je Iva a nemusi o tom psat a navic ani nereklamuje, vzdy se ji nekdo na neco zepta a ona mu odpovida, neprodava tady na webu svoje zbozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 17:55
@careynka píše:
vsichni vime kdo je Iva a nemusi o tom psat a navic ani nereklamuje, vzdy se ji nekdo na neco zepta a ona mu odpovida, neprodava tady na webu svoje zbozi

No a jim asi vadí i to že odpovídá. Já se jí ráno nebo včera ptala vedle v diskuzi na ty vkládačky do Easy jestli jsou už nové a jestli se dají koupit zvlášť, a asi i toto vadí prostě. :cert:

• Citovat
  • Upravit
19494
22.3.12 18:02
@PetkaK píše:
No a jim asi vadí i to že odpovídá. Já se jí ráno nebo včera ptala vedle v diskuzi na ty vkládačky do Easy jestli jsou už nové a jestli se dají koupit zvlášť, a asi i toto vadí prostě. :cert:

a kdyz ti na to odpovi nekdo jinej tak uz to neni reklama pro Ivu? Trosku na hlavu postaven, ne Admini??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 18:08

@careynka To nevím. Za chvilku se asi budeme bavit stylem, ta plenka, která saje nejvíc, má hezké vzory, no přece ta, dyť víte. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
22.3.12 18:28
@ivuska.h píše:
Tak už po mě taky jdou admini… Tož asi nebudu smět odpovídat na dotazy ohledně plín nebo nevím… :zed: Tak jen abyste nemyslely, že vaše dotazy ignoruju…

Ivuško :,( Tohle je fakt těžký, já mám pocit, že sem mezi nás chodíš na 95% jako soukromá maminka, ne autorka plínek, jak si máme o plínách popovídat, my nezkušené, když se v radě rozlišuje mezi majiteli čehosi a „jen“ zkušenými použivatelkami? :think: Rada ve smyslu, jakou sílu má jaké Merino, nějak nedokážu chápat jako reklamní… :roll: Já osobně ti za všechny už udělené rady opravdu děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
22.3.12 18:30
@ivuska.h píše:
Tak ono záleží hlavně na tom, co pod to dáš za plínku…

To chápu, ale díky té tenkosti mi šlo i o to, jestli to spíš není na denní 1-2 hod. intervaly ;)

• Citovat
  • Upravit
Kdoule
22.3.12 18:33
@careynka píše:
Ano, ano, jsou tenci, ale mezi nozkama maji zesileny pruh. Teda snad nekecam, pujdu se mrknout :-D

Super, takže s dobrou plenkou vydrží a jsou maličko zesílené v kritickém místě, myslím, že na léto si víc přát nemůžu. Jsem už vážný uvažovatel - pro adminy: o Merinostar, nikoliv o Anavy, protože mi tu hezky poradili ohledně tloušťky.

Já trochu věřím, že přes léto (cca šestinedělí) vydržíme s bambusovou Totsbots, mám použité, ale vypadají na plnou funkci, dovycpat se to nakonec dá vždycky. Snad začne doopravdy čůrat až po tom šestinedělí :roll:

• Citovat
  • Upravit
13376
22.3.12 18:39

Merinostar vypadají perfektně a ted mají i červené ježečky:) Půjdu do těch krátkých. Líbí se mi na tom,že vypadají jako kraťásky ,tak se vyhnu divným pohledům:))

Jinak to tu za chvilku dopadne asi jako na Modrém Koníkovi..nikdo nic nesmí :(

A zrovna Iva,tu v životě nenapsala a nedávala odkaz na SVOJE zboží a co má v shopu :?:roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.3.12 18:40
@Kdoule píše:
Super, takže s dobrou plenkou vydrží a jsou maličko zesílené v kritickém místě, myslím, že na léto si víc přát nemůžu. Jsem už vážný uvažovatel - pro adminy: o Merinostar, nikoliv o Anavy, protože mi tu hezky poradili ohledně tloušťky.Já trochu věřím, že přes léto (cca šestinedělí) vydržíme s bambusovou Totsbots, mám použité, ale vypadají na plnou funkci, dovycpat se to nakonec dá vždycky. Snad začne doopravdy čůrat až po tom šestinedělí :roll:

Ještě se prodává i vkládací vlněná vložka,aby to fakt drželo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.3.12 19:12
@ivuska.h píše:
Tak už po mě taky jdou admini… Tož asi nebudu smět odpovídat na dotazy ohledně plín nebo nevím… :zed: Tak jen abyste nemyslely, že vaše dotazy ignoruju…

8o Dyť žádnou reklamu neděláš, všichni ví, že jsi to ty, ale nikdy jsi nenapsala: kupte si moje plínky, jsou nejlepší :think: A moci se zeptat na cokoli takhle na foru, kde odpověď uvidí víc lidí, který taky může zajímat… to je zkrátka k nezaplacení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 19:13

No ona tu v posledních dnech asi probíhá nějaká čistka, nejsem sama, komu psali… Tož se budu snažit odpovídat co nejvíc obecně, což jsem se teda snažila i doposud, teda krom vyloženě cílených otázek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 19:16

Jako beru třeba když se někdo ptal na plenky ty a ty a Zuzka (Zelazuzu) dala odkaz na svůj shop - fajn, to beru že si udělala reklamu. Ale brát odpověď na danou otázku jako že si děláš reklamu. :think:

• Citovat
  • Upravit
13376
22.3.12 19:20

Tak budeme dávat odkazy..já na Zuzku a Zuzka na mě:)))))
Přece nebudu dávat odkaz na někoho jiného :lol: :lol: :lol:
A tak už odkazy dávat nebudeme a budeme čekat,až ho dá někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 19:28

@PetkaK Já právě odkazy na sebe nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure