Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@PetkaK píše:
@careynka Vadí jim že je to reklama.
vsichni vime kdo je Iva a nemusi o tom psat a navic ani nereklamuje, vzdy se ji nekdo na neco zepta a ona mu odpovida, neprodava tady na webu svoje zbozi
@careynka píše:
vsichni vime kdo je Iva a nemusi o tom psat a navic ani nereklamuje, vzdy se ji nekdo na neco zepta a ona mu odpovida, neprodava tady na webu svoje zbozi
No a jim asi vadí i to že odpovídá. Já se jí ráno nebo včera ptala vedle v diskuzi na ty vkládačky do Easy jestli jsou už nové a jestli se dají koupit zvlášť, a asi i toto vadí prostě. ![]()
@PetkaK píše:
No a jim asi vadí i to že odpovídá. Já se jí ráno nebo včera ptala vedle v diskuzi na ty vkládačky do Easy jestli jsou už nové a jestli se dají koupit zvlášť, a asi i toto vadí prostě.
a kdyz ti na to odpovi nekdo jinej tak uz to neni reklama pro Ivu? Trosku na hlavu postaven, ne Admini??
@careynka To nevím. Za chvilku se asi budeme bavit stylem, ta plenka, která saje nejvíc, má hezké vzory, no přece ta, dyť víte. ![]()
@ivuska.h píše:
Tak už po mě taky jdou admini… Tož asi nebudu smět odpovídat na dotazy ohledně plín nebo nevím…Tak jen abyste nemyslely, že vaše dotazy ignoruju…
Ivuško
Tohle je fakt těžký, já mám pocit, že sem mezi nás chodíš na 95% jako soukromá maminka, ne autorka plínek, jak si máme o plínách popovídat, my nezkušené, když se v radě rozlišuje mezi majiteli čehosi a „jen“ zkušenými použivatelkami?
Rada ve smyslu, jakou sílu má jaké Merino, nějak nedokážu chápat jako reklamní…
Já osobně ti za všechny už udělené rady opravdu děkuju ![]()
@ivuska.h píše:
Tak ono záleží hlavně na tom, co pod to dáš za plínku…
To chápu, ale díky té tenkosti mi šlo i o to, jestli to spíš není na denní 1-2 hod. intervaly ![]()
@careynka píše:
Ano, ano, jsou tenci, ale mezi nozkama maji zesileny pruh. Teda snad nekecam, pujdu se mrknout
Super, takže s dobrou plenkou vydrží a jsou maličko zesílené v kritickém místě, myslím, že na léto si víc přát nemůžu. Jsem už vážný uvažovatel - pro adminy: o Merinostar, nikoliv o Anavy, protože mi tu hezky poradili ohledně tloušťky.
Já trochu věřím, že přes léto (cca šestinedělí) vydržíme s bambusovou Totsbots, mám použité, ale vypadají na plnou funkci, dovycpat se to nakonec dá vždycky. Snad začne doopravdy čůrat až po tom šestinedělí ![]()
Merinostar vypadají perfektně a ted mají i červené ježečky:) Půjdu do těch krátkých. Líbí se mi na tom,že vypadají jako kraťásky ,tak se vyhnu divným pohledům:))
Jinak to tu za chvilku dopadne asi jako na Modrém Koníkovi..nikdo nic nesmí ![]()
A zrovna Iva,tu v životě nenapsala a nedávala odkaz na SVOJE zboží a co má v shopu
…
![]()
@Kdoule píše:
Super, takže s dobrou plenkou vydrží a jsou maličko zesílené v kritickém místě, myslím, že na léto si víc přát nemůžu. Jsem už vážný uvažovatel - pro adminy: o Merinostar, nikoliv o Anavy, protože mi tu hezky poradili ohledně tloušťky.Já trochu věřím, že přes léto (cca šestinedělí) vydržíme s bambusovou Totsbots, mám použité, ale vypadají na plnou funkci, dovycpat se to nakonec dá vždycky. Snad začne doopravdy čůrat až po tom šestinedělí
Ještě se prodává i vkládací vlněná vložka,aby to fakt drželo ![]()
@ivuska.h píše:
Tak už po mě taky jdou admini… Tož asi nebudu smět odpovídat na dotazy ohledně plín nebo nevím…Tak jen abyste nemyslely, že vaše dotazy ignoruju…
Dyť žádnou reklamu neděláš, všichni ví, že jsi to ty, ale nikdy jsi nenapsala: kupte si moje plínky, jsou nejlepší
A moci se zeptat na cokoli takhle na foru, kde odpověď uvidí víc lidí, který taky může zajímat… to je zkrátka k nezaplacení ![]()
No ona tu v posledních dnech asi probíhá nějaká čistka, nejsem sama, komu psali… Tož se budu snažit odpovídat co nejvíc obecně, což jsem se teda snažila i doposud, teda krom vyloženě cílených otázek…
Jako beru třeba když se někdo ptal na plenky ty a ty a Zuzka (Zelazuzu) dala odkaz na svůj shop - fajn, to beru že si udělala reklamu. Ale brát odpověď na danou otázku jako že si děláš reklamu. ![]()
Tak budeme dávat odkazy..já na Zuzku a Zuzka na mě:)))))
Přece nebudu dávat odkaz na někoho jiného
![]()
A tak už odkazy dávat nebudeme a budeme čekat,až ho dá někdo jiný…
@careynka Vadí jim že je to reklama.