Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kdyžtak napíšeme petici
Neboť já se domnívám, že reklama vypadá poněkud jinak ![]()
@ivuska.h Jo, mně se moc líbí Voldemort s fotbalovejma balonama
Mladej nosí, když ho tatínek bere s sebou na fotbal ![]()
@Svandu Otázkou zůstává, které plínky budou Harry Potter
U fotbalového vzoru jsem právě doufala, že to osloví tatínky a bude je to motivovat k přebalování ![]()
@ivuska.h Povedlo se
nám tatínek přebalí vše krom čtverců, ale je vyčůranej a přebaluje jen, když se učím nebo vařím ![]()
Harry Potter by mohla být nějaká olína, ve který hovňous zmizí jak David Copperfield, ale takovou bohužel ještě nikdo nevynalez ![]()
@Anielkha píše:šel, ale čím bys ho pak chtěla vycpávat?
Nesel by udelat nocni voldemort bez VV vevnitr?
@ivuska.h píše: šel, ale čím bys ho pak chtěla vycpávat?
Mam doma BI perfold a VV… ze urcite hodne latkarek mam doma i VV, tak je treba pro mne je to duplicitni to kupovat. (Treba ted jsem original VV nemohla najit, tak jsme to nacpali, co dum dal
) ![]()
@Anielkha píše:
Nesel by udelat nocni voldemort bez VV vevnitr?[/ci
@Anielkha píše:
Nesel by udelat nocni voldemort bez VV vevnitr?
Omlouvam se zavsuvku se smajlikama. Jsem „ctecka“ a prevazne hlavne kvuli rada a infu od Ivushky a Voldermortech ![]()
![]()
![]()
No a ty prudy od Adminu jsou trapne. Protoze pokud se diskuze zamkne, vadit jim to nebude, ale tohle ma byt zdroj informaci pro vsechny,ktere maji zajem…Nejak to emimino „pritvrzuje“ :/
Já doufám, že to už potřeba nebude, kvůli co nejlepší prodyšnosti. Přes den plánuju krom vycházek nechávat plínky bez svrchníků, budu mít halt dobře podloženo, já už ty opruzeniny nechci a chci látkovat!
Určitě by tak neusnul, lépe řečeno nikdy tak neusnul 
Bože, kéž by to byla holčička čůrající pod sebe a ne za sebe a nad sebe kluk, to by mohla být i hezky rozbalená s VV pod sebou… si tedy dělám iluze, že to mimi nebude vadit, nejstaršímu hrozně vadilo být rozbalený