Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kdoule
22.3.12 22:13
@ivuska.h píše:
Naštěstí tam je obklad :lol: No když už jsme u toho fekálního tématu… Před pár dny se s Klárkou koupali, K. už šla ven a Ondra čekal, až ho tatínek taky vyndá. A najednou slyším vyděšený jekot. Pluly kolem něj bobky a on chudák nechápal, co to je :lol: Tak to pak manžel lovil podběráčkem, já jsem jako z udělání musela jít kojit :* :lol:
:palec: :palec: :palec: Kojení je někdy neodkladná akce, o tom žádný spor, rybičky jsme lovili taky, ale spíš u starších, vždycky mě přivolaly zvuky odporu jejich původce :P :P Kojení bylo již bohužel definitivně ukončeno a nic mě nespasilo :P
  • Citovat
  • Upravit
10713
22.3.12 22:14

Simon se do vany teda nikdy nevykadil :think: Ale pomahat chce, cim dal tim vic. vynasi si po sobe nocnik… jen by to chtelo naucit ho, at to nosi rovne a nevyliva cestou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
22.3.12 22:14

Holky dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
22.3.12 22:15

Taky dobrou noc všem, a díky moc za dávku endorfinů :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15710
22.3.12 22:16

Pomeranco kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 22:18
@pomeranca píše:
Simon se do vany teda nikdy nevykadil :think: Ale pomahat chce, cim dal tim vic. vynasi si po sobe nocnik… jen by to chtelo naucit ho, at to nosi rovne a nevyliva cestou :roll:

Taky znám :cert:

• Citovat
  • Upravit
8651
22.3.12 22:19

Já ještě čekám, až se mi dítě vzbudí na antibiotika, už přetahuje, ale zas když ji vzbudím, bude akorát řvát a všechno vyprská, tak nevím :nevim: Manžel spokojeně usnul už někdy před hodinou se svou blondýnou, vždycky tak odhodlaně uspává, až uspí i sám sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.3.12 22:19
@PetkaK píše:
Taky znám :cert:

no a nejhorsi je, ze on to proste chce udelat SAM :zed: jako chapu ze naucit samostatnosti se musi, ale mohl by zacit necim jinym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.3.12 22:21
@ivuska.h píše:
Já ještě čekám, až se mi dítě vzbudí na antibiotika, už přetahuje, ale zas když ji vzbudím, bude akorát řvát a všechno vyprská, tak nevím :nevim: Manžel spokojeně usnul už někdy před hodinou se svou blondýnou, vždycky tak odhodlaně uspává, až uspí i sám sebe :lol:

vy uspavate Klarku? To jsem rada, uz jsem si pripadala divne, ze Simon porad nechce usinat sam :think: (a ze mu to nekdy trva neskutecne dlouho, nez usne :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.3.12 22:23
@pomeranca píše:
vy uspavate Klarku? To jsem rada, uz jsem si pripadala divne, ze Simon porad nechce usinat sam :think: (a ze mu to nekdy trva neskutecne dlouho, nez usne :? )

Já ne, manžel :lol: Ondra se dá do postele a celkem leží, občas něco vykládá, ale nevyžaduje nic, max. kakao. Ona hlavně špatně usíná ve středu a ve čtvrtek, kdy chodí do školky, protože tam po oběd usne (doma jinak nespí už dávno) a pak je večer neuspatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.3.12 22:30

no ja si obcas rikam, ze bych Simonovi zrusila odpoledni spani :think: Dneska nespal (ale asi dve hodiny lezel v posteli a cetl si casopisy :mrgreen: ) a vecer usnul kratce po osme a velmi rychle. A skoro bez protestu. Kdezto kdyz odpoledne spi, tak vecer usina silene dlouho, usne treba az v deset :zed: coz je obcas na budku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.12 22:36

Nám malá chodí spát po obědě (spí tak 2h), a večer nejde dřív jak kolem 21h, kdybych jí hnala dřív, tak tam musím být s ní a uspávat, a to mi pak lozí po hlavě atd. Takže jí raději „trpím“ do 21h v obýváku, a pak jde s flaškou v ruce a úsměvem a spí do 10ti minut, usíná sama, u zapnutého světýlka (v takové hračce). Za půl hodinky tam dojdu, najdu flašku od mlíka, otočím jí do správné polohy a vzbudí se až ráno.

A kdybych jí nutila chodit spát po večerníčku tak vstáváme asi ve 4h ráno, a na to teda nemám nervy, jsem ráda že takto spí od 21h do 7-8h.

• Citovat
  • Upravit
1962
23.3.12 09:47

Ahoj. Trochu se „zamluvil“ muj dotazek, tak ho sem davam jeste jednou, stale jsem nezjistila, jak to opravdu je :think: :
Hodne z kraje teto diskuze jsem cetla, ze popolini plenky se nevlezou do kalhotek BM. Tady pritom pisi, ze ano : http://www.obchod-latkovepleny.cz/…-cm/d-70854/
Mate s tim nekdo fakt zkusenost, ze se to neda? Chtela jsem koupit prave ty popolini plenky do BM katat.Neni to maly peniz a nerada bych splakala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.3.12 09:57
@ivuska.h píše:
Tak vždycky je možnost tu VV prodat… akorát má vzadu ty patentky, to by někomu mohlo vadit.

Já bych radši koupila noční bez vv a dala si tam ty svoje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
23.3.12 10:15

jakjo,nemám zkušenost,ani nepoměřím,snad se se to někdo ozve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure