Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Simon se do vany teda nikdy nevykadil
Ale pomahat chce, cim dal tim vic. vynasi si po sobe nocnik… jen by to chtelo naucit ho, at to nosi rovne a nevyliva cestou ![]()
@pomeranca píše:
Simon se do vany teda nikdy nevykadilAle pomahat chce, cim dal tim vic. vynasi si po sobe nocnik… jen by to chtelo naucit ho, at to nosi rovne a nevyliva cestou
Taky znám ![]()
Já ještě čekám, až se mi dítě vzbudí na antibiotika, už přetahuje, ale zas když ji vzbudím, bude akorát řvát a všechno vyprská, tak nevím
Manžel spokojeně usnul už někdy před hodinou se svou blondýnou, vždycky tak odhodlaně uspává, až uspí i sám sebe ![]()
@PetkaK píše:
Taky znám
no a nejhorsi je, ze on to proste chce udelat SAM
jako chapu ze naucit samostatnosti se musi, ale mohl by zacit necim jinym ![]()
@ivuska.h píše:
Já ještě čekám, až se mi dítě vzbudí na antibiotika, už přetahuje, ale zas když ji vzbudím, bude akorát řvát a všechno vyprská, tak nevímManžel spokojeně usnul už někdy před hodinou se svou blondýnou, vždycky tak odhodlaně uspává, až uspí i sám sebe
vy uspavate Klarku? To jsem rada, uz jsem si pripadala divne, ze Simon porad nechce usinat sam
(a ze mu to nekdy trva neskutecne dlouho, nez usne
)
@pomeranca píše:
vy uspavate Klarku? To jsem rada, uz jsem si pripadala divne, ze Simon porad nechce usinat sam(a ze mu to nekdy trva neskutecne dlouho, nez usne
)
Já ne, manžel
Ondra se dá do postele a celkem leží, občas něco vykládá, ale nevyžaduje nic, max. kakao. Ona hlavně špatně usíná ve středu a ve čtvrtek, kdy chodí do školky, protože tam po oběd usne (doma jinak nespí už dávno) a pak je večer neuspatelná.
no ja si obcas rikam, ze bych Simonovi zrusila odpoledni spani
Dneska nespal (ale asi dve hodiny lezel v posteli a cetl si casopisy
) a vecer usnul kratce po osme a velmi rychle. A skoro bez protestu. Kdezto kdyz odpoledne spi, tak vecer usina silene dlouho, usne treba az v deset
coz je obcas na budku…
Nám malá chodí spát po obědě (spí tak 2h), a večer nejde dřív jak kolem 21h, kdybych jí hnala dřív, tak tam musím být s ní a uspávat, a to mi pak lozí po hlavě atd. Takže jí raději „trpím“ do 21h v obýváku, a pak jde s flaškou v ruce a úsměvem a spí do 10ti minut, usíná sama, u zapnutého světýlka (v takové hračce). Za půl hodinky tam dojdu, najdu flašku od mlíka, otočím jí do správné polohy a vzbudí se až ráno.
A kdybych jí nutila chodit spát po večerníčku tak vstáváme asi ve 4h ráno, a na to teda nemám nervy, jsem ráda že takto spí od 21h do 7-8h.
Ahoj. Trochu se „zamluvil“ muj dotazek, tak ho sem davam jeste jednou, stale jsem nezjistila, jak to opravdu je
:
Hodne z kraje teto diskuze jsem cetla, ze popolini plenky se nevlezou do kalhotek BM. Tady pritom pisi, ze ano : http://www.obchod-latkovepleny.cz/…-cm/d-70854/
Mate s tim nekdo fakt zkusenost, ze se to neda? Chtela jsem koupit prave ty popolini plenky do BM katat.Neni to maly peniz a nerada bych splakala… ![]()
@ivuska.h píše:
Tak vždycky je možnost tu VV prodat… akorát má vzadu ty patentky, to by někomu mohlo vadit.
Já bych radši koupila noční bez vv a dala si tam ty svoje ![]()
jakjo,nemám zkušenost,ani nepoměřím,snad se se to někdo ozve…