Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
26.3.12 23:56

Nějakou dobu se tu zorientovávám - za dcery (momentálně 14 let)jsem měla jen klasické čtverce se svrchňákama na zavazování nebo na knoflíky - které než se zaply na jedné straně, tak se na druhé rozeply :cert:
Teď mám na starý kolena doma dva plenkáče - 1,5 a 21 měsíců. Kombinuju AIO s jednorázovkama, ale vzhledem k délce schnutí se poohlížím po nějakých pul svrchňácích použitelných ideálně na oba (4kg a cca 13kg)a na klasický čtverce, který mi zbyly po dceři. Nic jinýho, než rovně poskládat je neumím - tak nás to tenkrát učili v porodnici a net jsem neměla ;)
Už jsem si něco objednala a taky bych ráda testla Voldemorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.3.12 08:40

Holky, co jsou to voldemorty??
Vůbec netuším o co se jendná, ani mi to google neřekl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
27.3.12 08:42

@Clarins = anavy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Protože se tu už pořádně nesmí napsat ani značka(admini prudí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.12 08:53
@Jaja157 píše:
Hezky vecer. Tak jsem objednala na „test“ AIO Sw.Mon. a tento tyden by mely prijit. :potlesk: Doufam, ze mi nikdo nezkazite radost spatnymi zkusenostmi a negativy 8o , ale chtela jsem mit jedny „svatecni“, tak jsem chtela zkusit pohodli v AIO a tyhle se mi moc libily. Ale, jestli mate nekdo zkusenost /jakoukoliv/, info sem, at to stoji co to stoji, stejne uz je mam zaplacene :mrgreen: :lol:

asi zkazim, protoze neznam nikoho, kdo by s nima byl spokojenej :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 09:01

Holky, přebalujete některá dítě ve stoje? Přemýšlím co by se na to hodilo nejlíp… Asi nějaké kapsovky, že? Které doporučíte…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.12 09:14
@pomeranca píše:
Holky, přebalujete některá dítě ve stoje? Přemýšlím co by se na to hodilo nejlíp… Asi nějaké kapsovky, že? Které doporučíte…?

ne, protoze to nejde :-O ma to ma na pul zerdi :-D Voldemortky tak urcite nejsou, dovedu si predstavit treba Itti Bitti, s tema to jakstaks jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 09:24

Ivi - malého má ještě Mája (bude mít teď 1měsíc), ale nevím jak moc sem chodí. :think:

• Citovat
  • Upravit
10713
27.3.12 09:25

Hm… No já dávám jedině vol… (Moc dlouhý slovo :-D ) někdy se podaří rovně, někdy ne… Ale když holt jdeme na výlet jenom pěšky, tak to jinak nejde. Myslela jsem že aio nebo kapsovky by byly lepsi, ale možná zůstanu u vol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 09:26
@pomeranca píše:

Ne, to by měla na půl zadku. Hnusku jo, ale kalhotovku/AIO prostě takhle nedám. A kapsovku nevedeme ani jednu.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
27.3.12 09:26
@pomeranca píše:
Hm… No já dávám jedině vol… (Moc dlouhý slovo :-D ) někdy se podaří rovně, někdy ne… Ale když holt jdeme na výlet jenom pěšky, tak to jinak nejde. Myslela jsem že aio nebo kapsovky by byly lepsi, ale možná zůstanu u vol.

Já jí venku prdnu na lavičku, pod ní dám přebalovací podložku Vol… a přebalím.

• Citovat
  • Upravit
10713
27.3.12 09:31

Jo lavičky se dají, ale nejsou všude… A když chci vyrazit jen s malou elegantní kabelkou, tak se mi tam vleze jen jedna plinka a těhu průkazka. No moc si vymýšlím :-D Za chvíli stejně budeme víc jezdit s kočárem, tak to nebudu muset řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.12 09:34
@pomeranca píše:
Jo lavičky se dají, ale nejsou všude… A když chci vyrazit jen s malou elegantní kabelkou, tak se mi tam vleze jen jedna plinka a těhu průkazka. No moc si vymýšlím :-D Za chvíli stejně budeme víc jezdit s kočárem, tak to nebudu muset řešit…

ja teda vzdycky zatim beru kocarek, takze prebaluju - kdyz uz - tak na kocare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.3.12 09:37
@pomeranca píše:

Já ne, ale jestli chceš trochu naštvat, tak naše Amálka, když se řekne, že se jde přebalit, tak si lehá hned na zem a zvedá nohy :-) a to třeba i v obchodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 09:37
@careynka píše:
ja teda vzdycky zatim beru kocarek, takze prebaluju - kdyz uz - tak na kocare

U nás ani nevím co to kočár je :palec: - máme ho zaparkovaný už tak 3m, malá jde po svých.

• Citovat
  • Upravit
3780
27.3.12 09:38

na přebalování ve stoje by byly ideální nějaké natahovací vlňáky, nebo flízáky s kapsou - se divím, že to eště nějakýho výrobce nenapadlo ;) nebo jó? takovej přehled zas nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure