Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
27.3.12 09:40
@analoja píše:
na přebalování ve stoje by byly ideální nějaké natahovací vlňáky, nebo flízáky s kapsou - se divím, že to eště nějakýho výrobce nenapadlo ;) nebo jó? takovej přehled zas nemám :lol:

Natahovací vlňáky jsou třeba Merinostar, disana, je jich určitě víc. Akorát se furt něco musí dát pod to, a ve stoje to jde hold špatně.

• Citovat
  • Upravit
3780
27.3.12 09:44
@PetkaK píše:
Natahovací vlňáky jsou třeba Merinostar, disana, je jich určitě víc. Akorát se furt něco musí dát pod to, a ve stoje to jde hold špatně.

no, proto píšu s kapsou - nacpat a natáhnout ;)
já pokud jsem doma, „používám“ na přebalování reklamu - to prcek leží, kouká a ani se nehne :lol: - venku musím použít hrubou sílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 10:01

No jo, ale když se kapsovka použije, tak se pak musí vyměnit celá, nebo ne? Já bych potřebovala něco, kde nemusím sundat boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.12 10:02
@pomeranca píše:
No jo, ale když se kapsovka použije, tak se pak musí vyměnit celá, nebo ne? Já bych potřebovala něco, kde nemusím sundat boty.

tak ty treningovy GroVia, maji na bocich gumicky ale na patetnky, takze to secvaknes u kotniku a vytahnes jak spodary :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
27.3.12 10:03
@careynka píše:
tak ty treningovy GroVia, maji na bocich gumicky ale na patetnky, takze to secvaknes u kotniku a vytahnes jak spodary :)

jojo a je tam kapsa pro vkládačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.3.12 10:06

Možná něco natahovacího s patentkama by šlo. Něco jako itti bitti ale natahovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
27.3.12 12:34
@M-a-j-a píše:
Já ne, ale jestli chceš trochu naštvat, tak naše Amálka, když se řekne, že se jde přebalit, tak si lehá hned na zem a zvedá nohy :-) a to třeba i v obchodě :D

A to se naučí dítě jak? :-) Ta moje zdrhá!!! Ale když ji lapím, tak teda lehne, nedokážu si představit, jak ji přebaluju ve stoje.

pomeranco: Si tak říkám, jestli tobě se taky neblíží termín? :think: :mrgreen: Jsem zvědavá, zda bude tester nebo testerka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.3.12 12:36

Fly já ti ani nevím :-) Prostě řeknu, že vyměníme plínečku a ona jde a lehne si na zem :-) a čeká (ale jen chvilinku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
27.3.12 12:36
@Flyingfrog píše:
pomeranco: Si tak říkám, jestli tobě se taky neblíží termín? :think: :mrgreen: Jsem zvědavá, zda bude tester nebo testerka. :-)
Pomeranco ty nevís, co budeš mít?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 12:37

@Flyingfrog Malá nedávno vytáhla ze skříně plínu, a lehla si na přebalovací podložku (máme jí teď na zemi v pokoji) a křičela tía pía (čistá plína) :) a opravdu bylo nutné dát čistou plínu, měla jí plnou pokladu.

• Citovat
  • Upravit
19494
27.3.12 12:43
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Malá nedávno vytáhla ze skříně plínu, a lehla si na přebalovací podložku (máme jí teď na zemi v pokoji) a křičela tía pía (čistá plína) :) a opravdu bylo nutné dát čistou plínu, měla jí plnou pokladu.

si fakt pripadam, ze mam doma malyho trotla :-D sem nebudu chodit…vlasne vubec na Emimino…zvatla jak 9mesicni dite :-/ UZ ME TO NEBAVI!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.3.12 12:45

Já sem taky chodit nebudu :cert: :cert: ..Všechny máte takové čistotné děti a já takové čuně, s kterým se musím o ten jeho poklad v plíně doslova rvát :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 12:47
@careynka píše:
si fakt pripadam, ze mam doma malyho trotla :-D sem nebudu chodit…vlasne vubec na Emimino…zvatla jak 9mesicni dite :-/ UZ ME TO NEBAVI!!!!!!!

Klid, náš Ondráš se zmůže jen na jednotlivá slova typu úga (jogurt), áta (auto), jedadá (letadlo), kaká (kakao)… Jediné slovní spojení je „ajíty dudá“, což znamená, že chce jít spát s dudlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 12:48
@zelazuzu píše:
Já sem taky chodit nebudu :cert: :cert: ..Všechny máte takové čistotné děti a já takové čuně, s kterým se musím o ten jeho poklad v plíně doslova rvát :zed: :zed: :zed:

Tak to se musím pochlubit, že už se Ondra polepšuje, už několik dní hlásí „kaka“ a chce přebalit :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.3.12 12:50

Holky, ale ona víceméně teď bojkutuje a rvu se s ní taky o každou pokaděnou plínu. Teď sice taky vylezla z postele, vykoukla z pokoje z poza dveří a říkala eee a v ruce měla novou plínu, ale to jsou vyjímky, jinak jí naháníme. Už to trvá měsíc, od té doby co je v pokoji :( - předtím jsme měli dvě-tři plíny na den :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí