Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@PetkaK píše:
Natahovací vlňáky jsou třeba Merinostar, disana, je jich určitě víc. Akorát se furt něco musí dát pod to, a ve stoje to jde hold špatně.
no, proto píšu s kapsou - nacpat a natáhnout ![]()
já pokud jsem doma, „používám“ na přebalování reklamu - to prcek leží, kouká a ani se nehne
- venku musím použít hrubou sílu
No jo, ale když se kapsovka použije, tak se pak musí vyměnit celá, nebo ne? Já bych potřebovala něco, kde nemusím sundat boty.
@pomeranca píše:
No jo, ale když se kapsovka použije, tak se pak musí vyměnit celá, nebo ne? Já bych potřebovala něco, kde nemusím sundat boty.
tak ty treningovy GroVia, maji na bocich gumicky ale na patetnky, takze to secvaknes u kotniku a vytahnes jak spodary ![]()
@careynka píše:
tak ty treningovy GroVia, maji na bocich gumicky ale na patetnky, takze to secvaknes u kotniku a vytahnes jak spodary
jojo a je tam kapsa pro vkládačky.
Možná něco natahovacího s patentkama by šlo. Něco jako itti bitti ale natahovací.
@M-a-j-a píše:
Já ne, ale jestli chceš trochu naštvat, tak naše Amálka, když se řekne, že se jde přebalit, tak si lehá hned na zem a zvedá nohya to třeba i v obchodě
A to se naučí dítě jak?
Ta moje zdrhá!!! Ale když ji lapím, tak teda lehne, nedokážu si představit, jak ji přebaluju ve stoje.
pomeranco: Si tak říkám, jestli tobě se taky neblíží termín?
Jsem zvědavá, zda bude tester nebo testerka. ![]()
Fly já ti ani nevím
Prostě řeknu, že vyměníme plínečku a ona jde a lehne si na zem
a čeká (ale jen chvilinku)
@Flyingfrog píše:Pomeranco ty nevís, co budeš mít?
pomeranco: Si tak říkám, jestli tobě se taky neblíží termín?![]()
Jsem zvědavá, zda bude tester nebo testerka.
@Flyingfrog Malá nedávno vytáhla ze skříně plínu, a lehla si na přebalovací podložku (máme jí teď na zemi v pokoji) a křičela tía pía (čistá plína)
a opravdu bylo nutné dát čistou plínu, měla jí plnou pokladu.
@PetkaK píše:
@Flyingfrog Malá nedávno vytáhla ze skříně plínu, a lehla si na přebalovací podložku (máme jí teď na zemi v pokoji) a křičela tía pía (čistá plína)a opravdu bylo nutné dát čistou plínu, měla jí plnou pokladu.
si fakt pripadam, ze mam doma malyho trotla
sem nebudu chodit…vlasne vubec na Emimino…zvatla jak 9mesicni dite :-/ UZ ME TO NEBAVI!!!!!!!
Já sem taky chodit nebudu
..Všechny máte takové čistotné děti a já takové čuně, s kterým se musím o ten jeho poklad v plíně doslova rvát
![]()
@careynka píše:
si fakt pripadam, ze mam doma malyho trotlasem nebudu chodit…vlasne vubec na Emimino…zvatla jak 9mesicni dite :-/ UZ ME TO NEBAVI!!!!!!!
Klid, náš Ondráš se zmůže jen na jednotlivá slova typu úga (jogurt), áta (auto), jedadá (letadlo), kaká (kakao)… Jediné slovní spojení je „ajíty dudá“, což znamená, že chce jít spát s dudlíkem.
@zelazuzu píše:
Já sem taky chodit nebudu![]()
..Všechny máte takové čistotné děti a já takové čuně, s kterým se musím o ten jeho poklad v plíně doslova rvát
![]()
![]()
Tak to se musím pochlubit, že už se Ondra polepšuje, už několik dní hlásí „kaka“ a chce přebalit
![]()
Holky, ale ona víceméně teď bojkutuje a rvu se s ní taky o každou pokaděnou plínu. Teď sice taky vylezla z postele, vykoukla z pokoje z poza dveří a říkala eee a v ruce měla novou plínu, ale to jsou vyjímky, jinak jí naháníme. Už to trvá měsíc, od té doby co je v pokoji
- předtím jsme měli dvě-tři plíny na den ![]()
Natahovací vlňáky jsou třeba Merinostar, disana, je jich určitě víc. Akorát se furt něco musí dát pod to, a ve stoje to jde hold špatně.