Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ten snih to cele „zvedne“. Jednoiu se mi nepovedl, a ten sladak byl polovicni a lezel jak „mrcha“
. Snih mas rychle a stoji to za to ![]()
Je tam jen ovoce a ryze, zbytek jen dochuceni tak si to odmysli a mas dietni jidlo
. Jezisi, ja ho snad taky udelam, jste mi udelaly chute. ![]()
Tak reknete mi nekdo, jak se skladnuji pleny na „sucho“?
Se to tu toci kolem sladaku a ja nevim, jak mam vrznout pleny do kyblu
![]()
Skladování na sucho je (aspoň podle mě), že vemeš plínku a hodíš ji do kýble. Jednoduché, rychlé a ekologické ![]()
@Jaja157 Na sucho je tak že tu plínu sundám ze zadku a dám do kýble. Pokud je tam nakaděno, tak vyhodím do záchodu hovínka, pak opláchnu pod studenou sprchou, přetřu žlučovým mýdlem a hodím do kýble.
Jsem cekala vedu…
A kam kapete prip.olejik pro vuni? Nekde jsem tu cetla, ze pod viko zespodu (?)
@Jaja157 píše:
Jsem cekala vedu…A kam kapete prip.olejik pro vuni? Nekde jsem tu cetla, ze pod viko zespodu (?)
No třeba, nebo na stěny kýble, kam se zadaří
- někdy i na plíny.
Diky. Ja jen nevedela, jestli to muze prijit do primeho kontaktu s plenami, kdyz je to koncentrovane. Do pracky se to naredi. ![]()
@pomeranca píše:
To jo, ale ty nejsou z boku rozepínací, tak aby šly sundat bez vyzouvání z bot… (Nebo snad jo?)O to mi totiž jde, aby šla plinka pohodlně vyměnit v terénu…
budou, budou:))
@Broučkovka píše:
Ten sníh ti to krásně zvedne a nadýchá. Rozhodně bych ho nevynechala
přesně tak
A ty krásné zubaté vlňáky pro Ondru asi budu muset prodat, asi ho koušou, protože šíleně ječí, když mu je chci obléct a ukazuje na druhé, co máme ![]()