Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
27.3.12 22:42
@Brokianaa píše:
Jooo? Tak to jsem ještě neslyšela :nevim:

tak nejak jsem si na to vzpomnela, ani nevim, kde jsem k tomu prisla, treba je to blbost, ale tak nejak se mi to ted rozsvitilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.3.12 22:50

Všechno je možný :mrgreen: Holky dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 23:26
@careynka píše:
Ivus :-D :-D nezapomnela jsi na me s tou cenou? Nebo jeste nevis :-)

Už nejsem na svém PC (to obsadil manžel, hraje hru :pocitac: ) a odpoledne jsem nestíhala, prvně jsem tu gruntovala a pak přesazovala kytky… Zítra ti to spočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 23:27
@pomeranca píše:
Má nějakou souvislost velikost břicha s velikosti mimina? Asi ne co?

Určitě ne, množství plodovky se může hodně lišit a udělá to velký rozdíl… PA tohle dobře pozná pohmatem (nebo je to vidět na UTZ), mě i dost přesně u Julči odhadla porodní váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.3.12 23:28
@pomeranca píše:
No ne přímo plánuju, ale ráda bych měla tolik dětí. Ovšem teď mám bobky z toho jak zvládnu 2, tak uvidíme jestli ještě nezměním názor :-)

No já si teď teda šest nedovedu představit, aktuálně jsem poněkud reprodukčně nasycena :mrgreen: Ale jak se znám, tak jakmile dokojím a Julča začne chodit, zasteskne se mi :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
28.3.12 07:33

Ivi,to je krása!!
Já mám v hlavě č. 3:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.3.12 08:05

Ahoj holky, jsem fakt praštěná, objednala jsem si Mňau růžovou voldemortku! Mám kluka a momentálně se snažím přesvědčit manžela, že za rok už bude ta správná doba začít se snažit o další mimino :zed: Ale co když to nebude holka? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.3.12 08:07

P.S. ještě se mi líbí ta sakura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
28.3.12 08:17
@ivuska.h píše:
Pro Julinku na léto :oops: :oops:http://farm8.staticflickr.com/…6b51fe_c.jpg

óóóóó´ :potlesk: :kytka: Já jsem se konečně dočkala holčičky (zatím bříška :) ) a můžu se uslintat :)
To je vlna? Nemůžu se vynadívat :srdce: :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
28.3.12 09:07

Já na to parádění mimina moc nebyla. Šatičky mi u ležáčka přijdou úplně k vzteku, akorát se to pořád chruje a překáží. Začínám se realizovat až teď, co chodí, na chodícím dítěti ty sukýnky a šatičky hnedka jinak vypadají :andel:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
28.3.12 09:13
@Brunifid píše:
Já na to parádění mimina moc nebyla. Šatičky mi u ležáčka přijdou úplně k vzteku, akorát se to pořád chruje a překáží. Začínám se realizovat až teď, co chodí, na chodícím dítěti ty sukýnky a šatičky hnedka jinak vypadají :andel:

Já to měla podobně :) - šatičky a sukýnky nosíme až teď, jak lítá po svých, akorát začínáme mít velkou spotřebu punčocháčů, když s sebou někde flákne nebo sedí na kolenách, tak se to hodně proušoupává, na to jsem zas ty gaťata lepší.

• Citovat
  • Upravit
2064
28.3.12 09:14
@Kdoule píše: óóóóó´ :potlesk: :kytka: Já jsem se konečně dočkala holčičky (zatím bříška :) ) a můžu se uslintat :)
To je vlna? Nemůžu se vynadívat :srdce: :srdce: :kytka:

Ivi obleček krááásný!!! Pomalu začínám litovat, že to druhé bude prý kluk :D ..

Kdoule - tak to už je jasné s tou holčičkou??? Tak to moc gratuluju!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.3.12 09:17
@zelazuzu píše:
Ivi obleček krááásný!!! Pomalu začínám litovat, že to druhé bude prý kluk :D ..

A už se stydlín ukázal? :)

• Citovat
  • Upravit
13376
28.3.12 09:18

Jo,na ležící to není ono:))A na lezící taky ne,pořád čekám,až se zvedne :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
28.3.12 09:18

To je super,Zuzi, myslím,že kluk a holka je ideální:) A nebo dvě holky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure