Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brokianaa píše:
Jooo? Tak to jsem ještě neslyšela
tak nejak jsem si na to vzpomnela, ani nevim, kde jsem k tomu prisla, treba je to blbost, ale tak nejak se mi to ted rozsvitilo
@careynka píše:
Ivus![]()
nezapomnela jsi na me s tou cenou? Nebo jeste nevis
Už nejsem na svém PC (to obsadil manžel, hraje hru
) a odpoledne jsem nestíhala, prvně jsem tu gruntovala a pak přesazovala kytky… Zítra ti to spočítám.
@pomeranca píše:
Má nějakou souvislost velikost břicha s velikosti mimina? Asi ne co?
Určitě ne, množství plodovky se může hodně lišit a udělá to velký rozdíl… PA tohle dobře pozná pohmatem (nebo je to vidět na UTZ), mě i dost přesně u Julči odhadla porodní váhu.
@pomeranca píše:
No ne přímo plánuju, ale ráda bych měla tolik dětí. Ovšem teď mám bobky z toho jak zvládnu 2, tak uvidíme jestli ještě nezměním názor
No já si teď teda šest nedovedu představit, aktuálně jsem poněkud reprodukčně nasycena
Ale jak se znám, tak jakmile dokojím a Julča začne chodit, zasteskne se mi
![]()
Ahoj holky, jsem fakt praštěná, objednala jsem si Mňau růžovou voldemortku! Mám kluka a momentálně se snažím přesvědčit manžela, že za rok už bude ta správná doba začít se snažit o další mimino
Ale co když to nebude holka?
![]()
@ivuska.h píše:
Pro Julinku na léto![]()
http://farm8.staticflickr.com/…6b51fe_c.jpg
óóóóó´
Já jsem se konečně dočkala holčičky (zatím bříška
) a můžu se uslintat ![]()
To je vlna? Nemůžu se vynadívat
![]()
Já na to parádění mimina moc nebyla. Šatičky mi u ležáčka přijdou úplně k vzteku, akorát se to pořád chruje a překáží. Začínám se realizovat až teď, co chodí, na chodícím dítěti ty sukýnky a šatičky hnedka jinak vypadají ![]()
@Brunifid píše:
Já na to parádění mimina moc nebyla. Šatičky mi u ležáčka přijdou úplně k vzteku, akorát se to pořád chruje a překáží. Začínám se realizovat až teď, co chodí, na chodícím dítěti ty sukýnky a šatičky hnedka jinak vypadají
Já to měla podobně
- šatičky a sukýnky nosíme až teď, jak lítá po svých, akorát začínáme mít velkou spotřebu punčocháčů, když s sebou někde flákne nebo sedí na kolenách, tak se to hodně proušoupává, na to jsem zas ty gaťata lepší.
@Kdoule píše: óóóóó´![]()
Já jsem se konečně dočkala holčičky (zatím bříška
) a můžu se uslintat
To je vlna? Nemůžu se vynadívat![]()
![]()
Ivi obleček krááásný!!! Pomalu začínám litovat, že to druhé bude prý kluk
..
Kdoule - tak to už je jasné s tou holčičkou??? Tak to moc gratuluju!!! ![]()
@zelazuzu píše:
Ivi obleček krááásný!!! Pomalu začínám litovat, že to druhé bude prý kluk..
A už se stydlín ukázal? ![]()
Jo,na ležící to není ono:))A na lezící taky ne,pořád čekám,až se zvedne
![]()
To je super,Zuzi, myslím,že kluk a holka je ideální:) A nebo dvě holky
![]()