Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, muzu dat BM svrchnacky do jednoho kyble s plenami, kde mam ve vode dezinfekci MioFresh? ![]()
Dneska jsme je prvne pokrtili a stalo to za to ![]()
@Flyingfrog Ten sáček měla moje malá v nemocnici a stejně jsme pak museli chytat do zkumavky, protože do sáčku se dostanou bakterie z pochvy a pak je to nepřesné.
@pomeranca píše:
To se mi líbí
mně taky
Jdu je vyprat s poslední várkou
Ještě aby to moje mrně vykouklo.. se mi zdálo, že mi z pupíku čouhá nožička a malého na ní šimráme
![]()
děkuju za typy, ozkouším skladovat v kyblíku, ta silice mi je taky sympatická, takže dneska zkusím sehnat ve městě… ještě jednou díky - vím, že jste všechny zajetý profíci, tak je pro mě nejjednodušší se přeptat vás… díky ![]()
@Broučkovka No jo ty už to nemáš ani za pár… Už je načase,co
Holky,já byla tak ráda,že jsem rodila (plánovaně) 9 dní předtermínem…
@Brokianaa píše:
@Broučkovka No jo ty už to nemáš ani za pár… Už je načase,coHolky,já byla tak ráda,že jsem rodila (plánovaně) 9 dní předtermínem…
jojo.. Už malého ukecáváme, že může ven:-D 9 měsíců jsme ho ukecávali, ať zůstane co nejdéle kvůli rekonstrukci (která stejně ještě není hotová).. Teď ho zase ukecáváme, že už může ven
Ale je to beran, má svoji hlavu
Je mi uplně jasné, že vyleze 1.dubna na apríla ![]()
No když nevyleze do úterka, tak asi vyvolávačka…
@Broučkovka píše:
jojo.. Už malého ukecáváme, že může ven:-D 9 měsíců jsme ho ukecávali, ať zůstane co nejdéle kvůli rekonstrukci (která stejně ještě není hotová).. Teď ho zase ukecáváme, že už může venAle je to beran, má svoji hlavu
Je mi uplně jasné, že vyleze 1.dubna na apríla
No když nevyleze do úterka, tak asi vyvolávačka…
oni si dělají co chtějí, já jsem rodila holky 10 dni po TP (u K. indukce) a syna 8. den po TP ![]()
@ivuska.h píše:
oni si dělají co chtějí, já jsem rodila holky 10 dni po TP (u K. indukce) a syna 8. den po TP
Kolik vážily a měřily děti, když byly takhle po termínu?
@Broučkovka píše:no nedělám si iluze
spíš si myslím, že mu budou muset pomoct.. prostě se u mě má dobře a venku to počasí stejně stojí za prd
Kolik vážily a měřily děti, když byly takhle po termínu?
normálně, od 3200 do 3700 g. Porodila bys určitě i bez pomoci, jen doktori nemají většinou moc trpělivosti a málokdy čekají až na skutečné přenášení (po 42+0).
Příspěvek upraven 30.03.12 v 10:05
@Broučkovka tak to se divím, že se ještě nerozhodl
Třeba to nakonec bude holka
. Já jsem malou rodila 12dní po termínu, po první zavedené tabletě.
Hyneček se rozhodl, že s námi chce být o 10dní dříve ![]()
@ivuska.h chtěla jsem se zeptat, mám testovat u obou nebo jen u malého? Já jim je kdyžtak prostřídám ![]()
Ivusko ten můj v nemocnici vypadá, že mě klidně nechá i do května ![]()
@M-a-j-a
To by asi přítel dostal infarkt
je natěšený na kluka a všude vykládá, že ví, „co“ dělal ![]()
@M-a-j-a píše:
@Broučkovka tak to se divím, že se ještě nerozhodlTřeba to nakonec bude holka
. Já jsem malou rodila 12dní po termínu, po první zavedené tabletě.
Hyneček se rozhodl, že s námi chce být o 10dní dříve@ivuska.h chtěla jsem se zeptat, mám testovat u obou nebo jen u malého? Já jim je kdyžtak prostřídám
určitě u obou. U Klárky mi taky zabrala hned 1. tableta, určitě bych brzo rodila sama a mohlo to být pozvolnější a bez dirupce… Dnes už bych do toho jen kvůli datu nešla.
@ivuska.h píše:
určitě u obou. U Klárky mi taky zabrala hned 1. tableta, určitě bych brzo rodila sama a mohlo to být pozvolnější a bez dirupce… Dnes už bych do toho jen kvůli datu nešla.
Taky ne… Ona priroda vi, co ma delat, jen my jsme hrozne netrpelivi. ![]()
@Broučkovka Viky se narodila 11 dni po terminu a mela 3900g