Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
29.3.12 21:11

Kalhotky s plenami?

Holky, muzu dat BM svrchnacky do jednoho kyble s plenami, kde mam ve vode dezinfekci MioFresh? :think:
Dneska jsme je prvne pokrtili a stalo to za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
30.3.12 07:09

@Flyingfrog Ten sáček měla moje malá v nemocnici a stejně jsme pak museli chytat do zkumavky, protože do sáčku se dostanou bakterie z pochvy a pak je to nepřesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.3.12 08:56

Jupíí :-) přišly mi voldemortky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.3.12 08:58
@Broučkovka píše:
Jupíí :-) přišly mi voldemortky :-)

To se mi líbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.3.12 09:00
@pomeranca píše:
To se mi líbí :pankac:

mně taky :dance: Jdu je vyprat s poslední várkou :-) Ještě aby to moje mrně vykouklo.. se mi zdálo, že mi z pupíku čouhá nožička a malého na ní šimráme :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
30.3.12 09:23

děkuju za typy, ozkouším skladovat v kyblíku, ta silice mi je taky sympatická, takže dneska zkusím sehnat ve městě… ještě jednou díky - vím, že jste všechny zajetý profíci, tak je pro mě nejjednodušší se přeptat vás… díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.3.12 09:25

@Broučkovka No jo ty už to nemáš ani za pár… Už je načase,co :-) Holky,já byla tak ráda,že jsem rodila (plánovaně) 9 dní předtermínem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.3.12 09:33
@Brokianaa píše:
@Broučkovka No jo ty už to nemáš ani za pár… Už je načase,co :-) Holky,já byla tak ráda,že jsem rodila (plánovaně) 9 dní předtermínem…

jojo.. Už malého ukecáváme, že může ven:-D 9 měsíců jsme ho ukecávali, ať zůstane co nejdéle kvůli rekonstrukci (která stejně ještě není hotová).. Teď ho zase ukecáváme, že už může ven :-D Ale je to beran, má svoji hlavu :-D Je mi uplně jasné, že vyleze 1.dubna na apríla :-D

No když nevyleze do úterka, tak asi vyvolávačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.12 09:48
@Broučkovka píše:
jojo.. Už malého ukecáváme, že může ven:-D 9 měsíců jsme ho ukecávali, ať zůstane co nejdéle kvůli rekonstrukci (která stejně ještě není hotová).. Teď ho zase ukecáváme, že už může ven :-D Ale je to beran, má svoji hlavu :-D Je mi uplně jasné, že vyleze 1.dubna na apríla :-DNo když nevyleze do úterka, tak asi vyvolávačka…

oni si dělají co chtějí, já jsem rodila holky 10 dni po TP (u K. indukce) a syna 8. den po TP :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.3.12 09:53
@ivuska.h píše:
oni si dělají co chtějí, já jsem rodila holky 10 dni po TP (u K. indukce) a syna 8. den po TP :))
:-D no nedělám si iluze :-) spíš si myslím, že mu budou muset pomoct.. prostě se u mě má dobře a venku to počasí stejně stojí za prd :-D

Kolik vážily a měřily děti, když byly takhle po termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.12 10:04
@Broučkovka píše: :-D no nedělám si iluze :-) spíš si myslím, že mu budou muset pomoct.. prostě se u mě má dobře a venku to počasí stejně stojí za prd :-DKolik vážily a měřily děti, když byly takhle po termínu?

normálně, od 3200 do 3700 g. Porodila bys určitě i bez pomoci, jen doktori nemají většinou moc trpělivosti a málokdy čekají až na skutečné přenášení (po 42+0).

Příspěvek upraven 30.03.12 v 10:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.3.12 10:04

@Broučkovka tak to se divím, že se ještě nerozhodl :-) Třeba to nakonec bude holka :D . Já jsem malou rodila 12dní po termínu, po první zavedené tabletě.
Hyneček se rozhodl, že s námi chce být o 10dní dříve :-)

@ivuska.h chtěla jsem se zeptat, mám testovat u obou nebo jen u malého? Já jim je kdyžtak prostřídám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.3.12 10:08

Ivusko ten můj v nemocnici vypadá, že mě klidně nechá i do května :-D

@M-a-j-a
To by asi přítel dostal infarkt :-D je natěšený na kluka a všude vykládá, že ví, „co“ dělal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.12 10:08
@M-a-j-a píše:
@Broučkovka tak to se divím, že se ještě nerozhodl :-) Třeba to nakonec bude holka :D . Já jsem malou rodila 12dní po termínu, po první zavedené tabletě.
Hyneček se rozhodl, že s námi chce být o 10dní dříve :-)@ivuska.h chtěla jsem se zeptat, mám testovat u obou nebo jen u malého? Já jim je kdyžtak prostřídám :-)

určitě u obou. U Klárky mi taky zabrala hned 1. tableta, určitě bych brzo rodila sama a mohlo to být pozvolnější a bez dirupce… Dnes už bych do toho jen kvůli datu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.3.12 10:10
@ivuska.h píše:
určitě u obou. U Klárky mi taky zabrala hned 1. tableta, určitě bych brzo rodila sama a mohlo to být pozvolnější a bez dirupce… Dnes už bych do toho jen kvůli datu nešla.

Taky ne… Ona priroda vi, co ma delat, jen my jsme hrozne netrpelivi. :roll:

@Broučkovka Viky se narodila 11 dni po terminu a mela 3900g

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí